PRODUCTS

Mana anu langkung cocog pikeun anjeun, skuter listrik atanapi sapédah tilepan listrik

k11

Dina raraga nyumponan kabutuh jalan-jalan jarak jauh jalma sareng mil terakhir transportasi umum, beuki seueur alat leumpang nembongan dina kahirupan masarakat, sapertos motor listrik, sapédah listrik tilepan, skuter listrik, mobil kasaimbangan sareng produk énggal sanésna muncul sacara teu aya tungtungna , Scooter listrik sareng sapédah listrik roda leutik parantos janten produk anu paling populer di jaman ayeuna, tapi konsumen sering kumalayang diantawisna nalika ngagaleuh. Aranjeunna henteu terang anu mana anu langkung cocog pikeun anjeun. Dinten ayeuna, kuring badé nyarioskeun perkawis pilihanskuter listrikr sareng sapédah listrik roda leutik.

Prinsip produk sareng perbandingan harga:

Skuter listrik didasarkeun kana pamutahiran skuter tradisional, dina skuter manusa nambihan aki, motor, lampu, dasbor, chip komputer sareng komponenana sanés, dina waktos anu sami, roda, rem, pigura sareng sistem sanésna ditingkatkeun, janten diturunkeun tina produk Scooter listrik sapertos kitu, umumna langkung muncul dina kahirupan sadidinten, utamina kasohor ku padamel kantor. Ayeuna, harga skuter listrik dibasajankeun antara US $ 1000 dugi ka $ 4000, anu kawéntar di kalangan nonoman di nagara maju di Éropa sareng Amérika ogé di kota-kota gedé di Cina.

Roda leutik E-sapédahparantos ditingkatkeun tina sapédah. Dumasar kana sapédah, batré, motor, lampu, panel instrumen, chip komputer sareng komponenana sanés anu ditambihkeun, sahingga produk E-bike diturunkeun. Aya seueur jinis sapédah listrik numutkeun ukuran roda na. Dina tulisan ieu, urang ngan ukur ngabahas sapédah listrik roda leutik, nyaéta sapédah listrik sareng ban 14 inci dugi 20 inci. Kusabab Cina mangrupikeun sapédah ageung, masarakat nampi sapédah langkung ti skuter. Ayeuna, harga sapédah listrik roda leutik aya dina $ 500 dugi ka $ 2000.

Babandingan kinerja:

1. Portabilitas

Scooter listrik diwangun ku pigura, roda, batré, sistem marake, sistem lampu, panel instrumen sareng bagian sanésna. Beurat bersih skuter listrik portabel 36V 8ah 8 inci nganggo batré litium sakitar 17 kg. Saatos ngalipet, panjangna umumna henteu langkung ti 1,2 m sareng jangkungna henteu langkung ti 50 cm. Éta tiasa dibabawa ku panangan atanapi lebet kana kalapa.

Sapédah listrik roda leutik biasana aya ban langkung ti 14 inci, katambah pedal sareng bagian-bagian anu kasohor, janten langkung ageung sareng henteu teratur tibatan skuter nalika narilep, sareng éta henteu merenah sapertos skuter listrik nalika dilebetkeun kana kalapa sareng anu sanésna tempat-tempat.

2. Lintasan

Ukuran ban skuter listrik umumna henteu langkung ti 10 inci, anu relatif gampang nyanghareupan jalan umum perkotaan. Nanging, dina kaayaan kaayaan jalan anu goréng, kaayaan pas anu teu ideal, janten urang kedah langkung ati-ati nalika nyetir.

Ukuran ban tina sapédah listrik umumna langkung ti 14 inci, janten tiasa numpak sacara bébas di jalan kota atanapi jalan anu goréng, sareng lalu lintasna langkung saé tibatan skuter listrik.

3. Kasalametan

Duanana skuter listrik sareng sapédah listrik sanés kendaraan bermotor tanpa alat kaamanan tambahan. Dina tiori, aranjeunna ngan ukur diidinan nyetir kalayan kecepatan rendah dina jalur kendaraan sanés motor. Skuter listrik umumna nganggo mode tunggang nangtung, kalayan pusat gravitasi, fleksibilitas sareng genah anu luhur. Éta ogé tiasa masang korsi pikeun numpak dina posisi lungguh. Pusat gravitasi E-sapédah relatif handap, anu ogé mangrupikeun cara numpak anu biasa dilakukeun ku sadayana ti saprak budak.

4. Kapasitas bantalan

Scooter listrik sareng sapédah listrik gaduh sakedik bédana dina kapasitas ngasuh, tapi kusabab sapédah listrik tiasa nambihan rak atanapi korsi, éta tiasa nyandak dua jalmi nalika diperyogikeun, janten sapédah listrik gaduh langkung seueur kaunggulan dina kapasitas ngangkut.

5. Katahanan

Skuter listrik sareng sapédah listrik roda leutik mangrupikeun drive tunggal. Umumna, kakuatan motor 2500w-15000w, sareng kapasitas daya tahan dasarna sami dina kapasitas batré anu sami.

6. Nyusahkeun kasusah

Mode nyetir skuter listrik mirip sareng skuter. Kusabab popularitas skuter di Cina langkung handap tibatan sapédah, nalika skuter listrik naék dina sikep nangtung, peryogi latihan saeutik pikeun ngajalankeun lancar; Dina kasus naek dina posisi linggih, kasusahna sami sareng sapédah listrik. E-bike didasarkeun kana sapédah, janten teu aya kasusah dina numpak.

7. Laju

Skuter listrik sareng sapédah listrik mangrupikeun dua roda dina séri, kakuatan motor dasarna sami, tapi roda sapédah listrik langkung ageung, lalu lintas anu langkung saé, janten tiasa gaduh langkung gancang dina jalan kota. Scooter listrik dina posisi nangtung naék kusabab pusat gravitasi anu luhur, henteu gancang teuing, laju linggih tiasa rada langkung luhur. Scooter listrik sareng kecepatan sapédah listrik henteu disarankeun ngaleuwihan 20 km / jam.

8. Tunggang tanpa listrik

Dina henteuna listrik, Scooter listrik tiasa ngéser kalayan jalan, sareng sapédah listrikbisa naek ku manusa siga sapédah. Dina titik ieu, sapédah listrik langkung saé tibatan skuter listrik

Kacindekan:

Salaku dua jinis alat leumpang portabel anu béda, skuter listrik sareng sapédah listrik roda leutik mirip pisan sareng orientasi fungsi, anu janten alesan utama naha urang ngabandingkeun dua jinis produk ieu. Kadua, dina panggunaan anu saleresna, teu aya bédana anu jelas antara dua jinis produk dina portabilitas, daya tahan sareng kagancangan. Dina lalu lintas sareng kagancangan, sapédah listrik roda leutik ngagaduhan langkung kaunggulan tibatan skuter listrik, sedengkeun skuter listrik langkung unggul tibatan sapédah listrik roda leutik dina modeu sareng portabilitas. Konsumén kedah milih numutkeun panggunaan aslina. Upami dianggo salaku alat perjalanan kota, teu aya seueur bédana antara keduanya. Boh Scooter listrik atanapi sapédah listrik roda leutik tiasa dipilih.

Lalajo pamekaran, trend pasar sareng masa depan skuter listrik, sapédah listrik sareng produk éléktronik modél sanés. Téknologi ngarobah kahirupan, punten perhatoskeun ka kami.

 

Pernyataan: tulisan ieu dibagi sareng dikaluarkeun ku netizen anu sumanget sareng henteu ngagambarkeun posisi platform ieu. Upami anjeun ngagaduhan bantahan atanapi disangka palanggaran, mangga ngahubungan kami ku email.


Pos waktos: Aug-30-2021