PRODUCTS

10000w / 15000w skuter éléktrik anu pangageungna 10000w skuter listrik

10000w / 15000w skuter éléktrik anu pangageungna 10000w skuter listrik

Beurat mangrupikeun tinimbangan penting upami anjeun kedah ngalipet sareng nyandak skuter anjeun. Skuter kalayan jarak anu langkung saé gaduh batréna langkung beurat, sareng kaseueuran kalayan kisaran langkung ti 15 mil beuratna langkung ti 24 pon. Skuter anu langkung beurat sesah dibarung salami waktos anu panjang, angkat tina tangga atanapi angkat teras lebet kana batang mobil.
Beurat sareng portabilitas kirang kritis upami hiburan gladen atanapi off-roading janten fokus anjeun.


  • Merek:: OEM / ODM / Haibadz
  • Min.Order Order:: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai:: 3000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen / GuangZhou
  • Syarat pamayaran:: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Harga 1 barang: 3315 USD per sapotong
  • Harga 10 barang: 3205usd per sapotong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sepédah skuter listrik pikeun jalma déwasa
    "Scooter" aslina didamel taun 1940an nalika budak ngora anu bijak, sigana ku sababaraha bantosan ti jalma déwasa, dipaku roda roda roda lami dina papan kai sareng nambihan peti jeruk pikeun ngadukung gagangna.
    Scooter parantos ngahasilkeun kamajuan anu penting ti saprak éta jaman mimiti. Kiwari, anjeun tiasa mésér skuter listrik anu didamel pikeun déwasa anu mimitian ti modél anggaran anu gaduh kakuatan minimal, batré jarak pondok sareng rem anu cekap, kana modél performa anu ekstrim kalayan motor dobel anu kuat, umur batre anu diperpanjang, suspénsi high-end sareng rem disk hidrolik . Kanggo milarian terang anu mana anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun, teraskeun maca.
    Hal-hal anu kedah diperhatoskeun dina skuter listrik
    Sanaos sadaya fitur skuter listrik nyumbang kana kinerjaana, sababaraha bakal langkung penting pikeun anjeun tibatan anu sanés, gumantung kana panggunaan anu anjeun hajat.
    Wisata anjeun
    Upami anjeun ngarencanakeun komuter sareng skuter anjeun, perhatoskeun rute sareng fasilitas di tempat anu anjeun tuju. Naha anjeun kedah leumpang di luhur atanapi nyandak angkot salaku bagian tina perjalanan anjeun? Dupi anjeun nyandak skuter anjeun kana lift? Naha anjeun ngagaduhan ijin pikeun nyimpen skuter anjeun di jero rohangan di tempat damel anjeun?
    Beurat
    Beurat mangrupikeun tinimbangan penting upami anjeun kedah ngalipet sareng nyandak skuter anjeun. Skuter kalayan jarak anu langkung saé gaduh batréna langkung beurat, sareng kaseueuran kalayan kisaran langkung ti 15 mil beuratna langkung ti 24 pon. Skuter anu langkung beurat sesah dibarung salami waktos anu panjang, angkat tina tangga atanapi angkat teras lebet kana batang mobil.
    Beurat sareng portabilitas kirang kritis upami hiburan gladen atanapi off-roading janten fokus anjeun.
    Kakuatan motor
    Skuter listrik déwasa dipasang ku motor langsung langsung henteu nganggo sikat anu diwangun kana hub roda. Seueur scooter tajong listrik gaduh motor tunggal, tapi modél anu langkung kuat dilengkepan ku motor duaan.
    Motor 250-watt disarankeun minimum pikeun jalma dewasa anu ngarencanakeun nganggo skuter pikeun perjalanan. Éta nyayogikeun kakuatan anu cekap pikeun permukaan anu rata sareng bukit leutik sakapeung. Pikeun rute sareng bukit anu langkung steep, motor anu langkung ageung kalayan 350 atanapi 500 watt bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun condong sareng ningkatkeun akselerasi anjeun pikeun sadaya daratan.
    Laju maksimal
    Kaseueuran e-scooter gaduh kecepatan luhur 20 mph. Nanging, seueur kota ngagaduhan hukum anu ngawatesan laju scooter ka 15 mph. Sanaos kagancangan maksimal biasana henteu janten perhatian pikeun komuter atanapi pengendara rekreasi, akselerasi panginten langkung penting. Pikeun anu milari kakuatan pikeun gancang-gancang, disarankeun pikeun konfigurasi dual-motor.
    Kisaran
    Kisaran skuter, atanapi jarak éta bakal ngarambat dina muatan batré tunggal, gumantung kana sababaraha faktor, kalebet kakuatan motor, skuter sareng beurat pengendara, modeu, cuaca sareng rata-rata kagancangan.
    Milarian skuter sareng jarak anu bakal masihan anjeun dimana-mana. Perhatoskeun yén kaseueuran pabrik skuter ngira-ngira rentang scooterna dumasar kana kaayaan anu ideal.
    Rem
    Skuter hadir sareng sababaraha jinis marake, diantarana rem suku, kendang, disk sareng rem listrik atanapi regeneratif.
    Rem cakram paling efektif sareng dipercaya. Rem kendang meryogikeun kirang pangropéa tibatan jinis ngerem anu sanés sareng performa kalayan saé dina kaayaan baseuh. Rem dampal suku henteu langkung épéktip dibandingkeun rem atanapi drum rem. Sistem ngerem éléktronik gumantung kana ngagunakeun motor nyalira pikeun ngerem. Éta anu paling lemah, tapi biasana tiasa dianggo saé nalika dikombinasikeun sareng dampal suku.
    Ban
    Skuter listrik badé nganggo ban padet (teu nganggo hawa) atanapi pneumatik. Ban padet henteu nyerep shock, janten pengendara karaos unggal nabrak di jalan. Ban pneumatik nyerep sababaraha shock, tapi éta kedah langkung seueur perawatan tibatan ban padet.
    Ditunda
    Scooter listrik dilengkepan tilu jinis utama gantung: hidrolik (piston udara), semi sareng gantung karét. Sistem gantung anu pangsaéna nyaéta coil-over-hidrolik atanapi coil-over-air, gabungan spring sareng piston. Sababaraha skuter teu ngagaduhan sistem gantung sareng ngandelkeun ban pneumatik ageung pikeun nyerep shock jalan anu raheut.
    Naon skuter listrik pangsaéna pikeun jalma déwasa?
    Scooter listrik portabel pangsaéna pikeun panumpang
    Naon anu urang resep: Laju gancang sakitar 100 mph tiasa dibandingkeun sareng skuter sanés anu dilengkepan motor 15000-watt. Portabilitas kahontal kalayan beurat beurat, batang tilepan sareng setang, sareng roda dolly ku gagang teléskop anu kaluar tina platform. Scooter anu narilep gampil ditarik, bakal nangtung bébas nyalira sareng gaduh tapak ultra-alit.
    Naon anu urang henteu resep: Kurangna gantung sareng roda karét leutik pikeun perjalanan anu kasar.
    Kisaran batré pangsaéna
    Candak kami: Scooter anu kuat nampilkeun dua motor tukang-tukang roda 7500 watt anu nyayogikeun kinerja anu saé nalika naék gunung.
    Naon anu urang resep: Ban bantal nyumbang kana perjalanan anu raos. Batré 72V, 80A kalayan waktos ngecas sapuluh jam masihan skuter sakitar kisaran 110 mil, langkung ti dua kali sauntuyan kaseueuran skuter.
    Naon anu urang resep: Éta ageung sareng beurat dina 140 pon
    Scooter listrik kompak pangsaéna
    Candak kami: Scooter k15 ieu anu beuratna langkung ti 140 pon dipasang sareng dua motor 7500-watt anu ngabantosan éta ngahontal kecepatan luhur 90 mph.
    Naon anu urang resep: Sistem marake regeneratif anu unik kalayan rem magnét payun ngabantosan ngeusi batre skuter. Ban tanpa udara anu dipaténkeun henteu butuh perawatan. Kisaranana 124 mil dina muatan tunggal, janten salah sahiji skuter anu pangsaéna pikeun pengendara anu nyandak dimana-mana.
    Naon anu urang henteu resep: Sanaos skuter dilengkepan gantung, ban padet alit tiasa dilakukeun pikeun numpak gumpalan.
    Scooter listrik anggaran pangsaéna

    Ngaran Produk k15 15000w 72V skuter listrik kakuatan gedé
    Ngaran mérek haibadz
    Jumlah Modél  k15
    Kakuatan 7500w * 2
    Voltaseu 72V
    Sértipikasi ce
    Ngecas Waktos 10 jam
    Dilipat enya
    Kisaran Per Muatan 140-150KM
    Max Laju 150km / jam (henteu langkung ti 130km / h dina kaayaan kaamanan)
    Kategori Scooter dua roda
    Jalma lumaku Unisex
    Batré 72V 80Ah: LG batré Kapasitas luhur 18650 batré litium (ku angkatan) 72v 100ah: Batré Cina
    Kakuatan motor Motor dobel sikat, 72V 7500W * 2 kaluaran sakedapan maksimal 2000W
    Speed ​​Max 160KM / jam
    Bahan Aluminium + nilon
    Warna Hideung
    Paparan LCD Pintonan calakan
    Beurat kotor 70 KG
    Modeu rem hareup / tukang: Hareup hareup sareng Rear HYD + Minyak
    Ukuran Kabayang 11inch-13inch

    a13 new 1 K15a29 a19 a22 a1212kmmexport1626928857726 ess

    es

    Kasalametan
    Kaamanan Scooter mangrupikeun perhatian anu utama pikeun skuter anu panginten nyauran panilitian tambahan tina sudut pandang ekuitas. Panilitian Austin, Texas ngeunaan kaamanan bagi skuter anu dilakukeun ku Dinas Kaséhatan Umum Austin (APH) sareng Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit mendakan yén pangguna anu mimiti aya khususna kacilakaan. Anu pangheulana, panilitian éta ngungkaban kaamanan saham skuter ku nalungtik kunjungan kamar darurat dituturkeun ku wawancara telepon. Sami-sami sareng bikesharing, jalan anu aman, aksés kana helm, sareng panerapan hukum patalimarga anu sakuduna ditiliti. Scooter korsi sareng format wahana anu langkung stabil sapertos ogé tiasa langkung diaksés ku pangguna anu henteu ngagaduhan kabisa anu ngajantenkeun skuter stand-up henteu tiasa dilakukeun. Panilitian CDC ogé mendakan yén kurang infrastruktur sapertos liang sareng jalur anu dilindungi terbatas ogé nyumbang kana ningkat résiko kacilakaan, anu henteu tiasa dibahas ku sarat pangguna atanapi panegak anu langkung ketat.
    Sababaraha kota, sapertos Seattle di 2018, ngalarang skuter sadayana kusabab masalah ngeunaan kaamanan. Nanging, Seattle ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun program pilot skuter sareng operator anu diidinan dina taun 2020. Sababaraha kersa ieu muka panto deui nepi ka perusahaan skuter panginten tiasa disababkeun ku data anu kaluar di kota-kota nunjukkeun yén masalah kaamanan tiasa dikokolakeun. Salaku conto, di Portland, OR, aya 176 kunjungan kamar darurat anu patali sareng skuter ti 25 Juli dugi ka 20 Nopémber 2018, anu ditetepkeun kota langkung saé tibatan jumlah cilaka sapédah dina période anu sami.
    Perusahaan skuter sadar yén perhatian ngeunaan kaamanan skuter mangrupikeun halangan utama pikeun langkung ageung panggunaan sareng panggunaan. Dina Juli 2019, Jeruk Nipis ngaluncurkeun Kebijakan Publik sareng Dewan Penasihat Kaamanan pikeun ngabantosan pangaturan tingkat mikro di tingkat kota. Operator utama sanésna, Bird, ngaluncurkeun wisata 100-kota pikeun ningkatkeun kasalametan ngalangkungan pelatih pengendara maya sareng langsung.
    Kaseueuran kota henteu kedah dianggo helm pikeun pangguna skuter langkung ti 18 taun, sanaos aya program distribusi helm gratis di sababaraha kota.
    Cara seueur agénsi umum sareng kota ngadeukeutan jasa micromobility salami wabah nunjukkeun yén pangakuan penting tina peran penting jasa sapertos kitu tiasa dilakukeun dina jaringan transportasi anu langkung ageung, sareng tiasa ngakibatkeun langkung seueur hubungan publik-swasta antara perusahaan skuter sareng agénsi transit payun.
    Malah sateuacan krisis COVID-19, seueur kota nyandak léngkah pikeun ngasupkeun e-scooter kana pilihan pilihan mobilitas anu sayogi pikeun warga ku ngembangkeun hub mobilitas di sekitar stasiun transit. Pusat-pusat ieu, sapertos anu diluncurkeun di Minneapolis, MN dina usum gugur taun 2019, aksés aksés kana angkutan umum, stasiun sapédah sareng parkir e-scooter, sareng signage cara-milarian jalan.

    FAQ
    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén propésional anu gaduh langkung ti 10 taun sajarah dina industri bagian otomatis.
    Q: Dimana pabrik anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka ditu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota SHENZHEN, Cina. Anjeun tiasa ngapung ka bandara SHENZHEN langsung, sareng kami bakal ngajemput anjeun. Wilujeng sumping ka pabrik urang.
    Q: Kumaha kuring tiasa mayar anjeun?
    A: Kami nampi ampir modeu pamayaran: Western Union, Paypal, Bank ...
    Q: Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
    A: Kualitas mangrupakeun prioritas. Kami salawasna ngagedekeun penting pisan pikeun pangendalian kualitas ti mimiti dugi ka akhir.
    Pabrik urang parantos ngagaduhan sertifikasi CE, FCC, ROHS.

    Hatur nuhun pisan pikeun anjeun didatangan, upami anjeun resep kana produk kami, punten henteu ragu sareng ngahubungi kuring iraha waé, wilujeng sumping!

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami