PRODUCTS

Motor listrik

  • New 72v mobility scooters big power electric scooter 6000w-15000w

    Skuter mobilitas 72v anyar skuter listrik kakuatan gedé 6000w-15000w

    Haibadz Aplikasi Scooter Éléktrik

    Di Jalan Scooter Listrik, Ékspor Éléktrik Éléktrik, éléktronika trotinette, monopattino elettrico

    patinete electrico, 100km Electric Scooter, Electric Scooter 100km, Stand Up Sawawa Listrik Scooter

    Stand Up Scooter Electric, Scooter Electric Stand, 2 Wheel Stand Up Electric Scooter

  • 3200w-15000w 72v electric motorcycles e scooters with bright light

    3200w-15000w 72v motor listrik scooter e ku lampu caang

    1. Rarangkén Per Muatan 130-150KM
    2. Max Speed ​​150km / h (henteu langkung ti 120km / h dina kaayaan kaamanan)
    3.Kategori Scooter Dua Roda
    4. Jalma Anu Ditrapkeun Unisex
    5. Batré 72V 465Ah: Batré LG kapasitas tinggi 18650 batré litium (ku angkatan)
    6.72v 70ah: Batré Cina
    7. Motor listrik Motor brushless ganda, 72V 7500W * 2
    8. Kecepatan maksimum 150km / jam
    9. Bahan Aluminium + nilon

  • 3000w-15000w scooter eletrica 72v battery folding electric Scooter

    3000w-15000w scooter eletrica 72v accu tilepan Scooter listrik

    Jenis motor: Sikat DC, 7500w / 72v

    Motor max dimuat Amps: 90A

    Torsi: 12.1 (NM)

    Max Rpm: 2700 + -7.5% (rpm)

    Jinis kontroller: cooled air, Non water-proof, rem shutoff, charger port

    Batré: Batré asam-lead, 72V / 70AH

    Ngecas waktos: 6-8 jam

    Carjer batré: Input-100-240VAC, 50 / 60HZ, 5A Max, output-DC 84V, 5A

  • Foldable patinete electrico,cheapest electric scooters 15000w for Adults

    Éléktron patinét dilipat, skuter listrik paling murah 15000w kanggo Dewasa

    150000w Scooter Éléktrik Dewasa

    Nangtung Scooter Éléktrik Électric

    1. Produsén profesional sapédah listrik / sapédah / skuter sareng 10 taun panilitian, pamekaran sareng pangalaman ngahasilkeun.

    2. Téknologi canggih sareng manajemén kualitas urang mastikeun kualitas anu unggul kalayan harga anu wajar.

    3. Pangiriman gancang: biasana dikirimkeun dina 2-3 dinten kanggo barang anu di stock, sareng umumna peryogi 1 - 2 minggu kanggo urutan massal.

    4. komunikasi Gampang sareng tanggung jawab gancang, jasa saatos diobral haneut.

  • multicolor electric scooter for adults scooter electrica 15000w

    scooter listrik multicolor for geus dewasa scooter electrica 15000w

    Bahan: Alloy aluminium awak ditingkatkeun

    Ban: ban inci vakum luar 13 inci

    Beban maksimum: 250kg

    Kakuatan motor: 72V15000W (motor tunggal 15000W dual drive dual motor)

    Parameter batré: 72V 70Ah

    Beurat kandaraan: sakitar 200KG

    Daya tahan: 150 km

    Brek: rem cakram minyak dua hareup sareng tukang + rem éléktronik EBAS Serepan shock payun: tingkat persaingan lokomotif dual sareng fr hidroliknyerep kejutan ont Rear shock: high-end damping shock hidrolik

    Controller: Dual 72V100A controller

  • 3200w-15000w scooter electrique fast cheap foldable electric scooter

    3200w-15000w scooter electrique gancang mirah scooter listrik dilipat

    Haibadz Aplikasi Scooter Éléktrik

    Di Jalan Scooter Listrik, Ékspor Éléktrik Éléktrik, éléktronika trotinette, monopattino elettrico

    patinete electrico, 100km Electric Scooter, Electric Scooter 100km, Stand Up Sawawa Listrik Scooter

    Stand Up Scooter Electric, Scooter Electric Stand, 2 Wheel Stand Up Electric Scooter

  • New products 20000w cheap electric scooter for adults

    Produk anyar 20000w skuter listrik murah pikeun déwasa

    Tampilan multifungsi ngajantenkeun anjeun diperbarui dina status panggunaan kakuatan sareng k15 anjeun, tapi ku kabel muatan listrik anu disertakeun, anjeun bakal tiasa nge-charge gancang sareng gampang-naha anjeun aya di kantor, atanapi dina telepon sanés anjeun petualangan. Kalayan kecepatan luhur antara 145-150kph, sareng kisaran 180km, haibadz k15 anjeun sampurna pikeun transportasi, perjalanan, rekreasi, atanapi panggunaan anu sanés. Sareng nalika anjeun angkat dimana waé anjeun bade, k15 anjeun ngalipet supados gampang disimpen dina mobil anjeun, dina angkutan umum, atanapi dina lomari dugi ka siap numpak deui.

  • 2021 Motor Power fat tire electric motorcycle electric scooter 20000w

    2021 Motor Power ban listrik motor listrik skuter listrik 20000w

    K15 ngagaduhan batréna 6300Wh anu langkung ageung (dua kali kapasitas k11) anu ngabantosan anjeun jarak jauh. Naha henteu manjangkeun perjalanan anjeun langkung jauh sareng buang batre cadang kana ransel, henteu sapertos skuter sanésna, batréna dina One and One Max tiasa dicabut tina tabung dina hitungan detik, kalayan henteu peryogi alat. Batréna anu hampang sareng kompak tiasa ditagihkeun sakitar. 6 jam, jaba ti skuter nganggo carjer standar, artina anjeun tiasa teras nganggo hiji topped sareng siap angkat.

  • 20000w high speed long range 13inch electric scooter

    20000w kecepatan luhur jarak jauh skuter listrik 13 inci

    Mobilitas Scooter vs Korsi Roda Daya
    Aya seueur kauntungan anu tiasa diala ku ngagunakeun skuter listrik. Tangtosna, sababaraha modél korsi roda tiasa nyayogikeun perjalanan jero sareng luar. Nanging, skuter langkung populér di kalangan anu kedah ngumbara di jero rohangan sapertos tempat toko, toko ritel, jst. Sababaraha modél skuter listrik tiasa dianggo ogé di luar ruangan.
    Duanana produk ieu umumna masihan pangguna sakitar mobilitas anu sami, tapi sababaraha korsi skuter langkung pas dirancang pikeun anu sabagian sélulér atanapi ngagaduhan sésana kakuatan awak luhur umum sareng mobilitas. Korsi roda listrik didesain kanggo anu handicap parna atanapi anu henteu sanggup mindahkeun panangan sareng suku. Bédana anu kasohor antara korsi roda listrik sareng skuter ieu ogé tiasa nangtoskeun naha peryogi hiji atanapi anu sanésna.

  • 2021 fashion skateboard,haibadz Sunport 13inch electric scooters

    2021 skateboard mode, skuter listrik haibadz Sunport 13 inci

    Éta motor fluks aksial téknologi pang anyarna - 72V, 20kW, motor 9,100 RPM kalayan kotak gear terpadu anu nyayogikeun torsi puncak 420 Nm anu ngajantenkeun sapédah ieu tiasa ngagancangkeun ku pulas throttle iraha wae speed anu aya "tanpa ngarobah gir". Motor listrik fluks aksial ngagaduhan salah sahiji kakuatan sareng kakuatan torsi anu tiasa dianggo dina unggal motor drive kendaraan listrik anu aya di pasar ayeuna sabalikna tina fluks radial anu umum. Kusabab ieu aranjeunna tiasa nganteurkeun kakuatan anu pang ageung dina bungkus pangleutikna. RPM tinggi na nyayogikeun torsi langsung dina mimiti sareng tingkat konsumsi batré anu handap salaku efisiensi motor anu teras dijaga.

  • 20000w 84V Adult 13inch electric Scooter trotinette electrique manufacturer

    20000w 84V Sawawa 13 inci listrik Scooter listrik trotinette pabrik

    Scooter kami dirakit ku pabrik motor anu disahkeun. Ku sabab kitu pigura kami disahkeun ku SAE (Paguyuban Insinyur Otomotif) sareng didamel nganggo waja karbon, dianggo dina industri otomotif. Pagawéan las diuji dina tekanan anu dinamis. Awak didamel tina bahan beurat kelas motor komposit bahan ABS, dicét ku cet tahan UV sareng dilapis ku lapisan écés epoxy tahan banting. Sadaya saklar, konektor, abah, stop kontak lampu, rem, ban, lampu, kabel, sareng sajabana didaptarkeun ku DOT, sareng didamel ku pabrik komponén motor.

  • Hot sale high quality 13inch electric scooter for adults with big battery

    Dijual panas kualitas luhur skuter listrik 13 inci pikeun déwasa kalayan batréna ageung

    Kaseueuran Pengendara Teu Nganggo Helm
    Panilitian, diterbitkeun Jumaah di JAMA Network Open, ogé nyatet panggunaan helm di antara anu terluka. Ngan 10 diantarana, atanapi 4 persén, nganggo helm.
    Tim misah niténan pengendara skuter listrik di parapatan sibuk di Los Angeles Séptémber katukang. Sacara total, aranjeunna ngadokumentasikeun 193 jalma anu numpak skuter. Ngeunaan 94 persén diantarana henteu nganggo hélem, saur panilitian.
    "Pengendara, jelas, kedah nganggo hélem," saur Edward M. Castillo, MD, di University of California, Departemen Kedokteran Darurat San Diego. Castillo, anu henteu kalibet dina panilitian ayeuna, saur anjeunna sareng réréncangan na parantos ngadokumentasikan langkung ti 200 cilaka di rumah sakit na anu akibat kacilakaan listrik-scooter.

12 Teras> >> Halaman 1/2