PRODUCTS

LG lithium batré listrik Scooter listrik 13 inci scooter listrik déwasa

LG lithium batré listrik Scooter listrik 13 inci scooter listrik déwasa

Kapasitas beurat
Hal kahiji sareng pangpentingna anu anjeun kedah milari nyaéta kapasitas ngamuat beurat hiji skuter listrik sateuacan ngémutan mésér. Aya ton e-scooter sayogi pikeun murangkalih sareng déwasa pikeun beuratna dugi ka 250 pon. Upami anjeun langkung beurat tibatan déwasa rata-rata, kami bakal nyarankeun pisan pikeun skuter listrik anu didamel pikeun pengendara langkung beurat.
Patarosan tiasa timbul naha anjeun peryogi skuter khusus pikeun beurat beurat? Ieu kusabab skuter listrik ngan saukur dilakukeun pikeun jalma anu langkung enteng pikeun mudik atanapi numpak sapanjang di lingkungan. Unggal Scooter listrik ngagaduhan kakuatan nyalira sareng batesan pikeun nganteurkeun performa anu maksimal tapi ku tekanan anu kaleuleuwihi; éta bakal kapangaruhan sareng ngahasilkeun kirang dina pagelaran tunggang gunung.


  • Merek:: OEM / ODM / Haibadz
  • Min.Order Order:: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai:: 3000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen / GuangZhou
  • Syarat pamayaran:: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Harga 1 barang: 2225 USD per sapotong
  • Harga 10 barang: 2135 USD per sapotong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Bahan Beusi bertulang + alloy aluminium
    Motor 72V / 15000W 7500W * 2
    Ukuran Muka 158 * 38 * 135CM
    Ukuran Tilepan 160 * 38 * 60CM
    Ukuran Pakét 163 * 41 * 64CM
    Beurat NW: 68KG / GW: 78KG
    Max Laju 100-150km / jam65MPH-80MPH
    Beban Max 200KG
    Mileage Max

    (Numutkeun kana batré anu anjeun pilih)

    100-110KM (Batré 40Ah)
    120-140KM (Batré 60Ah)
    150-160KM (7Batré 0Ah)
    Sél batré 21700
    Ukuran Tirus Ban inci 13 inci
    Sistem damping Leres (Panghareupan Sareng Musim Dingin)
    Rem Hidrolik Leres (Rem Minyak Hidrolik payun sareng Rear)
    Lampu Led Leres (Lampu U7 * 3 + Tanduk Motor)
    Palabuhan USB Leres
    Dilipat Leres
    Métode ngamimitian Saklar konci / saklar anti maling - pilih salah sahiji tina dua (tombol standar)
    Pakét Scooter x1, Charger x1, User Manual x1
    Pilihan 1: Ban jalan standar (ayeuna ngan ukur ban jalan)

    2: Tingkatkeun aliran sinyal kénca sareng katuhu (+ 6USD)
    3: Korsi (+ 20USD)
    4: Pasang lampu LED panutup kutub (+ 60USD)
    5: Pamasangan lampu panutup LED (+ 35USD)

    Di handap ieu aya 10 Amérika Serikat sareng Kota sareng Peraturanna.
    1. New York State
    Anjeun kedah gaduh lisénsi supir Kelas M / MJ atanapi Kelas 1 anu sah pikeun sacara normal nganggo skuter listrik di nagara bagian New York. Pendaptaran diperyogikeun sareng biasana nuturkeun sarat anu sami sareng lisénsi motor New York. Di nagara bagian New York, asuransi anu dibutuhkeun diperyogikeun pikeun anjeun numpak skuter anjeun dina jalan umum. Sakali Scooter anjeun didaptarkeun, dipariksa sareng anjeun ngagaduhan lisénsi, anjeun bakal siap ngalaksanakeunnana sacara sah.
    2. Kota New York
    Dina 2004, Déwan Kota nyaram sadaya skuter listrik tina jalan di jalan umum. Aranjeunna nyatakeun yén kendaraan sapertos kitu ngagaduhan résiko pikeun kasihatan sareng kasalametan pangguna, warga kota, panumpang, pejalan kaki sareng kendaraan anu caket.
    Di sagigireun numpak, ogé ngajual, ngajakan atanapi nyéwa skuter listrik ka jalma di Kota dilarang. Upami anjeun ngalanggar hukum, salaku tamu anjeun bakal kapaksa mayar denda henteu langkung ti $ 1.000 pikeun pelanggaran mimitina sareng $ 2.000 pikeun pelanggaran salajengna.
    3. Kota Jersey
    Scooter jalan-légal, henteu paduli ukuranana, kedah didaptarkeun sareng judulna pikeun beroperasi di Jersey City. Éta biasana diperlakukeun salaku motor sareng biasana judulna sareng tag sapertos kitu nalika pendaptaran. Dina raraga numpak aranjeunna sacara sah di jalan umum di jero kota, aranjeunna kedah lulus tés émisi sareng minuhan sarat kaamanan minimum. Anjeun peryogi lisénsi motor anu sah pikeun ngajalankeun skuter listrik anjeun di Jersey City. Sadaya pengendara kedah henteu langkung ti 25 mph, kedah nuturkeun sadaya aturan sareng peraturan lalu lintas, nganggo helm anu disatujuan, reflektif, sareng nyetir di sisi katuhu jalan ku arus lalu lintas.
    4. Illionis
    Mopeds sareng skuter listrik ditujukeun pikeun operasi terbatas di jalan umum di Illionis. Upami anjeun ngarencanakeun numpak skuter listrik anjeun dina jalan umum nagara, hukum nagara nyungkeun anjeun nyepeng lisénsi supir anu sah sareng patuh kana sagala rambu jalan sareng undang-undang lalu lintas. Pendaptaran sareng titling diperyogikeun pikeun ngoperasikeun skuter motor atanapi listrik anjeun dina jalan raya Illionis. Pendaptaran tiasa dilakukeun sacara pribadi, online atanapi mail di kantor Sekretaris Nagara (SOS) lokal anjeun.
    5. Chicago
    Salaku tambahan kana hukum nagara, di Kota Chicago, pengendara skuter listrik ngan ukur tiasa dioperasikeun di jalan-jalan kota sareng jalan raya anu diidinan patalimarga kendaraan. Upami skuter anjeun henteu didaptarkeun leres, anjeun moal diidinan beroperasi di kota. Anjeun kedah ngagaduhan lisénsi sareng asuransi anu leres. Sapertos motor, skuter listrik dilarang parkir di parkway atanapi di gigir. Anjeun kedah patuh kana sagala aturan ngadeg sareng parkir anu berlaku pikeun kendaraan anu sanés.
    6. Florida
    Di Florida, supir kedah sahenteuna umur 16 taun sareng ngagaduhan lisénsi Kelas E anu sah pikeun numpak skuter listrik di nagara Florida. Teu kedah pendaptaran, asuransi atanapi pelat lisénsi. Masing-masing kota ngamungkinkeun supir naék skuter bermotorna di lokasi waé waé tapi henteu di trotoar.
    7. Rajana
    Di Rajana, skuter listrik dihartikeun salaku kendaraan naon waé anu nganggo sadel atanapi korsi, kalayan henteu langkung ti tilu roda sareng henteu dirancang pikeun ngarambat langkung ti 30 mil per jam. Upami anjeun ngarencanakeun ngoperasikeun kandaraan sapertos di kota Miami, pastikeun anjeun tingal kana hukum nagara kusabab teu aya hukum khusus anu ngatur numpak di kota Rajana. Hukum nagara ngaregalisasikeun numpak skuter listrik di jalan umum sareng trotoar upami anjeun déwasa. Teu kedah pendaptaran, asuransi atanapi pelat lisénsi. Masing-masing kota ngamungkinkeun supir naék skuter bermotorna di lokasi waé waé tapi henteu di trotoar.
    8. California
    Di California, supir kedah sahenteuna umur 16 taun sareng nyepeng lisénsi supir anu sah atanapi ijin peserta didik pikeun sacara sah nyetir skuter listrik di jalan umum. Teu kedah pendaptaran, asuransi atanapi pelat lisénsi. Hukum nagara ogé meryogikeun sadaya supir yuswa henteu tanggung jawab nganggo helm nalika tunggang gunung. Ogé, nyetir skuter listrik kaleuleuwihan 15 mph bakal ngahasilkeun hukuman tikét ngebut. Sadaya skuter listrik kedah dioperasikeun dina jalan tol, jalur atanapi jalur sapédah, sareng sanés di trotoar. Di jalan, éta kedah dioperasikeun dina jalur sapédah.
    9. Los Angeles
    Upami anjeun ngarencanakeun numpak skuter anjeun di Los Angeles, anjeun kedah nuturkeun sadaya hukum nagara sareng peraturan anu disebatkeun di luhur. Salian ti éta, aya sababaraha undang-undang leutik di kota anu ngatur tempat numpak skuter listrik kedah dilaksanakeun. Singketna, Kota Los Angeles ngamungkinkeun numpak skuter listrik dina trotoar kacuali éta dilakukeun kalayan henteu merhatoskeun pikeun kaamanan harta benda atanapi jalma atanapi harta.
    10. San Fransisco
    Éta légal pikeun ngoperasikeun skuter listrik di San Fransisco. Déwan Kota parantos ngajantenkeun hukum kusabab kahirupan sibuk sababaraha komunitas kota. Nanging, salaku pengendara, anjeun kedah sahenteuna umur 16 taun sareng nyepeng lisénsi supir anu sah atanapi ijin peserta didik pikeun sacara sah nyetir skuter listrik dina jalan tol di kota, jalan satapak, trotoar atanapi jalur sapédah. Di jalan, éta kedah dioperasikeun dina jalur sapédah. Déwan Kota ogé meryogikeun sadayana supir yuswa sanés waktos nganggo helm nalika tunggang gunung. Kusabab San Fransisco mangrupikeun kota anu paling rame di Amérika Serikat, pengendara henteu kedah nganggo motor motorna langkung ti 15 mph.
    Kuring ngaharepkeun anjeun resep maca ulasan kami anu jero ngeunaan Best skuter luar negeri, kalebet Skuter Électric Dewasa sareng The Best of Kids Electric Scooters. Numpak jalma!

    Naon Anu Kedah Pertimbangkeun Nalika Mésér - Skuter Électric Sawawa Heavy
    Anjeun bakal reuwas terang naon hal-hal anu aya hubunganna sateuacan milih skuter listrik pikeun jalma dewasa anu beurat. Di dieu kami nyobian ngajelaskeun faktor anu paling penting pikeun diperhatoskeun sateuacan milih skuter listrik anu pas.
    Kapasitas beurat
    Hal kahiji sareng pangpentingna anu anjeun kedah milari nyaéta kapasitas ngamuat beurat hiji skuter listrik sateuacan ngémutan mésér. Aya ton e-scooter sayogi pikeun murangkalih sareng déwasa pikeun beuratna dugi ka 250 pon. Upami anjeun langkung beurat tibatan déwasa rata-rata, kami bakal nyarankeun pisan pikeun skuter listrik anu didamel pikeun pengendara langkung beurat.
    Patarosan tiasa timbul naha anjeun peryogi skuter khusus pikeun beurat beurat? Ieu kusabab skuter listrik ngan saukur dilakukeun pikeun jalma anu langkung enteng pikeun mudik atanapi numpak sapanjang di lingkungan. Unggal Scooter listrik ngagaduhan kakuatan nyalira sareng batesan pikeun nganteurkeun performa anu maksimal tapi ku tekanan anu kaleuleuwihi; éta bakal kapangaruhan sareng ngahasilkeun kirang dina pagelaran tunggang gunung.
    Pabrikan ogé nganggap karesep pangguna tina rata-rata jalma. Skuter listrik pikeun pangguna kelas beurat peryogi langkung perhatian dina kapasitas beurat tibatan jalma dewasa biasa. Janten pabrikna langkung konsentrasi kana kapasitas beurat dina skuter bari ngahasilkeun pikeun pengendara anu beurat. Anjeun tiasa sacara gampil mendakan skuter listrik anu sanggup nyandak beban tina 290 pon dugi ka 890 pon sapanjang pasar. Sareng saran pribadi urang nyaéta pikeun milari skuter ngamuat beurat langkung beurat tina beurat awak anjeun sorangan. Ieu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun performa maksimum anu dijelaskeun dina skuter listrik.
    Kualitas diwangun
    Nalika ngeunaan ngawangun-kualitas scooter listrik pikeun jalma dewasa beurat, tanpa ragu, éta kedah terstruktur padet. Kaseueuran scooter listrik nuju didamel sareng diuji nganggo baja atanapi paduan aluminium pikeun ngajantenkeun langkung énténg. Kami ngarepkeun ningali pigura titanium dina waktos anu caket anu langkung enteng tibatan waja tapi langkung kuat. Tapi dina tahap ieu, kami satuju yén anjeunna ngawangun kualitas henteu saé pisan pikeun skuter listrik sacara umum.
    Pikeun pengendara kelas beurat langkung tina 260 pon, anjeun kedah leres-leres ngémutan pangwangunan sareng bahan anu dianggo dina e-skuter anu diarepkeun sateuacan anjeun ngagaleuh. Anjeun ogé tiasa nebak kateguhan sareng kateguhanana ngan ukur ku ningali skuter na. Ampir unggal Scooter hadir sareng katerangan produk sareng ulasan pelanggan anu tiasa ngabantosan anjeun kanggo mutuskeun mana anu langkung pas pikeun anjeun.
    Motor & Kakuatan
    Motor mangrupikeun bagian inti tina skuter listrik anu ngendalikeun kagancangan, akselerasi, kamampuan naék, konsumsi kakuatan, sareng kinerja kalayan pengendara anu langkung beurat. Sacara umum, seuseueurna skuter listrik hadir sareng motor tunggal anu kuat ku dua. Upami anjeun milari skuter listrik anu dipercaya, nyaman sareng ramah anggaran, anjeun tiasa nganggo motor anu kuat. Pikeun pengendara anu pro sareng anu berpengalaman ngalaman dua motor skuter listrik langkung pikaresepeun sareng kuat.
    Daya motor diukur dina Watt pikeun skuter listrik sareng anjeun bakal mendakan seuseueurna sayogi ti 6000W dugi ka 20000W. Anjeun kedah pastikeun ku hukum lokal naha anjeun diidinan naek skuter listrik kalayan jumlah kakuatan anu maksimum. Kami parantos ngalangkungan sababaraha scooter listrik kalayan sababaraha jinis kakuatan ti 350W dugi ka 5600W kanggo jalma dewasa anu beurat.
    Upami anjeun pamula, urang nyarankeun pisan mimitian ti kakuatan motor handap sareng laun langkung gancang tibatan luncat kana motor anu kuat kalayan kecepatan gélo. Tétéla, pengendara anu langkung beurat kedah langkung seueur kakuatan sareng kagancangan tina skuter biasa sakumaha beuratna mangaruhan performa sacara drastis. Janten sateuacan anjeun nyandak pilihan akhir, anjeun kedah nimbangkeun motor sareng listrik anu saé sareng skuter listrik.
    Batré & Range
    Perkara teu kuat kumaha motor anjeun milih pikeun skuter listrik anjeun, éta peryogi batré anu kuat pikeun ngajalankeun motorna teras-terasan. Janten upami anjeun gaduh rata-rata kakuatan motor kalayan cadangan batré anu kuat, anjeun bakal kéngingkeun mileage, speed, sareng akselerasi anu langkung saé. Aya tilu jinis aki anu sayogi pikeun skuter listrik; Disegel Batré Asam Kalungguhan, Batré Nikel Logam Hidrida sareng batré ion Litium.
    Batré Asam Lead Sealed mangrupikeun kategori batré anu mutuskeun salami dasawarsa terakhir sareng Batré Nikel Logam Hidrida sanés hartosna langkung lami. Batré litium ion mangrupikeun jinis batré ngarah dina waktos ieu ngeusi langkung gancang, awét langkung lami sareng gaduh kapadetan daya langkung luhur pikeun langkung hirup batré dina bungkus anu langkung énggal. Tapi éta peryogi panangtayungan tina kabébasan atanapi bébéakan. Rekomendasi kami pikeun anjeun nyaéta milih batré Litium-ion pikeun e-Scooter anjeun pikeun pilihan ngecas awét, awét sareng gancang.
    Sumawona, batré anu kuat bakal masihan jarak tempuh anu langkung saé atanapi dugi ka skuter listrik anjeun ogé. Anjeun bakal kéngingkeun jarak tempuh rata-rata ti 30 mil dugi ka 55 mil ti skuter listrik. Aya ogé sababaraha e-scooter anu masihan langkung ti 150 mil jarakna dina muatan tunggal. Pikeun pengendara kelas beurat, éta moal ngalakukeun sakumaha anu dijelaskeun kusabab konsumsi kakuatan, kagancangan, sareng beurat. Salaku conto, upami anjeun milih skuter listrik anu nyarios masihan jarak 30 mil, éta bakal dugi ka 22-45 mil jarak pikeun pengendara beurat beurat.
    Roda & Gantung
    Roda sareng gantung penting pisan pikeun pangalaman numpak anu raoseun sareng kaamanan. Ogé, roda sareng gantung diwangun kanggo nyandak beban tina pengendara sareng berinteraksi sareng motor pikeun maksimalkeun pungsi kinerja e-scooter anjeun. Maka anjeun kedah nimbangkeun saé sateuacan mésér skuter listrik, khususna pikeun pengendara anu beurat.
    Ban langsung nyambung ka jalan sareng mangaruhan kinerja sakabéh skuter listrik anjeun. Tanpa daya tarik anu leres sareng kelestarian ban skuter anjeun, anjeun tiasa nyanghareupan sababaraha masalah nalika tunggang gunung. Dasarna aya dua jinis ban anu sayogi pikeun skuter listrik nyaéta Pneumatik (Udara dieusian) sareng Padet. Anjeun tiasa mendakan jinis ban anu sanés anu disebut ban Honeycomb anu ogé ban padet.
    Kadua jinis ban gaduh kaunggulan sareng karugian dina sababaraha kaayaan. Ban pneumatik populér pisan, awét, sareng langkung raoseun pikeun pengendara maksimum tapi anjeun tiasa kénging tusukan anu nyeri sirah. Di sisi anu sanésna, ban padet dieusi ku karét sareng teu aya kasempetan kéngingkeun ban datar tapi tiasa gampang lungse sareng kirang kamampuan nyerep shock.
    Janten urang salawasna nyarankeun bade ban pneumatik (nganggo atanapi henteu nganggo gantung) kanggo skuter listrik anjeun sabab tiasa dianggo langkung saé dina kaayaan jalan anu ngarugikeun. Di sagigireun éta, éta tiasa dianggo salaku alternatif pikeun gantung upami anjeun teu gaduh e-skuter anjeun. Éta bakal saé upami anjeun gaduh ban ban pneumatik sareng sét gantung anu dipasang dina skuter anjeun.
    Dek nangtung
    Naon anu matak hariwang ngeunaan dek skuter listrik? Leres, kami pikir éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah waspada. Kaseueuran pabrik ngahasilkeun skuter listrikna pikeun rata-rata pangguna dugi ka 6 kaki jangkungna sareng beuratna sakitar 220 pon. Upami anjeun rider beurat beurat, skuter sapertos kieu moal pas pikeun suku anjeun. Dek tina skuter listrik mangrupikeun platform anu anjeun nangtung dina éta. Upami anjeun henteu betah nangtung dina dek, anjeun bakal resep naékna ogé.
    Biasana, ukuran dek beda-beda ti mérek ka mérek sareng ogé gumantung kana desain skuterna. Ukuran dek has tina skuter listrik ngarujuk kana 14 inci panjangna sareng 5 inci lébarna. Ogé, seueur skuter listrik dirancang pikeun tetep kompak sareng aki-aki kana dek pikeun ngahémat rohangan sareng nganggo sababaraha jinis tekstur karét dugi ka bérés. Supados pengendara tiasa nahan cangkéng kana platform nalika tunggang gunung. Rekomendasi kami pikeun milih dek anu langkung lega pikeun skuter anjeun pikeun balancing anu akurat sareng nyaman.
    FAQ
    Naon wates beurat pikeun Scooter listrik?
    Wates beurat rata-rata skuter listrik nyaéta 420 pon (200 kg). Gumantung kana modélna, kapasitas mawa beurat maksimum nyaéta mimitian ti 420 pon dugi ka 980 pon. Upami anjeun lalaki atanapi awéwé anu beurat rata, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan kapasitas beurat skuter listrik sabab kaseueuranana bakal cocog pikeun anjeun. Tapi upami anjeun déwasa beurat, anjeun kedah ngémutan leres-leres kapasitas beurat e-Scooter sabab peryogi langkung kakuatan, pigura anu langkung kuat, ban anu langkung ageung jsb.
    Naha roda anu langkung ageung langkung saé dina skuter listrik?
    Roda bagian penting pisan tina skuter listrik. Kabayangna langkung ageung, langkung raoseun sareng lemesna pengendara bakal karaos nalika tunggang gunung. Anjeun bakal ngaraos langkung bénjolan sareng jol dina roda alit tibatan anu langkung ageung. Ogé, roda anu langkung ageung ngabantosan muterkeun skuter listrik langkung saé tibatan roda alit.
    Sacara téknis, ban anu langkung ageung peryogi langkung torsi sareng giliran langkung laun tapi éta bakal mindahkeun skuter langkung gancang tibatan ban alit. Di sisi anu sanésna, ban leutik peryogi torsi anu kirang sareng mindahkeun langkung laun tibatan ban anu langkung ageung. Upami anjeun ngagaleuh atanapi ngapdet ban, kedah diémutan, anggo ban anu langkung ageung kanggo kanyamanan sareng kontrol anu langkung saé nalika naék skuter listrik.
    Naha pantes mésér skuter listrik pikeun jalma dewasa anu beurat?
    Skuter listrik pikeun déwasa beurat peryogi langkung kakuatan, pigura anu langkung kuat, konstruksi sareng langkung beurat, sareng langkung mahal tibatan rata-rata e-skuter. Sababaraha diantarana panginten murah tapi éta moal lami lami pikeun ngadukung pengendara beurat beurat. Tapi hiji Scooter listrik masih kénéh mésér pikeun jalma dewasa anu beurat. Ngabandingkeun biaya ngumbara kana angkutan umum atanapi numpak motor atanapi mobil pribadi sareng skuter listrik jauh langkung murah tibatan anu dibayangkeun anu ngan ukur sababaraha dolar tagihan listrik.
    Sumawona, anjeun henteu kedah tetep dina lalu lintas jam-jam atanapi hariwang menonjol di zona leumpang kalayan skuter listrik. Kaseueuranna hampang sareng portabel pikeun ngangkut ampir dimana waé sareng istilahna, éta transportasi anu ramah lingkungan.
    Naon jinis marake anjeun peryogi pikeun skuter listrik?
    Ngerem mangrupikeun salah sahiji fungsi penting pikeun kasalametan pengendara skuter listrik. Aya dua jinis marake; Ngerem Cakram sareng Ngerem Dram. Marake piringan mangrupikeun penemuan anu langkung mahal sareng langkung anyar tina sistem marake sareng performa langkung saé tibatan rem rem. Sistem ngerem anti-konci mangrupikeun jinis sistem marake pangénggalna anu dianggo sacara ngadadak marake jauh langkung lemes sareng jarak anu langkung pondok. Gumantung kana kakuatan, kagancangan, sareng jinis skuter, masing-masing marake performa anu pangsaéna.
    Sakumaha aman numpak skuter listrik pikeun pengendara kelas beurat?
    Janten listrik sareng kaseueuran dua roda nyetir, skuter listrik henteu aman pikeun saha waé anu lengkep. Normalna, kaseueuran e-scooter didesain sareng didamel kanggo rata-rata beurat awak dugi ka anjeun milih khusus didamel pikeun pengendara beurat. Tatu alit sareng patah tulang umum pisan pikeun pengendara skuter listrik. Ieu tiasa dihindari ku nuturkeun pedoman kaamanan sareng ngagunakeun pakakas kaamanan nalika numpang kana skuter listrik.
    Putusan Akhir
    Ngagunakeun skuter listrik nyaéta pemberontakan drastis saatos jaman Corona Pandemi ieu salaku cara transportasi alternatif. Kusabab jarak sosial sareng ulah aya dina angkutan umum, skuter listrik mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun jalan-jalan jarak jauh pikeun jalma réa. Salaku cara ngumbara anu dipercaya, terjangkau, sareng ramah lingkungan, jalma-jalma tina tingkatan anu béda-béda ngagabungkeun. Di dieu kami marios sababaraha scooter listrik pikeun anu langkung beurat dina beurat batan rata sareng nyobian anu pangsaéna pikeun nyarankeun skuter listrik anu pangsaéna pikeun kagunaan anjeun.4 5 23 10 26 14 23 mmexport1626928857726 ess

    es

    Pakét & Pangiriman
    1. Pangiriman Laut:
    -Paket: kantong gelembung + busa EPE + kotak jero + luar 7 lapisan karton bergelombang
    -Satu sapotong kanggo hiji karton
    2. pangiriman Express / air:
    -Bubble kantong + EPE busa + kotak jero + luar 7 lapisan karton bergelombang + dukungan pigura kai
    -1 sapotong kanggo hiji karton, dukungan pigura kai
    3. transportasi karéta:
    -Bubble kantong + EPE busa + kotak jero + luar 7 lapisan karton bergelombang + dukungan pigura kai
    -1 sapotong kanggo hiji karton, dukungan pigura kai
    Paket ogé tiasa dilakukeun ku kabutuhan pelanggan.
    Punten wartosan kami upami anjeun peryogi bungkus khusus.

     

    IMG_20210722_130607

    Hatur nuhun pisan pikeun anjeun didatangan, upami anjeun resep kana produk kami, punten henteu ragu sareng ngahubungi kuring di tim anu mana waée, salam!

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami