PRODUCTS

Warta

  • Singapore, UK banned? Electric scooters cause more and more traffic accidents

    Singapura, Inggris dilarang? Skuter listrik nyababkeun kacilakaan lalu lintas beuki loba

    Harian Asia Pasipik Singapura ngalarang jalma-jalma naék skuter listrik di trotoar saprak minggu ieu, sabab beuki seueur kacilakaan antara skuter listrik sareng pejalan kaki. Aya sababaraha kacilakaan sateuacanna, salah sahijina ngakibatkeun hiji maot. Menteri senior Singapura ...
    Maca deui
  • Which is more suitable for you, electric scooter or electric folding bike

    Mana anu langkung cocog pikeun anjeun, skuter listrik atanapi sapédah tilepan listrik

    Dina raraga nyumponan kabutuh jalan-jalan jarak jauh jalma sareng mil terakhir transportasi umum, beuki seueur alat leumpang nembongan dina kahirupan masarakat, sapertos motor listrik, sapédah listrik tilepan, skuter listrik, mobil kasaimbangan sareng produk énggal sanésna muncul dina en ...
    Maca deui
  • The difference between electric bicycle and electric vehicle

    Beda antara sapédah listrik sareng kendaraan listrik

    Kaunggulan moped A mérek alus moped, maliqiang, henteu kedah diisi deui sareng gaduh bahan bakar anu cekap, anu ngirangan pisan polusi sareng noise. Sapédah saderhana strukturna, leutik dina polumeu, beurat beuratna sareng geulis pisan. Kalemahan mopeds High ...
    Maca deui
  • Electric scooters always hurt people do you dare to ride them on the road?

    Skuter listrik sok nganyenyeri jalma naha anjeun wani naék jalanna?

    Nembe, Amérika Serikat ngaluarkeun data panilitian resmi munggaran ngeunaan cilaka Scooter listrik. Numutkeun hasil survey, dua kamar darurat di Los Angeles ngubaran 250 pasién anu luka ku nganggo skuter listrik dina sataun! Nya kitu, dina taun-taun ayeuna, di seueur kota ageung di Cina, ...
    Maca deui
  • How to ride an electric scooter?

    Kumaha cara naék skuter listrik?

    Scooter listrik henteu ngagaduhan peraturan tertulis naha éta milik kendaraan bermotor, sareng naha éta peryogi pelat di jalan masih dina diskusi. Ayeuna, pulisi lalu lintas umumna moal néwak éta. Nanging, langkung saé pikeun numpak skuter listrik di taman, kotak sareng p ...
    Maca deui
  • What’s the difference between an electric scooter and a balance car

    Naon bedana skuter listrik sareng mobil kasaimbangan

    1. Prinsip anu béda Scooter listrik nganggo téori gerak manusa sareng prinsip mékanis akalna, sareng utamina ngagunakeun awak (pingping sareng pinggul), pulas kaki sareng ayun-ayun leungeun pikeun maju. Kandaraan kasaimbangan listrik, dumasar kana prinsip dasar "stabilitas dinamis ...
    Maca deui
  • What is the experience of working with an electric scooter?

    Naon pangalaman damel sareng skuter listrik?

    Salaku praktisi skuter anu parantos lami cicing di Beijing, ngobrolkeun pangalaman na sareng pangguna. Produk sareng jinis anu dianggo di Beijing: Scooter kulawarga Xiaomi ninebot No. 9 skuter listrik, serat karbon anu sanés roda Xiaojiu sareng gajih salapan ninebot roda tunggal rupa-rupa torsio ...
    Maca deui
  • Are balance cars and electric scooters really unsafe?

    Naha mobil kasaimbangan sareng skuter listrik leres henteu aman?

    Alesan pikeun dilarang Nembe nembé, parantos seueur carios ngeunaan warta yén mobil kasaimbangan sareng skuter dilarang pikeun jalan di Beijing sareng Shanghai. Tanggal 29 Agustus, Beijing sacara resmi nerapkeun peraturan ieu: Anu nganggo skuter listrik ...
    Maca deui
  • Purchase and maintenance of electric scooter

    Dibeuli sareng perawatan skuter listrik

    Ngajaga akal sehat Hirupna batré litium anu dianggo dina skuter listrik caket pisan hubunganana sareng panggunaan sadidinten 1. Ngembangkeun watek ngecas nalika anjeun nganggo éta ngajaga batréna dieusi pinuh. 2. Nurutkeun kana panjang perjalanan pikeun nangtukeun panjang ngecas t ...
    Maca deui
  • After a century, can the rise of electric scooter create a new history

    Saatos abad, tiasa naékna skuter listrik nyiptakeun sajarah anyar

    Dina taun-taun ayeuna, ku parahna kamacetan lalu lintas di kota-kota ageung, popularitas subway sareng naékna industri agénsi nyetir, paménta pikeun leumpang jarak jauh ngembang pesat, sareng sagala rupa jinis alat leumpang muncul sakumaha waktosna diperyogikeun, sareng skuter listrik ogé pikaresepeun ...
    Maca deui
  • How to increase the battery life of electric scooter

    Kumaha carana ningkatkeun umur batre tina skuter listrik

    Batré lithium anu énggal dipésér ngagaduhan kakuatan sakedik, janten pangguna tiasa langsung ngagunakeun éta nalika aranjeunna kéngingkeun batréna, nganggo kakuatan sésana sareng ngeusian deui. Saatos 2-3 kali panggunaan normal, kagiatan batré litium tiasa diaktipkeun sacara lengkep. Batré litium teu gaduh pangaruh mémori sareng tiasa ...
    Maca deui