PRODUCTS

Produk

  • Hot sale electric motorcycle trottinette electrique,cheap electric scooter

    Éléktrik listrik trottinette listrik dijual panas, skuter listrik murah

    1. Daya payun sareng kakuatan tukang duaan motor (5000W * 2);
    2. payun sareng tukang C-Type CNC ngagantungkeun gantung mandiri;
    3. Rem dua kali payun sareng tukang;
    4. Lampu hareup LED;
    5. Kapasitas beban-bantalan anu kuat, 200kg;
    6. Alat tampilan LCD visual, tiasa ningali data sacara real time;
    Modeu tilepan 7.Ultra-portabel, anu tiasa narilep kalayan hiji touch sareng hiji push;
    Hareup diserep hidrolik kandung kemih ganda, nyerep shock spring tukang; Sistem rem cakram payun sareng tukang;
    Instrumén tampilan visual sacara intuitif tiasa terang kaayaan skuter listrik;
    Aya tombol single-drive / double-drive, anu tiasa disaluyukeun iraha waé; tombol-speed low / speed-speed, laju tiasa disaluyukeun iraha waé;

     

     

  • scooter electric for adults electric scooter trottinette electrique

    listrik Scooter for geus dewasa listrik Scooter trottinette electrique

    Scooter listrik parantos ningali popularitas anu hébat dina sababaraha taun ka pengker ku kauninga yén aranjeunna tiasa janten cara anu heran merenah sareng pikaresepeun pikeun nyukur sababaraha waktos saatos subuh. Kalayan jarak sosial di tempat di seueur nagara di dunya, langkung seueur jalma anu kantos milari alternatif anu ramah lingkungan pikeun nyetir atanapi nganggo angkutan umum.
    Éta beuli ageung, sareng anjeun panginten henteu terang persis naon anu kedah dipilari tina skuter, janten kami parantos milih anu pangsaéna di pasar, ngarecah fitur sareng spésifikasi anu anjeun kedah pikirkeun sateuacanna anjeun ngagaleuh.

     

     

  • 11-13inch trottinette electrique patinete electrico 10000w electric scooter 72v

    11-13 inci trottinette electrique patinete electrico 10000w scooter listrik 72v

    Mesin kanggo panggunaan murangkalih atanapi panyandang cacat, sanaos mesin didamel ku mesin, kalayan larangan anu disebatkeun dina Pasal 46, tiasa medar di bagéan jalan anu disayogikeun pikeun jalma leumpang, saluyu sareng prosedur anu ditetepkeun ku badan pamilik jalan saluyu sareng Pasal 6 sareng 7.
    Lalu lintas ku cara maké papan, skates atanapi akselerator leumpang séjén dilarang dina jalur jalan.
    Dilarang ngalaksanakeun kaulinan anu teu diidinan, latihan sareng acara olahraga dina jalur éta. Dina rohangan pejalan kaki, dilarang ngagunakeun papan, skates atanapi akselerator leumpang séjén anu tiasa nyiptakeun kaayaan bahaya pikeun pangguna sanés.

  • Best Price Newest china 11-13inch 72v 10kw electric scooter for sale cheap

    Harga Pangsaéna china énggal 11-13inch 72v 10kw skuter listrik kanggo dijual mirah

    Scooter 10kw WideWheel mangrupikeun skuter listrik anu saé upami ngeunaan kakuatan motor dina antrian ieu. Didukung ku motor 5000-watt dual, éta ngagaduhan kakuatan sareng torsi anu serius.
    Kaseueuran modél e-scooter dikonci kana kecepatan tunggang luhur 15 mph, tapi aya modeu canggih dimana anjeun tiasa muka konci daya batre na lengkep sareng naék ka 75 mph (tapi anjeun ngalakukeun résiko anjeun nyalira). Éta ngagaduhan gantung dobel sareng beuratna 120 kilo. Kisaranna dugi ka 70 mil dina muatan batré tunggal, sareng éta ngadukung pengendara anu beuratna dugi ka 420 pon. Dek tanjakan langkung panjang sareng langkung lega tibatan skuter rata anjeun, janten gampang kéngingkeun kadua dampal suku dina papan anu raoseun. Éta ngagaduhan peunteun IPX4.

  • Cheap electric motorcycle scootered 15000w/20000w electric scooter for adults

    Motor listrik murah scooter 15000w / 20000w skuter listrik pikeun déwasa

    patinete electrico k13 pasti salah sahiji skuter listrik pangkuatna sareng canggih anu tiasa anjeun anggo ayeuna. Éta didamel khusus pikeun jalma déwasa sareng nganggo motor Max Dual 7.500 W (total 15000W) anu kuat anu tiasa nawiskeun kecepatan luhur dugi ka 85 mph (140 km / jam) kecepatan luhur. Batréna 4,930 Wh Li-ion tina patinete electrico k13 tiasa sacara gampil nawiskeun kisaran maksimal dugi ka 150 km. Fitur kaamanan & stabilitas canggih sapertos rem hidrolik, sistem pengereman anti-konci, sareng suspénsi internal 150mm standar. Sumawona, éta ngagaduhan desain anu gampang dilipet.
    Spésifikasi:
    Max 15000W BLDC DUA HUB MOTOR
    Batré Samsung SDI Litium-Ion 72V 70Ah
    Rentang dugi ka 90miles (150km)
    Dugi ka 85 Mph (140Kmh) Max Speed
    Kira-kira. 47% (approx. 25 ° dumasar kana sudut Dengdekkeun) Gradability
    Max beban - 220kg (444lbs)
    Beurat produk- 120 lbs (63kg)
    Brek- Rem hareup / Roda roda hidrolik
    Gantung– Gantung / Roda tukang gantung hidrolik
    Ban– 13 x 3,5 ban jalan
    Dasbor– Dasbor LCD Multi-EYE (pendeteksi- tipe throttle)
    Bahan produk– Pigura sareng cecekelan aluminium 60 / EGI /

  • High Speed Outdoor electric scooter eu 8000W-15000w Motorcycles

    Scooter listrik Berkecepatan Tinggi di luar 8000W-15000w Motor

    Harga, tangtosna, mangrupikeun hal anu penting anu kedah diperhatoskeun nalika mésér skuter listrik.
    Saatos ngajajah fitur sareng manpaat e-Scooter patinete electrico K13 di dieu, anjeun kedah ngagaduhan ide yén éta mangrupikeun wahana listrik kelas luhur anu dirancang pikeun nawiskeun performa maksimal sareng pangalaman tunggang hiji-hiji ka pangguna. . Ayeuna, upami anjeun ngabandingkeun fitur ieu sareng e-scooter sanés di luar sana, anjeun bakal mendakan yén éta hargana mahal, biasana dina kisaran $ 3,000- $ 4,000.
    Panliete electrico K13, di sisi anu sanésna, nawiskeun tingkat performa, panglipur, sareng pangalaman tanjakan anu paling saé sareng fitur anu dipimpin ku industri kalayan biaya anu langkung murah.
    Jaminan Sareng Dukungan
    E-Scooter patinete electrico K13 hadir sareng garansi anu paling saé dina industri salami 12 bulan sasarengan dukungan teknis tambahan 12 bulan gratis ti pabrikan. Sadaya skuter haibadz didamel di pabrik merek di Cina sareng didistribusikeun sareng dijual ku haibadz di Éropa sareng Amérika.

     

     

  • 13inch Aluminum trotinette electrique patinete electrico electric scooter

    13 inci Aluminium trotinette electrique patinete electrico scooter listrik

    Paménta parantos naék saprak gelombang awal skuter ngabagi cinta / benci, didorong henteu ngan ukur ku naékna biaya transportasi sareng naékna penduduk kota, tapi ogé ku kabutuhan jarak sosial nalika pandemi. Modél bisnis bagi hasil "sacara drastis nurunkeun panghalang pikeun lebet pikeun pengendara skuter, ngamungkinkeun skeptis skuter pikeun nyubarkeun rasa panasaran, ngarobah sababaraha janten pengendara satia." Jalma anu janten pengendara skuter anu komitmen, seuseueurna bakal tungtungna mésér skuter nyalira. Pikeun pangonversi anu leres sapertos Meyer, ngagaduhan skuter performa tinggi anu dipercaya sapertos k15 panginten kedah:
    skuter listrik mangrupikeun modél transportasi anyar. Aranjeunna ngahijikeun seueur unsur pangsaéna pikeun perjalanan nganggo mobil, sapédah, sareng jalan. Sapertos mobil, éta gaduh mesin, janten anjeun tiasa damel bari teu késang. Sapertos sapédah, henteu leres-leres raména jalan, janten anjeun tiasa ngarambat langkung gancang tibatan mobil biasana. Sareng sapertos leumpang, aranjeunna ngantep anjeun ngalangkungan jalan-jalan di luar.

  • 2021 big electric bike 20000w electric scooter adult

    2021 sapédah listrik ageung scooter listrik 20000w sawawa

    Kasalametan Mimiti
    Sateuacan anjeun ngaléngkah skuter listrik anyar ngagurilap anjeun, anjeun kedah terang yén kuring ngingetkeun anjeun - skuter listrik sanés cocooan. Éta alat transportasi modéren anu tiasa jalan gancang, gancang pisan. Aranjeunna kedah salawasna dirawat kalayan hormat sareng dosis anu saé tina akal sehat.
    Kuring pribadi henteu gumbira ku jalan tambahan gancang dina e-skuter kuring. Kuring condong resep numpak sakumaha anu kasebut. Nanging, kuring ngartos yén aya jalma anu resep rurusuhan adrénin bade super gancang dina skuter e-na.
    Dumasar desainna, skuter listrik nyayogikeun sakedik, upami aya, panyalindungan upami nabrak. Ninggang aranjeunna kalayan kecepatan anu kaleuleusan ngan saukur bahaya. Kusabab kitu, upami anjeun badé numpak salah sahiji skuter listrik anu langkung gancang, anjeun kedah nganggo helm full-face, jaket kacilakaan, bantalan pelindung, sareng sajabana Salawasna nuturkeun hukum patalimarga.

  • Original trotinette electrique foldable Lightweight Smart electric Scooter

    Asli trotinette electrique dilipat Lightweight Smart Scooter listrik

    Motor - di kalolobaan nagara bagian sareng nagara diartikeun salaku kendaraan roda dua kalayan kapasitas mesin sami atanapi langkung ageung tibatan 50 cc. Di sababaraha lokasi éta ogé tiasa kalebet kandaraan roda tilu.
    Catetan ati-ati: sadaya istilah ieu mirip pisan, janten gampang dicampur. Jalma anu henteu aktip aub dina masalah éta panginten tiasa bingung. Abdi moal reuwas upami aranjeunna leres. Janten, upami anjeun nyauran perusahaan asuransi pikeun cutatan atanapi nyarios ka DMV ngeunaan lisénsi atanapi pendaptaran pikeun jinis kendaraan khusus, kuring nyarankeun pisan pikeun ngarujuk kana kendaraan dina cara anu langkung deskriptif. Barina ogé, dugi ka kirang langkung 2 taun ka pengker kuring sorangan ngira yén "skuter bermotor" sareng "skuter motor" mangrupikeun hal anu sami.

  • 20000w 13 inch high power led light campaign electric scooter

    20000w 13 inci kakuatan tinggi dipimpin skuter listrik lampu kampanye

    Kumaha Scooter listrik haibadz Waterproof?
    Sakumaha anu kuring parantos sebatkeun, saklar listrik dibarengan ku circuit board anu aya di handapeunana, mangrupikeun komponén anu paling rentan dina hal karusakan cai. Komponén utama saklar kakuatan saleresna ayana dina circuit board. Éta tiasa ruksak ku dua cara: 1) kakeunaan sajumlah ageung cai bakal ngahasilkeun jumlah cai anu ageung netes kana papan sirkuit, berpotensi nyababkeun shot-circuit; 2) sajumlah leutik cai anu ngulang kana waktos, bakal nyababkeun saklar listrik sareng komponén papan sirkuit karat. Duanana skénario berpotensi bakal ngarusak skuter listrik haibadz anjeun.

  • Foldable electr scooters 72v 11/13inch electric scooter 15000watt

    Scooter éléktronik anu tiasa dilipat 72v 11 / 13inch skuter listrik 15000watt

    Pangalusna Scooter listrik HAIBADZ
    Milarian liren ngandelkeun kana mobil, atanapi henteu resep kéngingkeun beus deui? patinete electrico mangrupikeun salah sahiji alesan utama jalma ngalih ka skuter sareng sareng skuter listrik anu tiasa dilipat urang, éta henteu pernah gampang!
    patinete electrico bakal ngarobih perjalanan anjeun. Ditambahkeun listrikna hartosna jalan-jalan anu sanésna ngandelkeun mobil atanapi angkutan umum ayeuna kahontal tanpa! Sakumaha didadarkeun, kalayan kisaran 90 mil dina batré kami ogé kamampuan ngalegaan éta ku nyampur dina perjalanan aktip ka perjalanan anjeun anjeun tiasa ngagedekeun cakrawala anjeun tanpa kedah nyebarkeun taksi.
    Kalayan waktos muatan pinuh 9 jam dina batréna, anjeun tiasa sacara gampil ngeusianana salami dinten damel anjeun pikeun mastikeun anjeun gaduh kakuatan anu cekap pikeun ningali anjeun datang kalayan teu raoseun, teu aya deui kahariwang! Batréna tiasa ditagihkeun dina atanapi mareuman skuter sahingga anjeun tiasa nyimpen éta kalayan aman di tempat sanés sareng masih tiasa nambihan muatan anjeun kalayan gampang.

  • 2021 Best Price Newest china 13inch 84v 20000w electric scooter

    2021 Harga Pangsaéna énggal china 13inch 84v 20000w skuter listrik

    Seueur jalma henteu pernah diajar saimbang saé dina sapédah, atanapi sesah atanapi teu mungkin kusabab umur atanapi cacad. Gampang dipasang sareng ngaleupaskeun skuter listrik ngajantenkeun cocog pikeun rupa-rupa pengendara, sacara signifikan nurunkeun panghalang pikeun lebet pikeun pengendara anyar. Sedengkeun kandaraan listrik anu sapertos korsi atanapi mobil mini tiasa langkung seueur diaksés ku sababaraha, ieu mahal, ageung, ageung, sareng beurat (bejakeun ka kami upami anjeun tiasa mendakan anu tiasa ngalipet sareng naék tangga). Gampang naékna kaluar sareng mareuman skuter ogé ngajantenkeun umumna langkung merenah pikeun perjalanan gancang sareng numpak kasual di sakitar kota. Nyupir skuter henteu meryogikeun perlengkapan khusus, sareng anjeun moal dugi ka nyeri atanapi kakeueum tina korsi anu teu raoseun ogé.

123 Teras> >> Halaman 1/3