PRODUCTS

7000w Motor patinete electrico scoter skuter listrik kalayan CE

7000w Motor patinete electrico scoter skuter listrik kalayan CE

Naha e-scooter nyéwa sah di Inggris?
Departemen Angkutan Inggris parantos ngesahkeun panggunaan skuter listrik nyéwa di kota-kota khusus Inggris, kalayan langkung seueur kota-kota ditambihan kana daptar unggal bulan. Anjeun tiasa nganggo skuter e-scooter ieu di jalan, jalur siklus sareng jalur - asal anjeun ngagaduhan lisénsi samentawis atanapi lisénsi nyetir Inggris - tapi henteu dina trotoar. Kandaraan diwatesan kana 15.5mph sareng helm disarankeun tapi henteu wajib. Pamaréntah bakal ngawas panggunaan e-scooter séwang-séwangan sareng pangaruhna kana rohangan angkutan umum Inggris sateuacan ngémutan naha ngesahkeun skuter listrik swasta di jalan Inggris.


  • Merek:: OEM / ODM / Haibadz
  • Min.Order Order:: 1 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai:: 3000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen / GuangZhou
  • Syarat pamayaran:: T / T /, L / C, PAYPAL, D / A, D / P
  • Harga 1 barang: 2075usd per sapotong
  • Harga 10 barang: 1965usd per sapotong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kumaha carana milih skuter listrik anu pangsaéna pikeun anjeun
    Milih skuter listrik henteu gampang sapertos anu anjeun pikirkeun, sareng aya ogé sababaraha patarosan hukum anu kedah dipertimbangkeun sateuacan ngagaleuh. Bagéan ieu kedah ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun naon jinis skuter listrik anu anjeun milari sareng naha anjeun ngaraos raoseun leres mésér. Urang bakal ngamimitian hukum anu aya di skuter listrik di Inggris, AS sareng Éropa.
    Naha e-scooter nyéwa sah di Inggris?
    Departemen Angkutan Inggris parantos ngesahkeun panggunaan skuter listrik nyéwa di kota-kota khusus Inggris, kalayan langkung seueur kota-kota ditambihan kana daptar unggal bulan. Anjeun tiasa nganggo skuter e-scooter ieu di jalan, jalur siklus sareng jalur - asal anjeun ngagaduhan lisénsi samentawis atanapi lisénsi nyetir Inggris - tapi henteu dina trotoar. Kandaraan diwatesan kana 15.5mph sareng helm disarankeun tapi henteu wajib. Pamaréntah bakal ngawas panggunaan e-scooter séwang-séwangan sareng pangaruhna kana rohangan angkutan umum Inggris sateuacan ngémutan naha ngesahkeun skuter listrik swasta di jalan Inggris.
    Naha e-scooter swasta sah di Inggris?
    Skuter listrik swasta diklasifikasikeun salaku "kandaraan listrik pribadi" di Inggris, anu hartosna anjeun diidinan sacara hukum nganggo éta di bumi pribadi kalayan ijin anu gaduh bumi. Upami anjeun katéwak tumpak hiji di jalan atanapi trotoar, anjeun tiasa didenda sareng nampi genep poin dina lisénsi nyetir anjeun. Anyar-anyar ieu, Komite Transportasi UK pikeun anggota parlemén sumping langkung milih aranjeunna sareng nyarios yén skuter listrik kedah dilegalkeun di jalan, tapi dugi ka kaputusan resmi dilakukeun, aranjeunna ayeuna masih haram numpang dina jalan sareng trotoar di Inggris.
    Naha skuter listrik légal di Amérika Serikat?
    Sedengkeun skuter listrik swasta sah di kalolobaan nagara Amérika Serikat, hukumna condong bénten-béda ti nagara ka nagara. Sedengkeun sababaraha nagara bagian sapertos California nampi aranjeunna, ngajantenkeun aranjeunna umum di jalan, nagara bagian sanés gaduh panerapan anu béda - kalebet wates kecepatan anu ketat, helm di handapeun umur anu tangtu atanapi ukur di jalanan - pikeun mastikeun kasalametan. Sababaraha nagara bagian bahkan meryogikeun anjeun ngagaduhan lisénsi nyetir pikeun numpak e-scooter.
    Naha skuter listrik légal di Éropa?
    Sami-sami sareng nagara-nagara Amérika Serikat, nagara-nagara Éropa anu béda gaduh hukum e-scooter swasta anu béda. Sanaos seueur nagara Éropa mimitina ngalarang aranjeunna, kaseueuran nagara ayeuna parantos ngalemahkeun jabatanana. Aranjeunna ayeuna sah numpang di kaseueuran hub wisata Éropa kalebet Perancis, Portugal, Jérman sareng Walanda, tapi masing-masing nagara ieu ngagaduhan hukum anu béda ngeunaan panggunaan helm, wates kecepatan maksimum sareng sajabina.
    Naha anjeun ngagaleuh murangkalih atanapi déwasa?
    Kami parantos ngaliput skuter listrik anu ramah pikeun barudak sareng dewasa pikeun urang, janten sateuacan anjeun ngagulung ka handap sareng mendakan skuter listrik anu pangsaéna, anjeun kedah yakin saha anu anjeun mésér skuter ieu. Bener pisan henteu éra dina naék skuter listrik pikeun jalan, tapi ngalangkungan kota nganggo ukuran budak henteu tiasa seueur pikeun kiridit jalan anjeun. Sareng, di sisi sanés koin éta, anak anjeun moal siap-siap menangani kecepatan sareng kakuatan modél anu langkung ageung.
    Sakumaha gancang sareng jauh anjeun hoyong angkat, sareng sabaraha sering?
    Beda utama antara skuter listrik pakait sareng sakumaha gancangna aranjeunna tiasa angkat, dugi ka mana aranjeunna tiasa angkat sareng sabaraha sering anjeun kedah ngeusi batre. Upami anjeun ngarencanakeun ngagunakeun salah sahiji pikeun perjalanan anjeun, éta pantes diperhatoskeun jarak tempuh total anu anjeun peryogikeun ngaliput unggal dinten, sareng kumaha gancangna anjeun badé ngumbara di dinya. Ogé, pertimbangkeun naha skuter listrik anjeun bakal tiasa ngalengkepan perjalanan anjeun dina dua arah bari henteu kedah dieusian deui, anu bakal ngaheéat anjeun pikeun mawa carjerna sadidinten.
    Sakumaha kedah anjeun nyéépkeun?
    Kaseueuran scooter listrik sawawa anu saé biayana sakitar £ 400, tapi upami anjeun hoyong jarak tempuh langkung lami antawis biaya, maka anjeun nuju ningali anu langkung caket kana tanda £ 600. Sacara umum, anjeun bakal ningali aki-aki anu langkung awét, kecepatan anu langkung luhur sareng jarak tempuh anu langkung saé upami anjeun badé méakkeun. Tapi upami anjeun ngarencanakeun nganggo skuter anjeun ngan ukur sajam atanapi dua unggal dinten, anjeun panginten langkung saé milih unit anu langkung mirah atanapi jarak menengah.
    Naha anjeun peryogi helm nalika naék skuter listrik?
    Skuter listrik kawilang gampang dibawa sareng dikendali tapi penting pikeun aman nalika naék éta. Pamakéan hélem henteu wajib di Inggris, tapi kami nyarankeun pikeun nganggo helm bari nganggo é-skuter. Sanaos skuter listrik gampang pisan dikontrol, langkung saé janten aman tibatan hapunten. Teu aya alesan pikeun henteu mésér helm sabab anjeun tiasa kéngingkeun sakedik £ 20 ti pangecér online anu paling terkenal.
    Pancegahan anu kedah dilaksanakeun sateuacan numpak skuter listrik anjeun pikeun pertama kalina
    Skuter listrik kawilang gampang dioperasikeun, tapi upami anjeun henteu kantos nganggo kendaraan sateuacanna, kagancangan sareng manuverna tiasa nganggo biasa. Sateuacan naék skuter listrik anjeun dina tempat anu rame, kami nyarankeun pikeun ngagantungkeun sakitar sajam di daérah anu kapencil. Salain tina mariksa sadaya fiturna (kalebet aya anu disumputkeun dina aplikasi anu ngiringan), perhatoskeun ati-ati kumaha tekanan anu anjeun kedahkeun pikeun throttle pikeun ngagancangkeun, sareng rem nalika anjeun kedah ngalambatkeun atanapi eureun. Nalika tunggang gunung, mangrupakeun kabiasaan anu hadé pikeun tetep ngajaga hiji leungeun kana rem, janten anjeun henteu kaleungitan kendali tina skuter listrik anjeun.

    Ngaran Produk k11 10000w 72V skuter listrik kakuatan gedé
    Ngaran mérek haibadz
    Jumlah Modél  k11x
    Kakuatan 5000w
    Voltaseu 72V
    Sértipikasi ce
    Ngecas Waktos 10 jam
    Dilipat enya
    Kisaran Per Muatan 90-110KM
    Max Laju 110km / jam (henteu langkung ti 90km / h dina kaayaan kaamanan)
    Kategori Scooter dua roda
    Jalma lumaku Unisex
    Batré 72V 42Ah: batré LG Kapasitas luhur 18650 batré litium (ku angkatan)

    72v 56ah: Batré Cina

    Kakuatan motor Ganda motor tanpa sikat, 72V 5000W * 2 

    kaluaran sakedapan maksimal 2000W

    Speed ​​Max 110KM / jam
    Bahan Aluminium + nilon
    Warna Hideung + beureum
    Paparan LCD Pintonan calakan
    Beurat kotor 70 KG
    Modeu rem hareup / tukang: Hareup hareup sareng Rear HYD + Minyak
    Ukuran Kabayang 11inch-13inch

    c19 c18 c12 c3 c2 c1 31mmexport1626928857726 ess

    esb4 b5 b6

    FAQ
    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén propésional anu gaduh langkung ti 10 taun sajarah dina industri bagian otomatis.
    Q: Dimana pabrik anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka ditu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota SHENZHEN, Cina. Anjeun tiasa ngapung ka bandara SHENZHEN langsung, sareng kami bakal ngajemput anjeun. Wilujeng sumping ka pabrik urang.
    Q: Kumaha kuring tiasa mayar anjeun?
    A: Kami nampi ampir modeu pamayaran: Western Union, Paypal, Bank ...
    Q: Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
    A: Kualitas mangrupakeun prioritas. Kami salawasna ngagedekeun penting pisan pikeun pangendalian kualitas ti mimiti dugi ka akhir.
    Pabrik urang parantos ngagaduhan sertifikasi CE, FCC, ROHS.

    Hatur nuhun pisan pikeun anjeun didatangan, upami anjeun resep kana produk kami, punten henteu ragu sareng ngahubungi kuring iraha waé, wilujeng sumping!

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami