PRODUCTS

populér trottinette electrique 72v patinete electrico scooter listrik

populér trottinette electrique 72v patinete electrico scooter listrik

"É-skuter mangrupikeun sarana transportasi anu ideal, sareng khususna jarak anu jauh, aranjeunna tiasa bersaing sareng perjalanan mobil masing-masing. Kusabab kitu, kalebetna kana sistem transportasi kota tiasa nguntungkeun sareng nyababkeun pangurangan lalu lintas kendaraan. Nanging, aya kabutuhan anu nyata pikeun peraturan sareng definisi anu jelas ngeunaan tempatna di jalan, sabab konflik sareng pejalan kaki sareng pengendara sepeda beuki parah, akibat tina sababaraha alat anu kéngingkeun teu karuh di trotoar sareng jalur sapédah ", saur Artur Szymczyk, Wakil Walikota Lublin pikeun Investasi sareng Pangembangan, nalika Lublin ngenalkeun aturanana pikeun e-scooter di kota.


  • Merek:: OEM / ODM / Haibadz
  • Min.Order Order:: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai:: 3000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen / GuangZhou
  • Syarat pamayaran:: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Harga 1 barang: 2235 USD per sapotong
  • Harga 10 barang: 2125 USD per sapotong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Déwan Menteri di Polandia parantos ngadopsi draf amandemen Undang-Undang Lalu Lintas Jalan Raya sareng peraturan-peraturan sanésna pikeun ngatur status e-scooter sareng alat transportasi pribadi anu sanés listrik (sapertos skateboard listrik, hoverboards, jst.).
    Numutkeun ka Menteri Infrastruktur, Andrzej Adamczyk: "Dugi ka ayeuna, status légal skuter listrik sareng alat transportasi pribadi tetep henteu diatur. Ieu nyiptakeun résiko kaamanan nyata di jalan sareng trotoar. Kusabab kitu kami nyiapkeun solusi anu bakal ningkatkeun kasalametan, khususna pikeun pangguna jalan anu paling henteu dijagaan. ”
    Peraturan anyar netepkeun status skuter listrik sareng alat transportasi pribadi, kalebet tempatna di jalan. Salaku tambahan, standar téknis bakal diwanohkeun pikeun alat anu disimpen dina pasaran saatos 31 Désémber 2021.
    Prioritas anu jelas dipasihkeun pikeun jalma leumpang tibatan e-scooter di trotoar sareng infrastruktur sanés anu dimaksudkeun pikeun pangunjung. Supir e-scooter sareng alat transportasi pribadi sanésna kedah masihan jalan ka pedestrian sareng henteu kedah ngahambat gerakanana ku cara naon waé.
    E-skuter wajib nganggo jalur sapédah atanapi jalur siklus, anu ngagaduhan wates kecepatan 20 km / jam. Upami teu aya jalur sapédah, e-scooter diidinan nganggo jalan di jalan kalayan wates kecepatan 30 km / jam pikeun sadaya patalimarga. Nalika wates kagancangan jalan disetél di luhur 30 km / jam sareng teu aya jalur siklus, pangguna tiasa numpak e-scooter dina trotoar atanapi jalan pejalan kaki anu sanés, asalna aranjeunna jaga-jaga khusus ulah ngahalangan jalma-jalma sareng nurunkeun jangkauanna ka jalma-jalma . Pamaké alat transportasi pribadi éléktronik sanés ogé kedah nganggo jalur sapédah, tapi henteu diidinan di jalan. Maka, upami henteu aya jalur sapédah, trotoar kedah dianggo dina kaayaan padéstrian henteu kahalangan.
    Aturan ogé dikenalkeun pikeun parkir e-scooter sareng alat transportasi pribadi di tempat umum. Ieu kedah diparkir di tempat anu ditunjuk (nyaéta ku pangurus jalan). Upami henteu aya tempat sapertos di daérah caket dieu, alat-alatna tiasa diparkir dina trotoar, asalna aranjeunna diparkir di ujung trotoar sajauh ti sisi jalan sabisa-bisa. Salaku tambahan, trotoar kedah sahenteuna 1,5 m sareng e-skuter anu diparkir henteu kedah ngahambat jalma anu leumpang. Gagal nurut kana kaayaanana ieu tiasa nyababkeun ngaleungitkeun e-scooter ku biaya pamilikna. Paréntah pikeun nyabut skuter e-park sareng alat sanésna, anu ngahalangan lalu lintas pejalan kaki, tiasa dikaluarkeun ku pulisi atanapi penjaga kota (kota).
    Aturan sanés anu dikenalkeun dina draf akte kalebet, diantarana, ngenalkeun umur minimum (10 taun) pikeun panggunaan e-scooter di jalan umum. Jalma anu yuswa 18 taun diperyogikeun ngagaduhan kualifikasi anu sami sareng kanggo bersepeda, nyaéta kartu sapédah atanapi lisénsi nyetir kategori AM, A1, B1 atanapi T. Saterasna, éta bakal dilarang nyetir e-scooter atanapi pribadi alat transportasi nalika dina pangaruh alkohol atanapi zat psikoaktif séjén. Ogé ngangkut jalma sanés, sato sareng objék anu nganggo skuter listrik sareng alat transportasi pribadi bakal dilarang.
    Peraturan anyar ieu bakal ngabantosan kotamadya nyobian ngimbangan kauntungan anu ditawarkeun ku e-skuter dina hiji sisi sareng gangguan anu ningkat disababkeun ku ningkatna alat-alat anu teu parkir anu ngaco dina tempat umum di sisi anu sanés. Dugi ka ayeuna, kotamadya tetep kéngingkeun aturan nyalira ngeunaan panggunaan e-scooter di jalan umum upami teu aya panerapan nasional.
    Hiji kotamadya anu nembé ngenalkeun aturan énggal ngeunaan panggunaan e-scooter di kotamadya nyaéta Lublin. Aturan anyar diwanohkeun di Lublin dina bulan Séptémber taun kamari kerjasama sareng dua operator sistem e-scooter babarengan anu aktip di kota.
    "É-skuter mangrupikeun sarana transportasi anu ideal, sareng khususna jarak anu jauh, aranjeunna tiasa bersaing sareng perjalanan mobil masing-masing. Kusabab kitu, kalebetna kana sistem transportasi kota tiasa nguntungkeun sareng nyababkeun pangurangan lalu lintas kendaraan. Nanging, aya kabutuhan anu nyata pikeun peraturan sareng definisi anu jelas ngeunaan tempatna di jalan, sabab konflik sareng pejalan kaki sareng pengendara sepeda beuki parah, akibat tina sababaraha alat anu kéngingkeun teu karuh di trotoar sareng jalur sapédah ", saur Artur Szymczyk, Wakil Walikota Lublin pikeun Investasi sareng Pangembangan, nalika Lublin ngenalkeun aturanana pikeun e-scooter di kota.
    Kasus Lublin nawiskeun conto anu pikaresepeun ngeunaan kumaha kerjasama sareng operator sistem e-scooter tiasa ngabantosan patuh anu hadé sareng peraturan anyar. Lublin parantos nunjuk daérah khusus di kota dimana wates kecepatan bakal diterapkeun pikeun e-scooter, ogé daérah anu tempat parkir e-scooter dilarang. Ngagunakeun sistem geofencing sareng aplikasi anu komunikasi sareng e-scooter, aplikasi éta moal ngijinkeun pangguna pikeun nyetir saluhureun kecepatan set (12 km / jam) dina daérah anu dituduhkeun. Aplikasi éta ogé bakal ngabantosan pangguna pikeun henteu kéngingkeun skuter ti zona no-parking. Nalika ditingalkeun dina zona ieu, mustahil pikeun pangguna pikeun mencét kana pilihan nunjukkeun yén balikna alat, anu hartosna pangguna bakal dituluykeun ditagihkeun dugi alatna dipulangkeun ka daérah anu tempat parkir diijinkeun.
    Ngaliwatan aplikasi na, pangguna tiasa ningali tempat parkir diidinan sareng dimana henteu. Salaku tambahan kana sababaraha daérah anu tempat larangan parkir permanén aya, Lublin ogé tiasa ngagunakeun sistem pikeun netepkeun larangan samentawis pikeun lalu lintas sareng parkir di daérah-daérah salami acara budaya.

    Ngaran Produk k11 10000w 72V skuter listrik kakuatan gedé
    Ngaran mérek haibadz
    Jumlah Modél  k11x
    Kakuatan 5000w
    Voltaseu 72V
    Sértipikasi ce
    Ngecas Waktos 10 jam
    Dilipat enya
    Kisaran Per Muatan 90-110KM
    Max Laju 110km / jam (henteu langkung ti 90km / h dina kaayaan kaamanan)
    Kategori Scooter dua roda
    Jalma lumaku Unisex
    Batré 72V 42Ah: batré LG Kapasitas luhur 18650 batré litium (ku angkatan)

    72v 56ah: Batré Cina

    Kakuatan motor Ganda motor tanpa sikat, 72V 5000W * 2 

    kaluaran sakedapan maksimal 2000W

    Speed ​​Max 110KM / jam
    Bahan Aluminium + nilon
    Warna Hideung + beureum
    Paparan LCD Pintonan calakan
    Beurat kotor 70 KG
    Modeu rem hareup / tukang: Hareup hareup sareng Rear HYD + Minyak
    Ukuran Kabayang 11inch-13inch

    c19 c18 c12 c3 c2 c1 31mmexport1626928857726 ess

    esb4 b5 b6

    FAQ
    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén propésional anu gaduh langkung ti 10 taun sajarah dina industri bagian otomatis.
    Q: Dimana pabrik anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka ditu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota SHENZHEN, Cina. Anjeun tiasa ngapung ka bandara SHENZHEN langsung, sareng kami bakal ngajemput anjeun. Wilujeng sumping ka pabrik urang.
    Q: Kumaha kuring tiasa mayar anjeun?
    A: Kami nampi ampir modeu pamayaran: Western Union, Paypal, Bank ...
    Q: Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
    A: Kualitas mangrupakeun prioritas. Kami salawasna ngagedekeun penting pisan pikeun pangendalian kualitas ti mimiti dugi ka akhir.
    Pabrik urang parantos ngagaduhan sertifikasi CE, FCC, ROHS.

    Dimana e-skuter tiasa dianggo?
    Éta tiasa dianggo dina jalan setapak, jalan dibagi, sisi sapédah tina jalur anu dipisahkeun sareng jalur sapédah.
    Éta henteu diijinkeun dianggo di jalan kecuali dina kaayaan anu tangtu, contona nalika teu aya jalur atanapi jalur alam anu caket sareng jalan atanapi henteu praktis pikeun ngagunakeun éta.
    Anjeun kedah masihan jalan ka pedestrian dina jalur.
    Naha aya wates kecepatan pikeun e-scooter?
    Aranjeunna teu kedah ditunggang kalayan kecepatan langkung gancang tibatan 15km / jam nalika ngumbara dina jalur jalan.
    Éta henteu kedah ditunggang kalayan kecepatan langkung gancang tibatan 25km / jam nalika ngumbara di lokasi anu diidinan anu sanés, sapertos jalur anu dibagi atanapi jalur siklus.
    Anjeun kedah ngalambatkeun dugi ka 10km / jam nalika ngalangkungan pameuntasan, masihan jalan ka anu sanés dina pameuntasan teras tetep kénca.
    Jalma-jalma kedah ngagunakeun pertimbangan sareng perjalananana dina kecepatan anu pas sareng aman pikeun lingkungan anu di perjalananna sareng kudu hormat ka jalma-jalma anu leumpang sareng bersepeda.
    Naha aya aturan nalika numpak e-scooter?
    Leres, aya aturan pikeun numpak e-skuter.
    Supir beus panginten kedah nolak pamundut anjeun pikeun nyandak alat dina kapal upami aranjeunna anggap yén éta henteu aman pikeun anjeun atanapi panumpang anu sanés kusabab ukuranana, sareng jumlah panumpang naék.
    Upami dicandak dina kapal, e-scooter kedah:
    henteu meungpeuk gang atanapi kaluar
    henteu nyamarkeun paningal supir
    gampang dibawa kana atanapi kaluar beus ku panumpang
    disimpen aman sareng aman dina daérah panumpang.
    Sarat jeung Kaayaan Barang Angkutan Canberra Ngangkut ngamungkinkeun e-scooter sareng alat anu sami dibawa kana beus kalayan kawijaksanaan supir.
    Naha e-skuter tiasa dicandak kana rel cahaya?
    E-skuter diidinan dina rel lampu anu tiasa diamankeun kalayan aman.
    Dewan ngaliwatan panto dobel sareng nganggo daérah sapédah.
    Alatna kedah nganggo listrik (sanés skuter anu nganggo bénsin) sareng henteu langkung ageung ti 1250mm panjangna x 700 mm lébar x 1350mm jangkung sareng beuratna henteu langkung ti 60kg.
    E-skuter kedah dipareuman nalika dina kapal.
    Kanggo inpormasi lengkep, buka cmet.com.au/safety
    Naon alat mobilitas pribadi?
    Alat mobilitas pribadi nyaéta:
    didorong ku motor listrik; jeung
    dirancang pikeun dianggo ku ngan ukur 1 jalma; jeung
    beuratna henteu langkung ti 60kg ngembangkeun; jeung
    jeung 1 atawa leuwih roda; jeung
    kalayan sistem marake; jeung
    anu henteu tiasa ngarambat langkung gancang tibatan 25km / jam dina taneuh anu rata; jeung
    kalayan diménsi henteu langkung ti:
    1250mm panjangna; jeung
    700mm lébar; jeung
    1350mm jangkungna.
    Conto diantarana:
    alat-alat sapertos segway;
    e-skuter; jeung
    e-skateboard.
    Alat mobilitas pribadi henteu kalebet:
    korsi roda motor atanapi skuter mobilitas anu biasa dianggo ku jalma cacat;
    sapédah listrik; jeung
    skuter, skateboard, rollerblades sareng / atanapi alat hiburan roda sanés atanapi cocooan roda anu henteu didorong ku motor listrik.
    Halaman wéb ieu umumna ngarujuk ka e-scooter, tapi aturanna diterapkeun pikeun sadaya alat mobilitas pribadi.
    Kumaha carana abdi tiasa ngontak skuter listrik haibadz?
    Pikeun ngahubungi haibadz listrik (e-scooter) telepon +8613267350716 atanapi email haibadz@electricscooterhaiba.com.

    Hatur nuhun pisan pikeun anjeun didatangan, upami anjeun resep kana produk kami, punten henteu ragu sareng ngahubungi kuring iraha waé, wilujeng sumping!

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami