PRODUCTS

20000W Foldable Brushless Motor patinete electrico electric Scooter

20000W Foldable Brushless Motor patinete electrico electric Scooter

Sabaraha lami Scooter Éléktrik Tukang?
Umur Scooter Listrik Rupa-rupa
Skuter listrik parantos aya di jalan-jalan pikeun waktos anu pondok. Kusabab perkenalanna jalma mimiti benci ka aranjeunna, anu sanésna bogoh ka aranjeunna. Henteu janten masalah kumaha pandangan anjeun, anjeun masih kénéh resep terang sabaraha lami e-Scooter anu khas bakal lami, utamina upami anjeun ngemut.
Dina raraga ngabahas leres umur motor skuter listrik, éta mimitina kedah dipisahkeun kana skéater rideshare sareng milik pribadi, sabab bédana umur antara dua grup éta rongkah.


  • Merek:: OEM / ODM / Haibadz
  • Min.Order Order:: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai:: 3000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen / GuangZhou
  • Syarat pamayaran:: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Harga 1 barang: 2235 USD per sapotong
  • Harga 10 barang: 2135 USD per sapotong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Bahan Beusi bertulang + alloy aluminium
    Motor 72V / 20000W 10000W * 2
    Ukuran Muka 158 * 38 * 135CM
    Ukuran Tilepan 160 * 38 * 60CM
    Ukuran Pakét 163 * 41 * 64CM
    Beurat NW: 68KG / GW: 78KG
    Max Laju 150-155km / jam80MPH-90MPH
    Beban Max 280KG
    Max Mileage (Numutkeun ka batré anu anjeun pilih) 100-110KM (Batré 40Ah)
    120-140KM (Batré 60Ah)
    150-160KM (8Batré 0Ah)
    Sél batré 21700
    Ukuran Tirus Ban inci 13 inci
    Sistem damping Leres (Panghareupan Sareng Musim Dingin)
    Rem Hidrolik Leres (Rem Minyak Hidrolik payun sareng Rear)
    Lampu Led Leres (Lampu U7 * 3 + Tanduk Motor)
    Palabuhan USB Leres
    Dilipat Leres
    Métode ngamimitian Saklar konci / saklar anti maling - pilih salah sahiji tina dua (tombol standar)
    Pakét Scooter x1, Charger x1, User Manual x1
    Pilihan 1: Ban jalan standar (ayeuna ngan ukur ban jalan) 2: Tingkatkeun aliran sinyal kénca sareng kanan (+ 6USD)
    3: Korsi (+ 20USD)
    4: Pasang lampu LED panutup kutub (+ 60USD)
    5: Pamasangan lampu panutup LED (+ 35USD)

    Sabaraha lami Scooter Éléktrik Tukang?
    Umur Scooter Listrik Rupa-rupa
    Skuter listrik parantos aya di jalan-jalan pikeun waktos anu pondok. Kusabab perkenalanna jalma mimiti benci ka aranjeunna, anu sanésna bogoh ka aranjeunna. Henteu janten masalah kumaha pandangan anjeun, anjeun masih kénéh resep terang sabaraha lami e-Scooter anu khas bakal lami, utamina upami anjeun ngemut.
    Dina raraga ngabahas leres umur motor skuter listrik, éta mimitina kedah dipisahkeun kana skéater rideshare sareng milik pribadi, sabab bédana umur antara dua grup éta rongkah.
    Umur rata-rata skuter listrik
    kabagi skuter listrik gaduh umur rata-rata 1-5 bulan. Milik-e-scooter milik pribadi kalayan perawatan sareng perawatan anu leres condong salamina 2-3 taun, sigana langkung lami tibatan éta.
    Di luhur aya nomer anu kuring datang sareng ieu anu kuring lakukeun pikeun kéngingkeunana. Kusabab perusahaan saham henteu nyebarkeun inpormasi ngeunaan umur panjang armada skuter listrikna, kuring milarian rada jero. Kuring mendakan perusahaan rideshare anu langkung alit anu beroperasi di Éropa (di nagara-nagara anu iklimna haneut sareng tiis) anu aktip ngudag investor dina dasar waralaba. Aranjeunna didaptarkeun biaya unggal Scooter, kauntungan poténsial, tapi aranjeunna ogé didaptarkeun umur hirupna hiji e-Scooter dina "sakitar 5 bulan". Inpormasi ieu kedah dipercaya, upami aya, kuring bakal nganggap yén jumlah aslina tiasa janten langkung handap tina 5 bulan. Barina ogé, aranjeunna nyobian ngajual ka investor, janten aranjeunna kedah nampilkeun gambaran anu langkung cerah, tapi gambar anu masih réalistis.
    Di sisi anu sanésna, aya laporan anu diterbitkeun online ngeunaan analisis anu ngira-ngira yén umur rata-rata umur e-Scooter Burung ngan ukur isin sasasih. Éta mangrupikeun papanggihan anu wajar sareng rada ngareuwaskeun mimitina, tapi kedah diémutan yén dina waktos éta, Manuk nganggo saham Xiaomi M365 e-scooter, anu sanés tugas beurat ku akun naon waé. Ti saprak éta, Bird sareng anu sanésna parantos ngagulung armada kalayan e-scooter anu langkung khusus anu langkung awét. Nanging, pikeun nambihan bebeneran pikeun perkiraan kuring, kuring mutuskeun masihan e-Scooter umur 1 dugi 5 bulan, sabab ieu mangrupikeun nomer anu saleresna aya.
    E-skuter milik pribadi gaduh umur hirup anu bénten-bénten anu teu aya caketna sareng perusahaan rideshare. Salah sahiji nami ageung dina e-scooter, Xiaomi M365, parantos aya ampir 3 taun. Henteu seueur laporan ngeunaan jalma anu miceun e-scooter na. Jigana ieu sabagian kusabab kanyataan yén pamilik swasta ngurus skuter listrikna langkung saé. Jelas bagian-bagian individu rusak sareng kedah dibereskeun, tapi kuring pribadi henteu terang saha waé anu M365 saukur bakal maot tina teuing panggunaan. Dina kaseueuran kasus, skuter henteu seueur dianggo sakumaha tara-tara rideshare, janten langkung lami.
    Faktor anu ngirangan umur hirup tina skuter listrik
    e-scooter bagikeun diteundeun di luar ruangan sabagéan ageung waktos. Éta mangrupikeun alat tina aktip aktip, hujan atanapi caang. Tempo yén aranjeunna henteu tahan cai, kaseueuran dipeunteun IP54, éta ngan ukur hitungan waktos nalika cai bakal ngancurkeun komponén listrikna. Cai ogé négatip bakal mangaruhan motor listrik, rem sareng bantalan roda.
    Di sagigireun cai, e-skuter ogé kakeunaan lebu. Partikel leutik anu bakal jalan kana sudut anu pangleutikna sareng crannies. Nalika teuing lebu lebet kana komponén motor listrik, skuter tiasa janten rusak parah.
    Suhu ekstrem ogé maénkeun peranna. Batré litium-ion tiasa gampang ruksak upami kakeunaan suhu anu luhur pisan. Motor listrik, di sisi anu sanésna, kedah langkung damel nalika damel dina hawa tiis.
    e-scooter dibagi-bagi kasohor diparkir ampir dimana waé, kalebet trotoar sareng jalan anu sibuk. Sakali diparkir, aranjeunna murag ka handap sering pencét jalan trotoar beton. Sadaya kejutan ieu ngirangan umur hirupna.
    Faktor sanés anu pasti bakal ngakibatkeun kahirupan anu langkung pondok tina e-skuter nyaéta tunggang gunung. Seueur teuing jalma ngan saukur teu paduli kana skuter listrik rideshare anu ditumpangannana. Beurat kaleuleuwihan, liang, batu sareng curbs sadayana nyumbang kana umur hirup anu langkung pondok tina e-skuter sareng kedah diperhatoskeun.
    Diajar langkung seueur tips anu nunggang.
    Bagian skuter listrik anu condong ngarecah
    Batré. Ku fungsina, batré rawan rusak kusabab dua alesan. Mimiti, unggal batréna gaduh umur hirup anu dipasihkeun dina siklus siklus. Unggal waktos anjeun leres-leres ngicalan batréna anu dieusi pinuh, anjeun bakal kaleungitan hiji siklus muatan tina umur hirupna. Janten, éta ngan ukur hitungan waktos dugi batré lithium-ion e-scooter bakal peryogi diganti.
    Alesan anu kadua kunaon batré panginten kedah digentoskeun nyaéta karusakan fisik tiasa rusak. Tunggang kasar, ninggang hujan atanapi ngalangkungan puddles atanapi curug, sadayana tiasa ngarusak batréna sacara fisik. Candak M365 abdi contona, batréna aya dina dasar skuter. Éta ngan ukur dijagaan tina unsur-unsur ku panutup pelat dasar. Sél batré anu asli dibungkus bungkus plastik anu jelas, anu nawiskeun sakedik panyalindungan.
    Lampu tukang & kabel. Sababaraha e-scooter dilengkepan lampu tukang anu dipasang dina fender. Éta disambungkeun kana batréna liwat kawat anu ngalir di sisi jero fender, di antara batré sareng fender. Ieu ngakibatkeun masalah anu cukup umum dimana kawat bakal rusak ku ban sareng lampu tukangna lirén damel. Éta ogé tiasa nyababkeun sirkuit pondok sareng ngarusak bagian sanés sistem listrik. Untungna, aya pelindung khusus anu sayogi di pasar, anu bakal ngajagi kawatna.
    Stang kétang. Langkung khususna, kancing anu mangrupikeun bagian tina mékanisme tilepan condong leupas atanapi malah putus sareng waktos. Sababaraha pangguna ngalaporkeun ieu lumangsung dina sakedik sababaraha sasih panggunaan munggaran. Anu sanésna parantos ngalaman saatos waktos anu langkung lami (> 1 taun). Sanaos kitu, éta mangrupikeun masalah kaamanan anu serius henteu masalah nalika éta lumangsung. Ieu sababaraha perbaikan anu sayogi dina pasar bérés.
    Fender tukang. Fender dipasang di tukang mangrupikeun bagian anu tiasa dialihkeun dina kalolobaan skuter listrik. Jarang dijagaan ku dukungan tambahan. Jalan anu mana waé, éta condong peupeus upami anjeun teu ati-ati. Rusak nalika gaya diterapkeun ti gigir. Sacara téoritis anjeun masih tiasa numpak anjeun skuter listrik tanpa fender, tapi anjeun kedah ati-ati supados henteu nempelkeun suku anjeun di antara ban sareng dasar skuter. Anjeun ogé bakal kotor, utamina upami anjeun nyobian numpak dina kaayaan baseuh. Aya dukungan fender tambahan anu anjeun tiasa mésér online pikeun nyegah masalah ieu kajantenan. Sakali deui, ieu ngan ukur diterapkeun pikeun model-model éta anu henteu aya dukungan samping pikeun fender.
    Ban. Teu matak heran nalika kuring nyebatkeun yén skuter listrik nganggo ban karét anu dieusi hawa atanapi padet. Éléktrik trotinét mangrupikeun conto e-skuter anu ngagunakeun ban karét padet. Mangpaat ban padet nyaéta aranjeunna moal kénging rata. Nanging, tumpakna henteu lancar sakumaha ban anu dieusi hawa. Ban anu dieusi ku hawa, di sisi anu sanés, leres-leres diturutan tapi nawiskeun naék langkung raoseun. Masalah ban susun sabenerna cukup umum. Aya sababaraha tips anu tiasa anjeun nuturkeun pikeun ngaleutikan résiko ban anjeun bakal rata, tapi kuring bakal ngabahas éta dina pos anu sanés.
    Henteu janten masalah naon jinis ban anu nganggo skuter listrik anjeun, umumna disarankeun ban diganti taunan. Ieu biasana aya hubunganana sareng utas anu dianggo. Ban anu dibaju henteu tahan ka jalan ogé sareng ningkatkeun résiko kacilakaan sareng cilaka.
    Kumaha carana ningkatkeun umur hirup tina skuter listrik?
    Pangropéa. Pangropéa rutin mangrupikeun konci pikeun ningkatkeun umur ampir sadaya alat, kalebet skuter listrik. Untungna, pangropéa e-skuter henteu rumit, atanapi nyéépkeun waktos pisan. Kuring bakal ngabahas pangropéa sacara langkung rinci dina pos anu kapisah, janten dina waktos ieu nyanggakeun ngan saukur ngobrolkeun sababaraha masalah utama. Umumna disarankeun yén tekanan ban dipariksa unggal minggu. Rét sareng diusap garing skuter iraha janten kotor atanapi baseuh.
    Batré. Kusabab batréna anu dianggo dina skuter listrik ayeuna nyaéta lithium-ion, teu aya seueur anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngajaga leres-leres. Ngan émut sababaraha hal. Jaga batréna jauh tina suhu anu ekstrem. Batré li-ion condong peka kana suhu luhur. Jauhkeun batréna tina cai. Cegah naek dina hujan, tapi upami anjeun kedah, maka hindarkeun lopak.
    Lube. Anjeun kedah ngajantenkeun mékanisme rolling sakitar unggal 3 bulan. Jangka waktos khusus pikeun pelincir & gajih bakal leres-leres gumantung kana kaayaan tunggang gunung anjeun. Langkung seueur kokotor sareng cai anu e-Scooter anjeun kakeunaan, langkung gancang anjeun kedah ngersihkeunana.
    Panyimpenan. Simpen e-skuter anjeun di jero rohangan, iraha anjeun tiasa. Sakumaha didadarkeun di tadi, e-scooter henteu cocog sareng suhu luhur atanapi cai. Kusabab kitu, aranjeunna kedah dijauhkeun tina sinar panonpoé langsung sareng hujan. Kuring pribadi biasana henteu hariwang teuing ngeunaan hujan girimis kadang-kadang atanapi sinar panonpoé langsung, tapi sanés kabiasaan kuring tetep ngantepkeun éléktrik trotinette kuring dina panonpoé atanapi hujan.
    Kacangan sareng sambel. Kuring biasana ketang sababaraha kacang sareng baud unggal dua bulan atanapi langkung. Upami kuring tumpak dina permukaan anu henteu rata atanapi di luar jalan, maka kuring bakal parios ketangna pas kuring balik ka imah. Sacara harfiah butuh kirang ti menit pikeun ngalakukeun éta. Henteu aya anu rumit.
    Tunggang ati-ati. Cara anjeun numpak pangaruh langsung kana umur panjang tina e-Scooter anjeun. Alesan kunaon skuter rideshare ngagaduhan umur ngan ukur sababaraha bulan dina bagian kusabab jalan naosan jalma-jalma. Sababaraha henteu terang kumaha carana, anu sanésna ngan saukur teu paduli.
    Tip tunggang E-Scooter:
    Numpak dina kecepatan konstan, hindari ngagancangkeun / ngaleut teuing
    Entong tumpak hujan atanapi salju
    Cegah permukaan anu teu rata sareng potholes
    Entong nyandak langkung beurat tibatan e-Scooter anjeun
    Hindarkeun numpak atanapi nyimpen skuter anjeun dina suhu anu ekstrim (luhur sareng handap) sareng dina hujan
    Bagian naon tina e-Scooter tiasa gampang dibenerkeun di bumi
    Perbaikan rumit paling kénca pikeun para profesional. Untungna, sababaraha masalah anu paling umum anu dipendakan ku pangguna tiasa dibéréskeun di bumi kalayan sakedik usaha.
    Kacangan sareng baut leupas tiasa gampang ditancepkeun nganggo rengkuh hex anu disertakeun ku e-scooter anjeun. Prosésna ngan ukur menit.
    Ngaganti batré mangrupikeun kajadian anu kawilang umum anu tiasa ogé gampang dilakukeun. Kaseueuran skuter listrik gaduh batréna aya dina dasar na. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta buka konci pelat dasar, cabut batre, sambungkeun anu anyar sareng tutup pelat dasar. Éta hungkul.
    Penggantian fender belakang gampang dibéréskeun ogé. Gumantung kana skuter anjeun, anjeun kedah ngaleupaskeun 1-3 sekrup anu nyepeng fender. Dina sababaraha modél anjeun ogé kedah ngaleupaskeun teras sambungkeun deui lampu tukangna. Prosésna sadayana lempeng-maju.
    Ban datar atanapi lungse ogé tiasa digentoskeun tanpa bantosan profesional, tapi prosés na sakedik langkung rumit. Abdi nyarankeun yén anjeun nonton pidéo instruksional anu nyarioskeun ngeunaan prosés ngagantian ban khusus pikeun modél anjeun anu skuter.
    Pikiran akhir
    Dasbor éléktronika trotinét kuring
    Nalika ngémutan umur rata-rata skuter listrik, salah sahiji hal anu penting nyaéta ngémutan kumaha ogé skuter anu digunakeun sareng dijaga. Sedengkeun e-scooter bagikeun tiasa waé sababaraha bulan, individu anu nganggap mésér hiji kanggo panggunaan nyalira, kedah yakin yén ku panggunaan normal sareng perawatan rutin skuter listrik diperkirakeun bakal mangtaun-taun.
    Kuring parantos gaduh éléktronika trotinét kuring ampir dua taun sareng parantos ngumbara ampir 1000 mil (1,530 km) di dinya.18 16 926 10 23 23 4 11 mmexport1626928857726 ess

    es

    Pakét & Pangiriman
    1. Pangiriman Laut:
    -Paket: kantong gelembung + busa EPE + kotak jero + luar 7 lapisan karton bergelombang
    -Satu sapotong kanggo hiji karton
    2. pangiriman Express / air:
    -Bubble kantong + EPE busa + kotak jero + luar 7 lapisan karton bergelombang + dukungan pigura kai
    -1 sapotong kanggo hiji karton, dukungan pigura kai
    3. transportasi karéta:
    -Bubble kantong + EPE busa + kotak jero + luar 7 lapisan karton bergelombang + dukungan pigura kai
    -1 sapotong kanggo hiji karton, dukungan pigura kai
    Paket ogé tiasa dilakukeun ku kabutuhan pelanggan.
    Punten wartosan kami upami anjeun peryogi bungkus khusus.

    IMG_20210722_130607

    Naha Scooter Éléktrik Dipaké Sacara manual?
    Scooter tajong listrik parantos dikembangkeun kalayan hiji hal anu diémutan: pikeun ningkatkeun sacara signifikan numpak mobil scooter konvensional. Jalma anu ngagunakeun skuter listrik ngalakukeun éta sabab hoyong gancang nepi ka tujuanana sareng kalayan kacapean terbatas. Kusabab kitu, e-scooter henteu optimal dina ditajong sacara manual dina jarak anu langkung lami.
    Sadaya skuter tajong listrik tiasa dianggo sacara manual, tapi naékna lambat, teu raoseun sareng anjeun bakal gancang capé. Kalayan kecap séjén, e-scooter sanés pilihan anu sanés pikeun operasi manual pikeun waktos anu langkung lami.
    Pikeun anjeun anu henteu kantos nganggo skuter listrik sareng ngémutan ngagaleuh, panginten éta tiasa dianggo sacara manual sareng ku bantosan listrik, kuring ngan ukur hoyong nyarios yén skuter listrik jauh tina pikaresepeun, atanapi bari praktis dipaké sacara manual. Kuring kantos nganggo skuter tajong konvensional sababaraha kali, sareng kedah ngaku yén aranjeunna pikaresepeun. Aranjeunna hampang sareng gulung bébas. Ieu sanés masalah ku skuter listrik, anu beurat sareng rumit pikeun dijalankeun sacara manual. Éta parantos didesain sareng tujuan anu sanés dina pikiran, sareng éta sampurna rupa.
    Kaayaan anu skuter listrik panginten kedah dianggo sacara manual?
    Naha anjeun mangrupikeun komuter biasa, atanapi nganggo e-Scooter anjeun pikeun perjalanan gancang sareng senang kadang-kadang ka toko bahan makanan lokal, panginten tiasa aya waktos nalika anjeun kedah nyepak ku cara manual atanapi, langkung kamungkinan, jalan waé ka bumi.
    Batré paéh. Ieu panginten alesan anu paling umum kunaon e-scooter lirén damel. Batré litium-ion anu dianggo dina skuter listrik ayeuna kualitas luhur sareng kapasitas luhur, tapi antukna bakal béak tina jus pikeun nguatkeun roda dua anjeun.
    Gangguan éléktronika. Dina e-Scooter, konfigurasi éléktronik henteu rumit pisan. Nanging, éta kadang tiasa ngarusak sareng ngeureunkeun skuter tina damel leres. Karuksakan cai, kabel listrik anu dipakena, sadayana tiasa nyababkeun sirkuit pondok dina sistem, ngajantenkeun skuter teu tiasa dioperasikeun.
    Masalah marake. Kuring henteu kantos ngalaman masalah sareng rem, tapi kuring kantos nguping kaayaan dimana rem janten leueur sareng pangguna kedah nyorong skuter demi kaamanan dirina nyalira. Teu kedah aya anu numpak jinis kendaraan anu teu aya remna goréng. Untungna, nyaluyukeun rem anu tos leupas rada saderhana. Anjeun kedah ngagaduhan alat anu pas pikeun padamelan anu langsung.
    Stang leupas. Sababaraha modél e-Scooter ngagaduhan cacat desain alit anu tiasa nyababkeun masalah kaamanan. Éta bébérés yén mékanisme tilepan stang condong janten leupas ku waktos. Kuring henteu pernah ngalaman, tapi sacara pribadi terang jalma anu ngalaman ieu kajantenan ka aranjeunna. Hiji jelema murag di trotoar bari naék skuter listrik na, saatos gagang na leupas. Masalah ieu gampang dilereskeun ku alat anu pantes, tapi upami éta kajantenan nalika anjeun numpak, maka anjeun kedah langsung ngeureunkeun perjalanan anjeun.
    Naha sadayana e-skuter tiasa dianggo sacara manual?
    Dina tiori, sadaya scooter tajong listrik tiasa dianggo sacara manual. Ieu leres ku jalan yén aranjeunna parantos dirarancang.
    Tingali, pikeun ningkatkeun kasalametan pengendara, throttle gas sareng motor listrik ngan ukur tiasa dianggo nalika skuter nuju gerak. Kaseueuran modél kedah ngalih sahenteuna 4 mph (7 km / jam) supados motor listrik tiasa kalibet. Janten, supados e-Scooter mimiti gerak, pengendara kedah najong heula atanapi dorong, bari ngempelkeun tekanan kana throttle gas. Dina sadetik atanapi dua motor listrik mimiti jalan sareng skuter mimiti gancang.
    Mékanisme kaamanan ieu parantos dikintunkeun dina e-scooter salaku cara nyegah cilaka pikeun anu nangtung caket skuter. Bayangkeun batur ngahaja mencétan throttle bénsin bari nyobian mindahkeun skuterna. Upami henteu pikeun mékanisme ieu, e-scooter bakal langsung ngamimitian ngagancangkeun, berpotensi pencét saha waé anu ngahalangan.
    Kusabab fitur kaamanan ieu aya di ampir sadaya skuter listrik anu aya di pasar ayeuna, tiasa diasumsikeun aman yén, enya, sadaya scooter tajam listrik tiasa dianggo sacara manual… dina téoritna sahenteuna. Nalika kuring ngajelaskeun di handap, aranjeunna henteu raoseun, atanapi gampang dianggo sacara manual pikeun jarak perjalanan anu langkung lami.
    Naon anu ngajantenkeun e-scooter henteu cocog pikeun panggunaan manual anu berkepanjangan?
    Sedengkeun e-skuter tiasa ditajong atanapi didorong sacara manual pikeun maju, prosés ngalaksanakeunana henteu gampang, ogé henteu pikaresepeun, sabab hal éta pikeun skuter sépak konvensional.
    Beurat. Beurat skuter listrik langkung saé tibatan skuter tajong standar. Nyatana, e-Scooter rata-rata ngagaduhan massa 15-35 kg, anu jauh tina dianggap "enteng". Éta langkung hésé pikeun ngadorong e-Scooter, sabagian kusabab ningkat beurat na.
    Sababaraha komponén konci nyumbang kana beurat sakabéh e-Scooter. Pigura alloy, motor listrik (atanapi motor) sareng batré litium-ion kakuatan tinggi. Hanjakalna, fitur anu dipikahoyong ku pangguna ngajantenkeun skuter langkung beurat. Pigura beurat-tugas awét bakal beuratna langkung beurat tibatan standar. Motor listrik anu kuat (sababaraha e-scooter gaduh dua motor) pikeun langkung seueur kakuatan sareng kecepatan anu langkung luhur bakal ngagaduhan massa anu langkung luhur tibatan listrik anu low-power. Batré berkapasitas luhur anu bakal ngamungkinkeun jarak perjalanan anu langkung lami ogé bakal beuratna langkung saé, tibatan batré anu saé kualitasna, low-power.
    Roda ageung. Roda dina kaseueuran skuter listrik kawilang ageung. Ukuranana aya dina 11 dugi ka 13 inci, kanggo kaseueuran modél. Pertimbangkeun ieu, upami anjeun nangtung dina piring dasar e-skuter sareng roda 11 inci, maka suku anjeun sahenteuna 5 inci di luhur taneuh. Nyanggakeun nganggap pelat dasar rata-rata kandelna sakitar 1 inci, maka éta ngandung hartos yén anjeun nangtung 6 inci di luhur taneuh. Upami anjeun nyobian sacara manual nyepak e-scooter, maka suku anjeun bakal 6 inci deui. Posisi sapertos kitu tiasa diémutan kanggo hiji atanapi dua tajong anu diperyogikeun pikeun ngamimitian skuter, tapi éta bakal ngajantenkeun anjeun capé (khususna tuur anjeun) rada gancang.
    Motor listrik. Banna langsung nyambung kana motor listrik. Teu aya kopling atanapi "Nétral". Hasilna, Scooter moal gulung bébas. Aya résistansi anu disayogikeun ku motor listrik anu henteu tiasa dioperasikeun ayeuna. Jumlah résistansi henteu seueur upami anjeun nyobian ngadorong e-scooter sababaraha kali, tapi éta bakal rumit ku "perjalanan" anu langkung lami.
    Kumaha manjangkeun kisaran skuter listrik?
    Pangropéa batré. Batré séhat bakal nyayogikeun langkung seueur kakuatan, masihan anjeun jarak anu langkung lami. Mimiti, tong panas teuing. Sacara umum batré litium-ion paling saé dianggo dina suhu sakitar 77 ° F (25 ° C). Suhu anu langkung luhur condong ngirangan umur batre sareng bakal nyababkeun peryogi anu langkung gancang tibatan anu diarepkeun. Suhu anu handap bakal nyababkeun batréna kirang nyayogikeun motor listrik. Kalayan kecap séjén, hindarkeun suhu anu ekstrem.
    Batré tambahan. Upami e-skuter anu dipasihkeun ngagaduhan batré dipasang pabrik anu masihan kisaran, contona, 12 mil (20 km). Naha nambihan kadua, batré anu sami ngagandakan jajaranana? Walerna nyaéta: henteu lumayan, tapi caket kana dua kali. Di dunya anu ideal, jawaban na bakal "Leres, jajaranna bakal dua kali", tapi anjeun kedah nimbangkeun beurat tambahan batré tambahan (sareng batréna henteu hampang).
    Kuring parantos ningali jalma masang batré kadua ka e-skuter na. Anu sanésna milih nyandak anu e-skuter éta asalna, sareng ngagantikeunana ku batré tambahan kapasitas. Duanana pilihan tiasa dianggo, ngan henteu sakumaha hébat anu tiasa dibayangkeun. Salah sahiji faktor penting anu kedah diperhatoskeun nyaéta modifikasi naon waé anu dilakukeun kana sistem éléktrik e-Scooter (kalebet batré), tiasa sareng bakal ngahasilkeun garansi batal. Janten, punten tetep émut ieu, sateuacan nyobian ngadamel modifikasi naon waé.
    Tekanan ban. Sapertos dina mobil, tekanan ban dina skuter listrik memang mangaruhan kana kisaran perjalanan. Masing-masing modél e-scooter bakal ngagaduhan spésifikasi anu béda, janten pastikeun parios manual pamilik pikeun nilai anu pantes khusus pikeun alat anjeun. Punten perhatoskeun, nilai-nilai ieu bakal dipasihkeun dina “pon per inci pasagi” (PSI), bakal béda pikeun ban payun sareng tukang, sareng bakal bénten-bénten dumasar kana beurat pengendara.
    Pikeun listrik trotinét kuring, nilai tekanan optimal anu disarankeun nyaéta sapertos kieu:
    Beurat Rider: 50-70 kg | Ban payun: 35-40 psi | Ban tukang: 40-50 psi
    Beurat Rider: 70-90 kg | Ban payun: 40-45 psi | Ban tukang: 45-55 psi
    Beurat Rider: 90-100 kg | Ban payun: 45-50 psi | Ban tukang: 50-60 psi
    Sacara umum, psi anu langkung handap bakal masihan anjeun langkung lancar. Psi anu langkung luhur diperyogikeun pikeun pangguna anu langkung beurat, tapi aya hubunganana sareng résiko tina panyebaran ban.
    Disarankeun parios tekanan ban unggal mingguan. Dina praktékna, kuring biasana ngalakukeun éta unggal tilu atanapi opat minggu sakali.
    Anu matak, kuring mendakan yén jarak perjalanan anu pangpanjangna nyaéta kalayan tekanan ban sakitar 45-50 psi.
    Gagancangan. Cara anjeun nyetir e-Scooter anjeun ngagaduhan pangaruh anu cukup dina kisaran jarak. Dina raraga manjangan jajaran, anjeun kedah numpak kalayan gancang, kalayan kecepatan rata-rata (hindari teuing gancang), sareng ngajauhan tina ngagancangkeun / ngaleut teuing.
    Abdi hoyong nambihan yén sababaraha modél e-scooter dilengkepan rem régeneratif. Téknologi ieu sakuduna dituju ngeusi batre bari rem anu diterapkeun. Dina sagala kajujuran, kuring henteu mendakan ieu janten manpaat anu nyata. Mungkin kuring salah sareng kaleungitan hiji hal, tapi dumasar kana pangalaman kuring, kuring henteu acan mendakan éta pikeun masihan kaunggulan anu nyata.
    Baca deui: tips praktis pikeun ningkatkeun kisaran skuter listrik.
    Pikiran akhir
    Skuter listrik mangrupikeun cara anu saé sareng pikaresepeun dina ngarambat jarak anu pondok. Kuring sacara harfiah teu tiasa nyarios hal anu saé pikeun aranjeunna, éta pisan anu kuring resep nunggangnya. Baheula, kuring henteu pernah nyangka yén kuring bakal ngorondang mobil naon waé.

    Hatur nuhun pisan pikeun anjeun didatangan, upami anjeun resep kana produk kami, punten henteu ragu sareng ngahubungi kuring iraha waé, wilujeng sumping!

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami