PRODUCTS

Dua roda patinete electrico scooter listrik 84V ti china

Dua roda patinete electrico scooter listrik 84V ti china

Dirancang pikeun numpak anu saé
Ti saprak mimiti haibadz (nalika kami masih perusahaan lampu sapédah alit anu disebat haibadz!) Kami paduli téknologi anu saé sareng desain anu saé. Sapédah Beryl kami parantos kéngingkeun seueur penggemar pikeun perjalanan gancang sareng lincah, cocog pikeun sadaya jenis pengendara. Kami hoyong e-scooter urang sami - pilihan anu nyaman pikeun ngadorong saha waé pikeun milih mobilitas mikro tibatan perjalanan mobil.
E-Scooter kami gaduh roda roda 11 ″ sareng garpu gantung payun kanggo perjalanan anu nyaman sareng stabil. Papan nangtung anu lega ngagampangkeun gampang ditumpangan sareng lampu "sok hurung" ngajantenkeun anjeun katingali dina waktos siang atanapi cuaca.


  • Merek:: OEM / ODM / Haibadz
  • Min.Order Order:: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai:: 3000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen / GuangZhou
  • Syarat pamayaran:: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Harga 1 barang: 2235 USD per sapotong
  • Harga 10 barang: 2135 USD per sapotong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Produk k11 10000w 72V skuter listrik kakuatan gedé
    Si Combo Ditawiskeun 0
    Ngaran mérek haibadz
    Jumlah Modél  k11x
    Kakuatan 5000w
    Voltaseu 72V
    Sértipikasi ce
    Ngecas Waktos 10 jam
    Dilipat enya
    Kisaran Per Muatan 90-110KM
    Max Laju 110km / jam (henteu langkung ti 90km / h dina kaayaan kaamanan)
    Kategori Scooter dua roda
    Jalma lumaku Unisex
    Batré 72V 42Ah: Batré LG Kapasitas luhur 18650 batré litium (ku angkatan) 72v 56ah: Batré Cina
    Kakuatan motor Ganda motor tanpa sikat, 72V 5000W * 2 kaluaran sakedapan maksimal 2000W
    Speed ​​Max 110KM / jam
    Bahan Aluminium + nilon
    Warna Hideung + beureum
    Paparan LCD Pintonan calakan
    Beurat kotor 70 KG
    Modeu rem hareup / tukang: Hareup hareup sareng Rear HYD + Minyak
    Ukuran Kabayang 11inch-13inch
    Max beban 150kg
    Istilah Pakét 1 buah kana karton, ukuran bungkus: 1500 * 400 * 700mm
    Lg sareng bédana batré Samsung Kaseueuran skuterna nganggo batré lg, ngan ukur sababaraha anu nganggo skuter batré Samsung ngirimkeun sakedik. Tapi batré Samsung sareng lg nyaéta
    sami ti aki sareng batréna anu sami saé. Éta sababna pabrik aslina nganggo duanana aki mérek. Ngarah disada hébat.
    Ngeunaan gudang pengiriman Hai, urang tiasa ngintunkeunana ti panto ka panto, sareng anjeun teu mayar tugas ijin bea cukai.
    Kami henteu ngagaduhan gudang di Éropa, tapi kuring tiasa ngintunna ti Cina.
    Kami bakal nempatkeun modél ieu kana gudang sabab agén abdi nyaéta gudang Éropa, sedengkeun harga kami langkung mirah tibatan milik aranjeunna.
    Urang tiasa ngalakukeun jasa DDP sareng anjeun henteu sadayana, janten langsung nampi parsel.
    Istilah Pamayaran T / T online, Western Union, L / C

    haibadz e-Scooters gabung sareng kulawarga
    Ti saprak mimiti parusahaan urang, kami parantos fokuskeun sadayana anu kami laksanakeun pikeun ngajantenkeun langkung seueur jalma di kota nganggo motor. Dinten ayeuna, kami leres-leres bungah nyandak haibadz e-Scooter ka jalan, sareng muka pilihan mobilitas anu sanés pikeun langkung seueur jalmi.
    Pilihan anyar dina Haibadz Bays
    Jaringan haibadz Teluk kami ngalangkungan daérah operasi kami ngajantenkeun gampang pikeun pengendara mendakan sepédah sareng e-motor, bari tetep trotoar tetep teu jelas. Ayeuna, bakal aya pilihan sanés anu aya di teluk - haibadz e-Scooter, anu ngagunakeun téknologi geo-anggar anu sami sareng motor sareng e-bike urang.
    Badé perjalanan anu langkung lami sareng seueur anu kedah diangkut? E-bike tiasa janten pilihan pikeun anjeun. Kedah gancang kamana waé tanpa nganggo kesang? Milih e-skuter. Pikaresepeun hiji perjalanan aktip di kota? Sapédah pedal haibadz klasik aya pikeun anjeun.
    ↑ Beryl e-Scooters diparkir dina Teluk haibadz sareng parklets anu ditandaan, ngajaga trotoar pikeun sadayana
    Cara-cara anyar pikeun ngurilingan
    Kalayan COVID-19 pandemi ngabatesan kapasitas dina angkutan umum sapertos beus, pamaréntah nasional sareng daérah parantos damel atos-atos milari cara énggal pikeun ngabantosan masarakat ngurilingan kota tanpa nganggo mobil.
    haibadz e-Scooters diluncurkeun salaku bagian tina sidang anu dilakukeun ku Dinas Perhubungan, pikeun ngartos kumaha aranjeunna tiasa nambihan jaringan transportasi anu aman sareng éfisién. Kami bungah pikeun diajar kumaha pengendara kami nganggo skuter pikeun ngurilingan, sareng ngembangkeun skéma dina kemitraan sareng aparat lokal pikeun mastikeun aya teluk anu tempatna aranjeunna paling diperyogikeun.
    Kami ogé bakal damel babarengan sareng mitra di komunitas lokal pikeun ngadidik pangguna ngeunaan cara nganggo skuter anu aman sareng tanggung jawab. Tim operasi kami bakal siap pikeun mastikeun yén skuter gaduh batréna ditagih sareng siap angkat, sareng ngaréspon laporan ti masarakat nalika skuter kedah dipindahkeun atanapi saimbang sareng lokasi anu sanés.
    ↑ Pilih pilihan micromobility pangsaéna pikeun perjalanan - sapédah, e-bike atanapi e-scooter
    Dirancang pikeun numpak anu saé
    Ti saprak mimiti haibadz (nalika kami masih perusahaan lampu sapédah alit anu disebat haibadz!) Kami paduli téknologi anu saé sareng desain anu saé. Sapédah Beryl kami parantos kéngingkeun seueur penggemar pikeun perjalanan gancang sareng lincah, cocog pikeun sadaya jenis pengendara. Kami hoyong e-scooter urang sami - pilihan anu nyaman pikeun ngadorong saha waé pikeun milih mobilitas mikro tibatan perjalanan mobil.
    E-skuter urang ngagaduhan 11 "roda payun sareng garpu gantung payun kanggo perjalanan anu nyaman sareng stabil. Papan anu jembar anu langkung lega matak ngamudahkeun pikeun numpak sareng lampu anu" teras-terasan "ngajantenkeun anjeun katingali dina waktos siang atanapi cuaca.
    Kota anu leres-leres seueur modal
    Dinten ayeuna, urang ngaluncurkeun haibadz e-Scooters di Norwich. Aranjeunna bakal ngiringan haibadz Bikes sareng haibadz e-Bikes anu parantos diadopsi haneut ku warga, mahasiswa sareng pengunjung anu sami kanggo ngurilingan. Katiluna bakal sayogi pikeun nyéwa tina aplikasi sareng akun anu sami, sahingga gampang sareng merenah pikeun milih pilihan anu pangsaéna pikeun perjalanan anjeun.
    Kami ngarepkeun ningali lahan haibadz e-Scooter di langkung seueur kota di panjuru Inggris sareng sajabina - tetep diantosan pikeun peluncuran salajengna!
    alat haibadz - sapertos skuter listrik (e-scooter) - tiasa ngabantosan pikeun méréskeun tantangan transportasi kota kualitas udara goréng tina ningkatna kamacetan. Nanging, aranjeunna ayeuna dilarang tina jalan sareng trotoar UK. Ti saprak 4 Juli, daérah daérah parantos tiasa ngajalankeun uji coba séwaan e-scooter, pikeun dianggo di jalan, jalur siklus sareng jalur waé, dugi ka 12 bulan. Tanggal tungtung sidang parantos diperpanjang ka Spring 2022.
    Status légal e-scooter
    Sanaos sah pikeun ngagaleuh atanapi ngical e-scooter (diklasifikasikeun salaku alat angkutan pribadi anu dipibanda batré), numpang kana jalan umum, trotoar atanapi jalur siklus éta ngalanggar hukum. Pengendara tiasa nyanghareupan denda £ 300 sareng genep poin dina lisénsiana upami aranjeunna nganggo éta di jalan umum atanapi trotoar. Ngendara e-skuter di darat pribadi sah ku idin anu gaduh bumi.
    Peraturan Éléktronik Scooter sareng Tanda Lalu Lintas (Coronavirus) sareng Pitunjuk Umum 2020 (SI 2020/663) nyayogikeun dasar législatif pikeun uji coba e-scooter. Aranjeunna ngartikeun 'e-scooter' sareng ngarobih peraturan lalu lintas jalan pikeun ngabebaskeun e-scooter anu dianggo dina sidang tina syarat-syarat anu tangtu tina Undang-Undang Lalu Lintas Jalan Raya 1988. Bahkan di daérah otoritas lokal anu mutuskeun ngajalankeun sidang, éta bakal tetep haram naék e-Scooter milik pribadi (non-trial) di jalan umum, trotoar atanapi jalur siklus.
    E-skuter: Obat kawijakan transportasi atanapi panyawat jalanan?
    Pandangan béda-béda kana kamungkinan kauntungan sareng masalah anu ditepikeun ku e-scooter. Sababaraha yakin yén aranjeunna nawiskeun solusi pikeun rupa-rupa tujuan kawijakan transportasi (sapertos ngirangan polusi, kamacetan), sedengkeun anu sanésna yakin yén éta berpotensi bahaya sareng tiasa ngarusak olahtalatah ngeunaan perjalanan aktip sareng angkutan héjo.
    Tilu masalah utama nyaéta:
    Ganti perjalanan pikeun mobil, angkutan umum sareng modeu sanésna: E-skuter tiasa ngabantosan motong kamacetan sareng ningkatkeun kualitas hawa di daérah perkotaan. Di kota anu ngamungkinkeun e-scooter, henteu jelas naha perjalanan e-scooter parantos ngagentos perjalanan mobil. Sabalikna, sababaraha anu prihatin yén aranjeunna parantos ngagentos perjalanan anu sanés tiasa jalan-jalan, dibedah, dicandak ku skuter sépak atanapi ku transportasi umum. Ieu bakal negeskeun duanana anu diperkirakeun kamacetan-ngirangan manpaat sareng tiasa gaduh pangaruh kaséhatan négatip, ngalangkungan aktivitas fisik anu suda.
    Ngungkulan parobihan iklim: Para pendukung e-skuter nunjukkeun aranjeunna tiasa ngabantosan motong émisi karbon sapopoé ku nyingkirkeun jalma-jalma tina mobilna. Nanging, sababaraha studi nunjukkeun umur pondok tina e-scooter hartosna tabungan karbon ieu tiasa minimal, upami kahontal pisan.
    Masalah kaamanan: Pamangku kapentingan parantos nyatakeun masalah ngeunaan: naha alat micromobility sacara fisik mantap sareng aman ku desain; naha pangguna ngagaduhan katerampilan nganggo aranjeunna aman; kumaha aranjeunna berinteraksi sareng kendaraan anu sanés, pangguna jalan sareng pejalan kaki; sareng kumaha tanggung jawab ditanggung nalika kacilakaan kajantenan.
    Percobaan e-scooter, 2020-
    Ti 4 Juli 2020, daérah daérah di Inggris, Skotlandia sareng Wales parantos tiasa ngayakeun uji coba sewaan e-scooter 12 bulan, upami aranjeunna nyumponan sarat DfTs. Salami cobaan:
    Rental e-scooter bakal diidinan dina jalan sareng jalur siklus, tapi bakal terus dilarang tina trotoar;
    E-scooter bakal diwatesan ku kacepetan maksimum 25 mph;
    Pengendara kedah nganggo hélem, tapi éta henteu wajib;
    E-skuter milik pribadi bakal tetep haram; jeung
    Pengendara peryogi mobil, motor atanapi lisénsi moped lengkep atanapi samentawis pikeun nganggo alat, sareng aranjeunna kedah yuswa 16 atanapi langkung.
    Sidang éta bakal dianggo pikeun ngawartosan kabijakan pamaréntah ka hareup sareng kamungkinan parobihan législatif. Percobaan parantos diluncurkeun di 32 daérah pangadilan di campuran kota, kota, otoritas lokal sareng daérah otoritas walikota gabungan. Panitia Angkutan ngabagéakeun uji coba e-skuter Pamaréntah sateuacan damel pikeun nalungtik status légal e-skuter, anu ceuk aranjeunna kedah narik pelajaran ti nagara sanés pikeun ngahindaran pangaruh négatip anu poténsial pikeun jalma leumpang sareng jalma cacat.

    skuter sanés anu tiasa nandingan k11 dina hal kagancangan, kakuatan, jangkauan, sareng sikep badass.c19 c18 c12 c3 c2 c1 31mmexport1626928857726 ess

    esb4 b5 b6

    FAQ
    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén propésional anu gaduh langkung ti 10 taun sajarah dina industri bagian otomatis.
    Q: Dimana pabrik anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka ditu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota SHENZHEN, Cina. Anjeun tiasa ngapung ka bandara SHENZHEN langsung, sareng kami bakal ngajemput anjeun. Wilujeng sumping ka pabrik urang.
    Q: Kumaha kuring tiasa mayar anjeun?
    A: Kami nampi ampir modeu pamayaran: Western Union, Paypal, Bank ...
    Q: Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
    A: Kualitas mangrupakeun prioritas. Kami salawasna ngagedekeun penting pisan pikeun pangendalian kualitas ti mimiti dugi ka akhir.
    Pabrik urang parantos ngagaduhan sertifikasi CE, FCC, ROHS.

    Hatur nuhun pisan pikeun anjeun didatangan, upami anjeun resep kana produk kami, punten henteu ragu sareng ngahubungi kuring iraha waé, wilujeng sumping!

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami