PRODUCTS

Scooter Éléktrik

  • hot sale best 11inch 13inch china 10000w electric scooters

    diobral panas pangalusna 11inch 13inch china 10000w skuter listrik

    Biasana beda-beda numutkeun mode nyetir sareng kecepatan rata-rata, ogé, tangtosna gumantung kana jinis batréna, tapi dina prinsipna, tina sudut pandang jarak tempuh, otonomi batréna rada kirang tina 40 km. Sababaraha vérsi roller coaster listrik gaduh langkung aki-aki, biasana 48 V ti 14 A dugi ka ayeuna, dina kasus kendaraan anu gaduh kakuatan langkung luhur. Batréna biasana disimpen handapeun pedal. Ngeunaan waktos ngecas, maka, urang umumna nyarioskeun perkawis opat dugi ka lima jam: penting pikeun nyorot titik ieu, pikeun sadar naon anu kedah diantosan sateuacan urang tiasa nganggo skuter urang sorangan deui.

  • popular scoter electric scooters folding 72V electric scooters

    skuter listrik skuter populér ngaliput skuter listrik 72V

    Batré & Range
    Desain scooter electronics patinete ageung, ngamungkinkeun seueur rohangan pikeun batré ageung, 2060wh 84V (panasonic 21700 Cells) anu sanggup nawiskeun kisaran maksimum 65-75 Mil (100-120km) dina kaayaan anu ideal.
    Batré e-Scooter electronics patinete ngabutuhkeun 8 jam kanggo ngeusi batré kalayan carjer 84V / 5A.
    Motor & Kakuatan
    Daya motor mangrupikeun hal munggaran anu dianggap jalma nalika mésér skuter listrik. Patinete electrico henteu nguciwakeun ogé di dieu. Scooter sareng dua motor dual 5000W, nawiskeun kecepatan luhur 70 Mph - 115Km / jam, masihan paséa caket kana motor 5000W Amérika Serikat.

  • Fashionable electric scooter patinete electrico trottinette electrique

    Scooter listrik modél patinete electrico trottinette electrique

    Kumaha Cara nyimpen Batré Skuter Électric Trotinette?
    Nalika dipasang dina kendaraan, jaga batréna ulah panas teuing. Taman / simpen e-Scooter dina tempat anu garing sareng rindang sareng sanés sinar panonpoé langsung. Biasa ngeusi batre anjeun sareng ulah ngantepkeun kaleuleungitanana pikeun ngamaksimalkeun hirupna.
    Komo upami anjeun ngarencanakeun henteu nganggo e-Scooter éléktrik Trotinette anjeun salami waktos anu cekap, jaga batréna dieusi pinuh sareng / atanapi rutin ngeusi batre pikeun ngajaga siklusna. Simpen di jero imah atanapi garasi.

  • new 72v battery patinete electrico adult electric scooter

    72v batré anyar patinete electrico sawawa listrik Scooter

    Pajak Pabean:
    Pajak Gratis ka UÉ, AS, Inggris, Rusia, Kanada, Australia, Thailand, PAJAK bakal dibayar ku kami. Nalika anjeun nampi bungkusan, anjeun henteu kedah mayar pajeg. Nagara sanés panginten henteu ngagaduhan tarif atanapi ngan ukur sakedik tarif.
    Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga konsultasi palayanan pelanggan.
    Ngeunaan Shippment:
    Pangiriman Pikeun EU: Ku angkutan karéta (nagara anggota Uni Éropa) saatos urang kirimkeun. Butuh waktu kira-kira 35 poé pikeun dikirim ka Uni Éropa. ETA PAJAK! Ngan tiasa janten lagu saatos barang sumping di lokal anjeun.
    Kiriman Ka Kami: Ngangkut angkutan laut saatos urang kirimkeun, Bakal peryogi sakitar 40 dinten kanggo dikirimkeun ka tempat anjeun. TEU CUKAI! Ngan tiasa janten lagu saatos barang sumping di lokal anjeun.
    Kiriman Ka Rusia: Ku angkutan karéta, saatos urang kirimkeun. Butuh waktu kira-kira 14-30 poé pikeun dikirim ka Moskow. ETA PAJAK! Ngan tiasa janten lagu saatos barang sumping di lokal anjeun.
    Upami anjeun hoyong kéngingkeun gancang, éta tiasa dikirim ku udara sareng anjeun kedah mayar biaya tambahan, mangga ngahubungan kami sareng kami bakal ngabéjaan yén jéntréna.

  • trottinette electrique Smart Balance 2 Wheel electric Scooters

    trottinette electrique Smart Balance 2 Skuter listrik kabayang

    Beurang wengi
    Lampu tukang anyarna langkung ageung sahingga langkung gampang pikeun anu sanés ningalian, ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun langkung aman nalika wengi.
    Lampu Depan ditingkatkeun
    Lampu 10W anyar-anyarna gaduh kacaangan anu luhur sareng jarak iradiasi ngahontal 20 méter. Desain sudut lampu parantos dioptimalkeun pikeun tetep dihandap garis paningalian pikeun nyegah lampu sorotan.
    Hareup, Réfléktor Samping sareng Buntut pikeun pisibilitas Langkung Hadé
    Réfléktor parantos ditambihan di payun, di sisi, sareng lampu buntutna, ningkatkeun deui pisibilitas wengi kanggo ngajantenkeun anjeun salamet nalika nyetir nalika wengi.

     

  • new trottinette electric scooter two wheels scooter electric for adults

    skuter listrik trottinette énggal dua roda skuter listrik pikeun déwasa

    Pintonan gigireun throttle ramo nunjukkeun tingkat batré, laju ayeuna, gir anjeun sareng jarak anu ditempuh. Éta katingali dina sinar panonpoé langsung sareng bahkan gaduh port USB pikeun ngeusi batre alat sélulér atanapi GoPro. Aya ogé tampilan voltase pikeun ngabantosan kaséhatan batréna. Ghost ngabogaan konci kontak sareng titik-titik pikeun ngagantelkeun konci dina pigura pikeun kaamanan anu tambihan nalika ngajalankeun tugas. Ogé, nalika kuring henteu ngantepkeun hujan, Ghost gaduh rating IP54 janten sababaraha percikan henteu janten masalah. Tambih Deui, éta gaduh fenders payun sareng tukang leutik pikeun ngajaga bersih.  

     

     

     

     

  • self balancing scooter electric cheap scooter electric for adults

    diri balancing Scooter listrik Scooter mirah listrik for geus dewasa

    Service kami
    1. OEM Manufaktur wilujeng sumping: Produk, Paket.
    2. Pesenan sampel.
    3. Kami bakal ngawalon anjeun pikeun panilitian anjeun dina 24 jam.
    4. saatos ngirim, kami bakal ngalacak produk pikeun anjeun sakali dua dinten, dugi ka kéngingkeun produkna. Nalika anjeun ngagaduhan
    barang, uji éta, sareng pasihan kuring eupan balik. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan masalah éta, kontak sareng kami, kami bakal nawiskeun
    jalan méréskeun pikeun anjeun.

     

  • 72v Dual Motor 10000w Electric Scooter

    72v Dual Motor 10000w Scooter Listrik

    Penampilan patén, duanana sateuacan sareng saatos nyerep shock.

    Patén-patén téknologi, gaduh langkung batré tibatan mérek sanés, langkung lami deui.

    Tiasa nyayogikeun adat, ngadukung OEM sareng ODM.

  • 10000W 84v Scooter foldable Smart electric scooter

    10000W 84v Scooter dilipat Scooter listrik pinter

    Garansi
    Punten jaga resi pameseran salaku voucher penjualan. Scooter (karusakan buatan sareng kagagalan) disayogikeun saatos-penjualan jasa saluyu sareng istilah sareng kaayaan ieu:

    1. garansi Scooter nyaéta 1 taun kecuali alat anu tiasa dianggo.

    2. Banis alat anu tiasa dianggo, janten garansi na nyaéta 1 bulan.

  • 72v Hot sale high quality 10000w electric scooter foldable

    72v diobral Panas kualitas luhur 10000w skuter listrik dilipat

    Di dieu kaunggulan kompetitif pikeun rujukan anjeun:

    Garis profesional sareng pagawé anu terampil jaga sadayana pikeun anjeun dina waktos anu singget;

    Tingkat rusak kirang ti 0,2%;

    Garansi 1 taun, teu kedah hariwang ngeunaan-penjualan.

    Kami ngadukung OEM, jasa ODM.

  • Chinese 10000w 72V/45Ahour elertric motorcycle electric scooter

    Skuter listrik motor listrik 10000w 72V / 45Ahour

    Sistem marake ABS, distribusi gaya ngerem anu wajar
    Nalika anjeun marake ngadesek. sistem rem ABS bakal ngadistribusikaeun gaya ngerem ka payun sareng cakram marake belakang kalayan wajar, anu ageung ngiringan jarak rem sareng mastikeun kasalametan ngerem dina tunggang kecepatan tinggi.

  • Smart electric Scooter self balance trottinette electrique for sale

    Smart listrik Scooter listrik kasaimbangan listrik trottinette dijual

    trotinette electrique mangrupikeun skuter listrik anu pikaresepeun - di sagigir tina tukangeunna diangkat anu ngamungkinkeun anjeun ngareureuhkeun suku anjeun dina sudut anu tanpa sieun tina napak kana roda tukangna.
    Olahraga dua motor 5000W kalayan kecepatan luhur 71mph, sareng sedengkeun kisaran 75-mil henteu panjang salami anu sanés dina bagan kami, éta ogé hartosna éta langkung beurat tibatan seueur persaingan sakitar 12kg. Ieu matak ngamudahkeun pikeun ngalipet sareng ngalaksanakeun angkutan umum atanapi ngalungkeun kana boot mobil - langkungna tibatan resep listrik trotinette dina 58kg.

     

     

123456 Teras> >> Halaman 1/12