PRODUCTS

Scooter éléktrik 13 inci 72v-84V 20000W skuter listrik

Scooter éléktrik 13 inci 72v-84V 20000W skuter listrik

Naon wates beurat pikeun Scooter listrik?
Wates beurat jalma anu tiasa dijalankeun ku skuter listrik biasana gumantung kana modél skuter. Umumna, kapasitas maksimum mawa antara 110 kg (240 lbs) dugi ka 140 kg (285 lbs). Nanging, aya sababaraha pabrik ayeuna ngadamel e-scooter anu tiasa nyangking dugi ka 260 kg (570 lbs) kusabab paménta.
Skuter listrik teu kedah ditunggangan ku jalma anu beuratna langkung seueur tibatan rekomendasi pabrikan kusabab kinerja skuter sigana bakal dikompromikeun. Janten upami anjeun déwasa anu dina sisi langkung beurat, maka watesan beurat bakal janten faktor anu penting nalika milih e-Scooter.


  • Merek:: OEM / ODM / Haibadz
  • Min.Order Order:: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai:: 3000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen / GuangZhou
  • Syarat pamayaran:: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Harga 1 barang: 2245usd per sapotong
  • Harga 10 barang: 2145usd per sapotong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Barang Scooter listrik kalayan ce
    Motor 72V 10000W 72V 15000W
    Ukuran Tirus 11 inci ban jalan / pareum Ban vakum 13 inci
    Kamampuh batré 72V 40Ah (45Ah kanggo opsional) 72V 70Ah (100Ah kanggo opsional)
    Tapak suku Kalayan tapak logam Kalayan tapak suku logam + tapak suku akrilik
    Mileage Max Sakitar 80-110kms (diuji nganggo motor tunggal dumasar kana kaayaan roda katilu, ogé gumantung kana beurat pengendara, kaayaan jalan sareng sajabana ...) Ngeunaan 150km kalayan 80Ah (diuji nganggo motor tunggal dumasar kana kaayaan gir munggaran, ogé gumantung kana beurat pengendara, kaayaan jalan
    jsb ...)
    Ukuran Buka Produk 138 * 131 * 70cm 138 * 143 * 70cm
    Ukuran Produk Foldalbe 139 * 32 * 58cm 152 * 37 * 57cm
    Ukuran karton 141 * 35 * 60cm 155 * 39 * 65cm
    Warna Hideung kalayan detil beureum
    Ngerem Brek Hidrolik Hareup & Rear
    Sistem damping Gantung hidrolik payun, gantung spring tukang
    Max Laju Sakitar 100-145km / jam
    Beban Max Ngeunaan 200kgs
    Cahaya Kalayan lampu dual payun, lampu buntut, lampu rem, sinyal kénca / katuhu
    Carger 84V / 5A
    Sudut naék 55 darajat

    Kumaha carana ningkatkeun rentang skuter listrik
    Kisaran sigana fitur anu paling penting sareng diidamkeun dina skuter listrik. Kalolobaan perjalanan masarakat seueur dipangaruhan ku jajaran skuter e-na.
    Kaseueuran pangguna, janten, milari cara pikeun jus dugi tina skuterna sabisa-bisa. Aya sababaraha cara pikeun ngamankeun langkung seueur tina skuter listrik anjeun:
    · Tunggang dina modeu optimal sareng kagancangan
    · Ngébréhkeun ban
    · Ningkatkeun batréna
    · Boga batré tambahan
    · Meresihan sareng ngajaga skuter anjeun
    · Ngaleutikan / nyegerkeun motor
    · Ngaleutikan beurat sakabéh anu kedah ditanggung ku skuter e
    · Pastikeun éléktronika anu teu perlu dipareuman.
    Ieu panginten hal anu paling jelas anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun langkung jengkol. Anjeun ogé tiasa mertimbangkeun ningkatkeun umur batre saloba mungkin.
    Éta tiasa bénten-bénten di antawis modél anu béda, tapi nyatana anjeun kedah balayar dina modeu heureut, hemat listrik ku skuter listrik anggaran, sareng langkung gancang kalayan modél mahal.
    Kaseueuran skuter listrik, khususna modél modéren, bakal jarang ngabutuhkeun deui motor. Mangrupikeun prosedur mékanis anu rumit. Janten upami peryogi timbul, anjeun panginten hoyong nyandak skuter e anjeun ka ahli propésional, utamina upami anjeun henteu ahli dina DIY atanapi henteu ngagaduhan pakakas pikeun ngalaksanakeunana.
    Skuter listrik beuki populér di kota-kota di dunya. Aranjeunna ramah lingkungan, henteu kapangaruhan ku kaayaan patalimarga, sareng éta tiasa gampang dicandak deui nalika teu dianggo. Upami didugikeun, sababaraha urang panginten tiasa ditunda ku kanyataan yén seueur skuter listrik tiasa dibabawa sareng enteng sabab éta sorangan rada beurat sareng henteu yakin naha e-skuter tiasa ngadukung aranjeunna.
    Nanging, sabab skuter listrik parantos ningkat dina waktosna, ayeuna aya seueur modél e-scooter anu sayogi pikeun nampung déwasa anu langkung beurat.
    Naon wates beurat pikeun Scooter listrik?
    Wates beurat jalma anu tiasa dijalankeun ku skuter listrik biasana gumantung kana modél skuter. Umumna, kapasitas maksimum mawa antara 110 kg (240 lbs) dugi ka 140 kg (285 lbs). Nanging, aya sababaraha pabrik ayeuna ngadamel e-scooter anu tiasa nyangking dugi ka 260 kg (570 lbs) kusabab paménta.
    Skuter listrik teu kedah ditunggangan ku jalma anu beuratna langkung seueur tibatan rekomendasi pabrikan kusabab kinerja skuter sigana bakal dikompromikeun. Janten upami anjeun déwasa anu dina sisi langkung beurat, maka watesan beurat bakal janten faktor anu penting nalika milih e-Scooter.
    Naon kauntungan tina skuter listrik tugas beurat?
    Scooter listrik tugas beurat henteu ngan ukur tiasa nyandak jalma anu beurat beurat, tapi ogé ngalangkungan rupa bumi anu gampang, sapertos di luar jalan atanapi nanjak. Salaku conto, skuter listrik anu gaduh kakuatan 15000 watt kedah tiasa nahan beurat awak jalma anu sakitar 270 kg (450 lbs).
    Nanging, sabab skuter ieu langkung beurat, kalemahanana nyaéta dibandingkeun sareng skuter ringan, anjeun moal tiasa gampang nyokot ieu sareng ngalipetana.
    Naon karugian tina skuter listrik tugas beurat?
    Flaws pikeun nampung beurat
    Kaseueuran skuter listrik didamel ku pengendara anu langkung alit, janten upami anjeun déwasa langkung beurat, pilihan anjeun pikeun skuter listrik diwatesan. Pikeun nampung beurat tambahan, sababaraha e-scooter tugas beurat gaduh kakurangan utama, sapertos henteu disertifikasi UL, anu mangrupikeun sertifikasi kaamanan paling luhur di dunya.
    Hésé dibawa
    Scooter listrik tugas beurat henteu kunanaon pikeun anu henteu kedah nyandak éta, tapi upami anjeun kedah nyandak skuter listrik anjeun kana angkutan umum, éta tiasa lumayan beurat. Kalayan kapasitas pengendara maksimum 240kg (565 lbs) sareng ngan ukur beuratna 62 kg, e-skuter sapertos haibadz k15 mangrupikeun alternatif anu langkung enteng.
    Leuwih mahal
    Scooter listrik beurat-tugas langkung seueur biaya sabab diperyogikeun langkung seueur bagian pikeun nahan beurat anu langkung beurat. Salaku conto, seueur e-skuter tugas beurat bakal gaduh motor kadua atanapi ban langkung ageung, anu henteu ngan ukur nambahan beurat skuter, tapi ogé biayana.
    Naha wates beurat maksimum pikeun skuter listrik?
    Henteu janten masalah upami anjeun ngarencanakeun mawa barang anu beurat, sapertos ransel atanapi kantong balanja. Éta beurat tambahan tiasa kiat anjeun ngeunaan wates beurat maksimum sareng anu tiasa ngarusak skuter listrik anjeun. Sami lumaku pikeun déwasa beurat. Éta sababna penting pikeun nuturkeun rekomendasi pabrikan ngeunaan wates beurat e-scooter.
    Dimana anjeun tiasa mésér skuter listrik pikeun jalma dewasa anu beurat?
    Aya seueur skuter listrik tugas beurat anu sayogi anu tiasa anjeun mendakan sacara online pikeun nyocogkeun beurat sareng gaya hirup anjeun.
    Upami beurat anjeun handapeun 150 kg (315 lbs), Scooter listrik Raine One tiasa nampung anjeun, sareng skuter éta ngan ukur beuratna 62 kg. Éta serat karbon sareng bingkai aluminium kelas pesawat kuat tapi enteng ngamungkinkeun pengendara pikeun ngumbara di dinya kalayan nyaman.
    Henteu ngan ukur sanggup nyandak dugi ka 250 kg, tapi éta ogé tiasa dilipet, dipulut sareng diangkut kana angkot atanapi di lantai luhur. Motor listrik anu kuat sareng batré ion lithium na ngajantenkeun janten skuter listrik idéal pikeun mudik sapopoé.
    Di dieu di electricscooterhaiba.com kami marios sareng uji iraha waé urang ngagaduhan kasempetan, skuter listrik ti waktos anu lami ayeuna - janten upami anjeun naroskeun naon beban maksimal anu disayogikeun ku skuter listrik dewasa urang tiasa ngajawab dina padalisan "420 pon!" . Naha ieu hartosna yén jalma langkung beurat tibatan 420 pon henteu tiasa numpak skuter listrik?
    Henteu, henteu!
    Memang leres yén kaseueuran skuter listrik di pasar ngagaduhan beban maksimal 220 pon, tapi aya pengecualian kumargi di luar sana aya skuter listrik déwasa anu tiasa ngangkut 320 lbs komo deui - komo upami sababaraha diantarana mahal pisan, aya ogé sababaraha modél langkung terjangkau.
    Skuter Éléktrik pikeun jalma dewasa anu langkung beurat henteu ngan ukur kedah gaduh beban maksimum anu langkung luhur. Aya ogé masalah sanés anu tiasa disanghareupan ku pengendara anu beuratna langkung luhur nalika aranjeunna nganggo e-skuter standar. Salaku conto, kagancangan skuter henteu gumantung ngan ukur dina motor skuter. Jinis medan sareng beurat pengendara tiasa ngalambatkeun skuter pisan, janten skuter listrik pikeun jalma beurat kedah cukup kuat pikeun ngajamin kagancangan sareng kinerja nalika nyandak jalma anu beurat.
    Ogé, jalma déwasa sering nganggo skuter listrikna pikeun indit-inditan ngarah moal 'naék kana bumi anu rata sapanjang waktos. Dina waktos anu sami, beurat pengendara tiasa mangaruhan umur batre. Kusabab sadaya alesan ieu, skuter listrik pikeun jalma anu langkung beurat kedah ngajamin kinerja dina rupa bumi datar sareng nanjak, kecepatan saé sareng umur batre.26 10 23 5 4 w3_副本 7_副本 41 a1_副本 ed1副本 es

    ess

    Kunaon Scooter Éléktrik Sohor pisan?
    Di 2019, ampir 41 juta numpak skuter listrik dicandak di Amérika Serikat waé. Statistik ieu ngan ukur dianggo pikeun numpak Scooter rideshare. Éta henteu kalebet rides anu dicandak ku skuter listrik milik pribadi. Kusabab kitu, aman pikeun nyatakeun yén sacara total, langkung ti 41 juta numpak skuter listrik anu dicandak taun éta.
    Alesan pikeun popularitas anu luar biasa tina skuter tajong listrik tiasa seueur. Nanging, aya hiji faktor anu paling penting anu nyababkeun ledakan e-Scooter - éta mangrupikeun "gampang dianggo".
    Pamustunganana, "Gampang Pamakéan" Meunang
    Ayeuna, nalika ngeunaan transportasi, aya sajajalan alat mobilitas pribadi anu tiasa nyandak anjeun ti Point A ka Point B di kota mana waé.
    Sapédah (rideshare)
    Pasti modeu transportasi anu kawéntar pisan. Didukung ku manusa, listrik, dockable atanapi dockless - kamungkinan anjeun ditumpangan atanapi sahenteuna ningali aranjeunna sadayana.
    Aman pikeun nyebatkeun yén ampir sadayana terang kumaha cara nganggo sapédah. Janten, luncat kana sapédah sareng nyandak tujuan anu anjeun pikaresep kedah saderhana sareng pikaresepeun.
    Tanpa diragukeun, sapédah nawiskeun seueur kaunggulan, tapi éta ngagaduhan hiji kakurangan anu nahan aranjeunna. Aranjeunna ageung, ku alesan ieu aranjeunna henteu gampang dikokolakeun di kota sapertos skuter listrik.
    Ukuran sapédah ogé ngabatesan jumlah tempat anu tiasa diparkir. Aranjeunna pastina moal gampang ditingalkeun dimana waé anjeun hoyong.
    Hoverboards
    Papan hover pribadi parantos aya sababaraha taun. Éta hampang, kawilang murah sareng pikaresepeun pisan ditumpangan. Hanjakalna, aranjeunna gaduh sababaraha kakurangan anu tiasa nahan popularitasna.
    Kusabab sifat desainana, hoverboard kedah ngandelkeun aki-aki anu relatif leutik anu parah ngabatesan kisaranana. Faktor penting sanésna nyaéta kanyataan yén pikeun numpak hoverboard, anjeun kedah langkung diajar nganggo éta. Éta henteu sesah, tapi pastina sanés hal anu seueur jalma terang kumaha carana, sapertos naék sapédah.
    Hoverboards ogé ngagaduhan kapasitas ngangkut beurat terbatas. Upami anjeun nempatkeun beurat teuing dina hoverboard, éta moal ngalih ka mana waé. Éta saderhana éta.
    Sadaya faktor ieu ngajantenkeun teu dipikaresep pisan pikeun aranjeunna janten mainstream.
    Pelét sareng skuter korsi
    Mopeds sareng scooter tradisional kalayan korsi, sami sareng motor, parantos aya mangtaun-taun. Éta tiheula langkung populér di jaman baheula, tapi masih biasa dianggo di lokasi-lokasi tertentu. Éta mangrupikeun modél transportasi anu hadé pikeun balanja gancang di pasar patani atanapi angkat ka pantai.
    Pelét kawilang gancang sareng pikaresepeun diboncéng. Anjeun moal tiasa naék kana trotoar, tibatan anjeun kedah naék jalan sapanjang mobil. Ieu ngajantenkeun aranjeunna kirang seueur pilihan pikeun perjalanan anu gancang sareng mil panungtungan ka tujuan anjeun.
    Aya jasa rideshare anu nawiskeun jinis skuter ieu. Nanging, kaseueuran scooter ieu dianggo pikeun perjalanan jarak jauh anu langkung panjang di kota, anu nganggo skuter tajam listrik bakal rumit teuing.
    Faktor sanés anu tiasa ngajantenkeun tetep popularitas skuter ieu nyaéta kanyataan yén henteu sadaya jelema bakal kabuka pikeun ideu naék jalan sapanjang mobil sareng treuk.
    Scooter tajong listrik
    Bayangkeun kandaraan transportasi pribadi anu relatif leutik anu hampang, gampang digunakeun, tiasa nyandak beban beurat anu langkung luhur, sareng gampang pisan dijalankeun / dipareuman. Salian ti sadayana, éta ogé pikaresepeun numpak.
    Kusabab éta relatif leutik, anjeun tiasa nyéépkeun éta praktis dimana waé tanpa kedah milari tempat parkir atanapi bentuk sanés daérah panyimpenan anu ditunjuk. Ukuran leutik ieu ogé ngandung harti yén skuter listrik sayogi ampir aya dimana-mana, anu ngajantenkeun gampang sareng pikabitaeun pikeun naék bari teu kedah milarian khusus.
    Scooter listrik gampang pisan dianggo. tajong skuter super gampang dianggo. Ampir sadayana bakal terang kumaha numpang hiji ampir sacara intuitif.
    Abdi émut anu munggaran waktu kuring nyéwa e-Scooter. Kuring rada hariwang kira-kira 10 detik. Kuring nyobian ngangkat éta pikeun ngaraosan anu langkung saé teras naék kalayan henteu aya masalah. Saatos sakitar 2 menit tunggang gunung kuring ngaraos santai sareng teu hariwang deui. Diajar numpak skuter listrik éta intuitif sareng gampang pisan. Kalayan sakedik dosis imajinasi kuring bahkan tiasa ngabayangkeun indung kuring naék kana toko bahan makanan lokal.
    Di sagigireun kanyataan yén skuter nyandak kuring ka tempat kuring hoyong angkat dina waktos anu sanés, perjalanan ogé pikaresepeun. Abdi tiasa ningali sorangan naék skuter pikeun kabagjaan murni éta.
    Kanyataan yén sipatna super gampang dianggo sareng diparkir ampir dimana-mana, ngajantenkeun skuter listrik janten populér.
    Candak, contona, lalampahan kuring anu anyar ka guangzhou, Cina. Apartemen kuring tempatna kira-kira 800 méter (kirang ti satengah mil) ti stasiun subway anu pang caketna. Unggal énjing nalika ngantunkeun gedong apartemen kuring, kuring ngagaduhan sababaraha pilihan pikeun lebet ka subway: 1) leumpang ku leumpang, 2) nelepon taksi atanapi mesen
    Nya, kuring leumpang rada sababaraha kali ngan saukur kusabab kuring resep ngalih-muter nganggo otot kuring sorangan, tapi kumargi cuacana panas pisan harita (37C [98F]) Kuring henteu resep pisan janten panonpoé pikeun naon anu langkung lami tibatan anu kuring peryogikeun.
    Kuring henteu pernah nelepon taksi, cukup kusabab kuring kedah ngantosan 8 dugi 10 menit mobilna dugi ka lokasi kuring, teras ngajelaskeun ka supirna yén kuring ngan kedah angkat satengah mil. Éta ngan ukur henteu saé ok.
    Kuring kedah nyarios yén kuring nyandak skuter sakitar sababaraha kali nalika leumpang leumpang. Unggal kuring ningali skuter anu diparkir di luar lawang gedong, kuring gaduh dorongan pikeun ngan saukur scan, naék sareng naék ka stasiun subway.
    Nyéwa skuter ampir lancar sakumaha leumpang ka stasion ku leumpang. Kuring ogé bakal langkung resep naék kana skuter nalika sababaraha dinten nalika kuring ngajalankeun rada telat.
    Teras, dina akhir dinten nalika kuring badé deui ka apartemen, lima atanapi genep skuter listrik bakal teras-terasan diparkir ku stasiun subway, ngantosan ngantunkeun abdi ka bumi. Sareng anjeun terang naon? Kuring malah leuwih gampang ngaluncatan salah sahijina sareng numpak langsung ka bumi.
    Bérésan
    Mimitina, jawaban pikeun patarosan naha skuter listrik janten populér janten henteu jelas. Nanging, saatos sacara ati-ati nimbang-nimbang pro sareng kontra masing-masing pesaing utama pikeun skuter tajong listrik, janten jelas naha scooter listrik parantos unggul.
    Hatur nuhun pisan pikeun anjeun didatangan, upami anjeun resep kana produk kami, punten henteu ragu sareng ngahubungi kuring iraha waé, wilujeng sumping!

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami