PRODUCTS

2021 sapédah listrik ageung scooter listrik 20000w sawawa

2021 sapédah listrik ageung scooter listrik 20000w sawawa

Kasalametan Mimiti
Sateuacan anjeun ngaléngkah skuter listrik anyar ngagurilap anjeun, anjeun kedah terang yén kuring ngingetkeun anjeun - skuter listrik sanés cocooan. Éta alat transportasi modéren anu tiasa jalan gancang, gancang pisan. Aranjeunna kedah salawasna dirawat kalayan hormat sareng dosis anu saé tina akal sehat.
Kuring pribadi henteu gumbira ku jalan tambahan gancang dina e-skuter kuring. Kuring condong resep numpak sakumaha anu kasebut. Nanging, kuring ngartos yén aya jalma anu resep rurusuhan adrénin bade super gancang dina skuter e-na.
Dumasar desainna, skuter listrik nyayogikeun sakedik, upami aya, panyalindungan upami nabrak. Ninggang aranjeunna kalayan kecepatan anu kaleuleusan ngan saukur bahaya. Kusabab kitu, upami anjeun badé numpak salah sahiji skuter listrik anu langkung gancang, anjeun kedah nganggo helm full-face, jaket kacilakaan, bantalan pelindung, sareng sajabana Salawasna nuturkeun hukum patalimarga.


  • Merek:: OEM / ODM / Haibadz
  • Min.Order Order:: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai:: 3000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen / GuangZhou
  • Syarat pamayaran:: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Harga 1 barang: 2235 USD per sapotong
  • Harga 10 barang: 2135 USD per sapotong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Barang Scooter listrik kalayan ce
    Motor 72V 10000W 72V 20000W
    Ukuran Tirus 11 inci ban jalan / pareum Ban vakum 13 inci
    Kamampuh batré 72V 40Ah (45Ah kanggo opsional) 72V 80Ah (100Ah kanggo opsional)
    Tapak suku Kalayan tapak logam Kalayan tapak suku logam + tapak suku akrilik
    Mileage Max Sakitar 80-110kms (diuji nganggo motor tunggal dumasar kana kaayaan roda katilu, ogé gumantung kana beurat pengendara, kaayaan jalan sareng sajabana ...) Ngeunaan 150km kalayan 80Ah (diuji nganggo motor tunggal dumasar kana kaayaan gir munggaran, ogé gumantung kana beurat pengendara, kaayaan jalan
    jsb ...)
    Ukuran Buka Produk 138 * 131 * 70cm 138 * 143 * 70cm
    Ukuran Produk Foldalbe 139 * 32 * 58cm 152 * 37 * 57cm
    Ukuran karton 141 * 35 * 60cm 155 * 39 * 65cm
    Warna Hideung kalayan detil beureum
    Ngerem Brek Hidrolik Hareup & Rear
    Sistem damping Gantung hidrolik payun, gantung spring tukang
    Max Laju Sakitar 100-145km / jam
    Beban Max Ngeunaan 200kgs
    Cahaya Kalayan lampu dual payun, lampu buntut, lampu rem, sinyal kénca / katuhu
    Carger 84V / 5A
    Sudut naék 55 darajat

    Tiasa Orang Tua Tiasa Naék Scooter Éléktrik?
    Ku kamekaran anu luar biasa tina skuter listrik, nambahan jumlah jalma anu ngémutan ngagunakeunana pikeun mudik sapopoé ka sareng ti padamelan. Batur anu henteu siap pikeun parobihan anu drastis pikeun gaya hirupna panginten tiasa nganggo e-scooter pikeun perjalanan pondok ka toko bahan bakar atanapi pikeun sesuka anu biasa, saderhana saderhana.
    Aya anu tiasa sareng modél skuter listrik aya di pasar ayeuna. Seueur diantara aranjeunna ngalayanan déwasa anu langkung beurat, sahingga masihan aranjeunna pilihan pikeun pindah kana modeu transportasi anu anyar anu parantos populér pisan dina sababaraha taun ka pengker.
    Scooter listrik sayogi kanggo sadayana: murangkalih, rumaja sareng déwasa ampir sadayana ukuran.
    Upami anjeun janten déwasa anu langkung ageung tibatan ukuran rata-rata, anjeun ogé tiasa ngaraosan adréninin sareng kabagjaan murni tina numpak e-Scooter. Tapi sateuacan anjeun ngaluncatan hiji, aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun heula.
    Kéngingkeun skuter listrik tugas beurat
    Supados anjeun gaduh perjalanan anu aman sareng pikaresepeun, skuter anu anjeun tunggang kedah cukup kuat pikeun nyandak beurat awak. Sadaya pabrik sacara jelas nunjukkeun kapasitas muatan e-scooter na. Sanaos sababaraha panginten tiasa nguatkeun rangka awak anu ditujukeun pikeun beban beurat, éta leres-leres turun kana kakuatan motor sareng kapasitas batréna nga-powerkeun éta.
    Hal-hal anu kedah diperhatoskeun dina e-skuter anu beurat
    Pikeun sadaya kaperluan praktis, kakuatan motor sareng kapasitas batréna mangrupikeun dua fitur anu paling penting pikeun diperhatoskeun nalika mésér skuter listrik pikeun jalma anu langkung beurat.
    Motor: sanaos sababaraha e-scooter tugas beurat ngagaduhan motor anu kuat pisan (15.000 Watt atanapi langkung), pikeun sadaya kaperluan praktis motor listrik kalayan kakuatan minimum 350 atanapi 500 Watt kedah langkung ti cukup pikeun kaseueuran jalma anu beurat. Kuring pribadi terang jalma anu beuratna 100 lbs anu rutin mudik dina 350 Watt Xiaomi M365 kalayan henteu aya masalah naon-naon. Scooter mertahankeun akselerasi, kagancangan sareng jangkauan perjalanan anu saé. Kuring sacara khusus ngadamel catetan ieu supados aya jalma dewasa anu beurat maca ieu moal ditetepkeun dina kéngingkeun skuter listrik anu paling kuat di pasar - saur kuring, henteu perlu éta. Jelas 350 atanapi 500 Watt bakal katingali leutik upami dibandingkeun sareng motor 15,000 Watt, tapi anjeun kedah terang yén dua 7500 motor Watt bakal lancar, bahkan upami pengendara na sakedik langkung beurat. Ngan émut yén motor anu langkung kuat bakal nyéépkeun langkung énergi sareng bakal condong ngagaduhan jarak anu langkung pondok, bahkan upami dilengkepan ku batréna anu langkung kuat. Milarian kumaha pikeun ningkatkeun kisaran e-Scooter anjeun.
    Batré: motor listrik anu nganggo kakuatan anu langkung luhur bakal nyéépkeun langkung seueur kakuatan, tibatan motor anu langkung handap kakuatan. Kusabab kitu batré litium-ion kapasitas tinggi disarankeun. Untungna, seuseueurna pabrikan sadar pisan kana pakaitna anu jelas ieu sareng biasana masang batré saukuran leres pikeun motor listrik anu dipasihkeun. Tapi, anjeun kedah teras cek dua kali sateuacan ngagaleuh.
    Ban: gumantung kana modél khusus, skuter listrik dibéré ban karét anu dieusi hawa atanapi padet. Kanggo kaseueuran urang, kuring bakal nyarios yén henteu janten masalah naon jinis ban na. Pertimbangkeun kanyataan yén ban anu dieusi ku hawa condong masihan langkung lancar (kuring sacara pribadi henteu nganggap bédana éta ageung, tapi kaseueuran jalma sigana pikir éta, janten anggap éta leres). Ban anu dieusi hawa, di sisi anu sanésna, langkung rentan ka tusukan. Kusabab kitu, jalma dewasa anu beurat pisan sigana kedah ngiringan ban karét padet pikeun ngaleutikan résiko ban datar, utamina upami aranjeunna ngarencanakeun numpak skuter dina rupa bumi anu henteu rata. Ban katémbong beban beurat sareng tekanan anu ngadadak, sapertos nalika naek kana liang, tiasa bitu.
    Rem: fitur kaamanan anu jelas. Rem pikeun sabagéan ageung didesain saé sareng kaseueuran pangguna henteu ngagaduhan masalah sareng aranjeunna. Kusabab alesan kaamanan, jalma dewasa anu langkung ageung anu milih numpak e-scooter nganggo motor anu langkung kuat kedah milih modél anu rem duaan.
    Setang: upami anjeun jalma beurat sareng jangkung, tetep émut yén sababaraha e-scooter gaduh jangkungna setir anu henteu tiasa diatur. Dina hal ieu, kuring nyarankeun anjeun sacara pribadi nyobaan e-skuter heula, sateuacan mésér. Gagang anu henteu saé diluyukeun sareng posisi panangan anjeun bakal ngajadikeun anjeun capé sareng perjalanan anjeun henteu aman sareng pastina henteu pikaresepeun.
    Tungtungna, sateuacan mésér modél khusus, cobi pikirkeun ngeunaan rupa bumi naon waé anu anjeun paling anggo ku e-scooter. Upami kaseueuran perjalanan anjeun bakal ngalibetkeun jalan-jalan kota anu lancar, maka seuseueurna modél e-scooter bakal cocog sareng kabutuhan anjeun. Nanging, upami anjeun ngarencanakeun nyéépkeun waktos pikeun numpak skuter di luar jalan, maka anjeun kedah milarian modél tugas beurat anu parantos dirarancang pikeun panggunaan di luar jalan. Scooter ieu umumna bakal ngagaduhan pigura anu langkung kuat, base lega, rem dua kali sareng ban luar jalan.
    Scooter Électric Tercepat
    Scooter listrik parantos aya sababaraha taun ayeuna, utamina salaku alat bagi-bagi anu diséwa pikeun masarakat umum pikeun gancang "perjalanan sababaraha mil".
    Kusabab popularitasna dina pasar saham-saham terus berkembang, kitu ogé jumlah jalma anu resep mésér hiji kanggo panggunaan pribados. Jalma-jalma hoyong mésér éta ku sababaraha alesan. Sababaraha hoyong aranjeunna kusabab éta modeu transportasi anu ramah lingkungan, anu sanés resep ukuranana kompak, anu sanés mésér pikeun ngagumbirakeun perjalanan gancang.
    Upami kagancangan mangrupikeun kaputusan utama pikeun mésér skuter listrik, teras teraskeun maca.
    Kasalametan Mimiti
    Sateuacan anjeun ngaléngkah skuter listrik anyar ngagurilap anjeun, anjeun kedah terang yén kuring ngingetkeun anjeun - skuter listrik sanés cocooan. Éta alat transportasi modéren anu tiasa jalan gancang, gancang pisan. Aranjeunna kedah salawasna dirawat kalayan hormat sareng dosis anu saé tina akal sehat.
    Kuring pribadi henteu gumbira ku jalan tambahan gancang dina e-skuter kuring. Kuring condong resep numpak sakumaha anu kasebut. Nanging, kuring ngartos yén aya jalma anu resep rurusuhan adrénin bade super gancang dina skuter e-na.
    Dumasar desainna, skuter listrik nyayogikeun sakedik, upami aya, panyalindungan upami nabrak. Ninggang aranjeunna kalayan kecepatan anu kaleuleusan ngan saukur bahaya. Kusabab kitu, upami anjeun badé numpak salah sahiji skuter listrik anu langkung gancang, anjeun kedah nganggo helm full-face, jaket kacilakaan, bantalan pelindung, sareng sajabana Salawasna nuturkeun hukum patalimarga.
    Scooter listrik anu pang gancangna?
    K20 mangrupikeun skuter tina sababaraha scooter listrik panggancangna anu aya di pasar ayeuna. Émut yén nilai "kecepatan maksimum" anu diterbitkeun mangrupikeun nilai resmi anu disayogikeun ku pabrik. Ieu biasana dicatet dina kaayaan anu paling optimal, sapertos beurat pengendara, permukaan tingkat, sareng suhu luar.26 23 10 10 23 4 5 a1_副本 ed1副本 mmexport1626928857726 ess

    es

    Jasa Kami:
    · Filsafat jasa kami pikeun nyugemakeun unggal palanggan sareng ngawangun hubungan bisnis jangka panjang
    · Kami ngagaduhan reputasi tinggi di pasar internasional ku tanda baca sareng kualitas produk anu dijamin
    · Kami nyayogikeun sajumlahing jumlah minimum order (MOQ) kalayan solusi mesen anu béda
    · Haibadz teamis sok sayogi pikeun ngadukung palanggan OEM dina raraga minuhan ekspektasi anjeun sareng udagan produk khusus.
    Pakét & Pangiriman
    1. Pangiriman Laut:
    -Paket: kantong gelembung + busa EPE + kotak jero + luar 7 lapisan karton bergelombang
    -Satu sapotong kanggo hiji karton
    2. pangiriman Express / air:
    -Bubble kantong + EPE busa + kotak jero + luar 7 lapisan karton bergelombang + dukungan pigura kai
    -1 sapotong kanggo hiji karton, dukungan pigura kai
    3. transportasi karéta:
    -Bubble kantong + EPE busa + kotak jero + luar 7 lapisan karton bergelombang + dukungan pigura kai
    -1 sapotong kanggo hiji karton, dukungan pigura kai
    Paket ogé tiasa dilakukeun ku kabutuhan pelanggan.
    Punten wartosan kami upami anjeun peryogi bungkus khusus.

     

    IMG_20210722_130607

    Kasalametan E-Scooter pikeun Pengendara Dewasa Heavy
    Skuter listrik tiasa janten alat transportasi anu praktis sareng pikaresepeun pikeun jalma dewasa sagala ukuran. Henteu perlu disebatkeun, sadaya pengendara kedah nuturkeun tindakan pancegahan kaamanan umum nalika naék e-scooter na.
    Éta tiasa écés, tapi ieu sakedik panginget ngeunaan pancegahan kaamanan umum:
    Sok nganggo helm.
    Anggo alat pelindung.
    Pastikeun yén sapatu anjeun leres dipasang sareng nganggo jempol anu ditutup. Ieu bakal mastikeun cekelan anu aman sareng dasar e-scooter.
    Janten émut pikeun pedestrian sareng kendaraan di sakuriling anjeun.
    Salawasna nuturkeun hukum sareng peraturan lalu lintas lokal.
    Entong ngupingkeun musik dina headphone anjeun nalika nganggo é-skuter.
    Entong nyandak pengendara tambahan dina perjalanan. Kaseueuran e-scooter didesain kanggo panggunaan jalma hiji.
    Entong numpak skuter listrik bari dina pangaruh alkohol atanapi narkoba.
    Pengendara sawawa anu langkung ageung ogé kedah ngémutan hal-hal ieu:
    Hindarkeun numpak halangan anu langkung ageung, anu kalebet dahan, batu atanapi curb.
    Entong tumpak jalan potholes.
    Ngahindaran giliran.
    Janten émut kana jarak marake anjeun.
    Émut yén sanaos gaduh motor anu langkung kuat, percepatan e-scooter tugas beurat kalayan beban beurat tiasa henteu sakumaha gancangna tina scooter e-standar.
    Faktor anu sanés (henteu pati jelas) anu kedah diperhatoskeun:
    Kamampuhan Fisik Pribadi
    Naon massa awak anjeun? Kumaha kaayaan umum awak anjeun ayeuna? Naha anjeun yakin yén tulang, otot sareng sendi anjeun moal nguciwakeun anjeun upami anjeun kedah gancang-gancang atanapi gancang-gancang? Kaseueuran déwasa anu langkung beurat moal gaduh masalah dina uji coba watesan kasaburan fisikna. Sababaraha, kumaha oge, panginten teu tiasa ngalakukeunana kusabab kaayaan médis anu aya hubunganana. Upami éta kasus anjeun, maka anjeun kedah leres-leres nimbangkeun sadaya résiko sareng manpaat anu aya hubunganana sareng numpak skuter listrik, sateuacan numpak hiji.
    Clearance médis
    Gumantung kana beurat anjeun sareng kaayaan médis naon waé anu anjeun kaserang, éta pikeun kauntungan anjeun pikeun konsultasi sareng dokter sateuacan anjeun angkat heula dina e-Scooter.
    Seueur jalma anu kaleuwihan beurat atanapi obesitas condong ngagaduhan kaayaan médis co-morbid. Upami anjeun nalangsara ti sagala jinis kaayaan médis kronis, ngobrol sareng dokter anjeun, pastikeun anjeun ngagaduhan izin médis. Salaku conto, sababaraha gangguan anu nyababkeun massa awak langkung luhur, tiasa dikaitkeun sareng ningkat résiko patah tulang. Maklum, jalma anu lemah tulangna tiasa pisan mertimbangkeun résiko sareng akibat tina numpak skuter listrik.
    Kacindekan
    Skuter listrik pikaresepeun, praktis sareng ramah lingkungan. Unggal jalma déwasa, ageung atanapi alit, anu resep mésér e-scooter tugas beurat bakal tiasa mendakan anu paling cocog sareng kabutuhanana. Teu aya alesan anu nyata sabab naha déwasa anu beurat kedah pundung tina numpak e-skuter.
    Tetep panon anjeun di jalan, nganggo pakéan kaamanan sareng senang-senang!
    Hatur nuhun pisan pikeun anjeun didatangan, upami anjeun resep kana produk kami, punten henteu ragu sareng ngahubungi kuring iraha waé, wilujeng sumping!

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami