PRODUCTS

sapédah listrik

  • Fashionable electric scooter bike patinete electrico trotinette electrique

    Sapédah skuter listrik modis patinete electrico trotinette electrique

    Skuter listrik déwasa anu pangsaéna nyaéta anu parantos ditingkatkeun kalayan sentuhan pribadi.
    Spesifikasi tina kisaran haibadz nyayogikeun skuter listrik anu saimbang saé pikeun unggal pengendara. Babandingan optimum antara kakuatan, otonomi, kanyamanan sareng harga aya di dieu di haibadz; kamungkinan mérek kami paling suksés sareng populér. Skuter listrik haibadz nangtung dina tés waktos sareng rupa bumi. Batréna parantos diwangun pas kana dek sareng ngagungkeun sél lithium-ion mérek LG anu cocog sareng perjalanan anu panjang sareng anu bukit. haibadz ogé nawiskeun seueur jinis aksésoris anu ngamungkinkeun anjeun ngajantenkeun skuter listrik haibadz anjeun leres-leres disesuaikan, sareng ngan ukur salah sahiji alesan kami nyarankeun k13 pikeun Advanced Riders hungkul.

  • Adult electric Scooter Folding Kick Scooter 84v 20000w

    Scooter listrik dewasa Tilepan Kick Scooter 84v 20000w

    Usum usum ieu "virus bakal aya masa kejayaan," saur ahli mikrobiologi Stanford David Relman. "Kami ningali sababaraha bulan anu sobering sareng sesah payun." Bagian tina alesan pikeun ieu nyaéta jumlah waktos jalma nyéép di jero rohangan salami usum salju, kalebet rapat ageung di rohangan anu katutup kalayan ventilasi anu goréng. "Sajauh ieu," saur Rachel Baker, ahli epidemiologi di Universitas Princeton, "faktor pangageungna anu mangaruhan ukuran wabah nyaéta langkah-langkah pangendali sapertos jarak sosial sareng topeng ngagem."
    Léngkah-léngkah ieu sigana bakal neraskeun salami liburan sareng taun 2021. Panaliti ngan saukur henteu terang kumaha hawa tiis bakal mangaruhan panyebaran virus, sareng sababaraha ogé nyarankeun yén jarak sosial 20 kaki usum kieu. Éta kaayaan anu pikasieuneun, tapi panginten moal aya waktos anu langkung saé pikeun kaluar sareng nganggo skuter listrik pribadi anu gancang, dipercaya sapertos K15 Model One.

  • innovative products adult two wheel 20000w 13Inch fat tire electric scooter

    produk inovatif déwasa dua roda 20000w 13Inch ban listrik skuter listrik

    Pigura k15 mangrupikeun karya agung téknologi. Éta dirarancang ku parangkat lunak anu sami anu dianggo pikeun modél stadion Bird Nest anu kawéntar di Beijing, nyaruakeun gaya pangaruh dinamis kana sapédah. Éta dibentuk ku pencét nada 6.000 anu masif anu ngarobih struktur internal aluminium anu ngajantenkeun tilu kali langkung kuat. Ieu ogé ngamungkinkeun total beurat pigura utama sareng sub dikirangan janten 68kg! Pigura ieu diperiksa ku standar kualitas anu ketat sareng diuji sacara dinamis ku tekanan tinggi sareng pangaruh geser.
    Panangan ayun tukang ogé diwangun dina cara anu sami pikeun ngajantenkeun cahaya sakumaha mungkin, bari tetep cekap kuat pikeun ngalakukeun padamelan ngaluncatan anu signifikan. Kakuatan pigura ngamungkinkeun guncangan kaku tinggi anu tiasa dianggo ku pondokna panjang panangan rocker.

  • new fashionable 2 wheel china electric scooters with factory price

    anyar modél 2 roda skuter listrik china kalayan harga pabrik

    Kapasitas batré (AH) 72v 50ah
    Max. Laju (km / jam) Maksimum 120 km / jam
    Rentang Max 135km
    Kamampuh Kelas 40 gelar
    Parobihan gancang 3 parobahan gancang
    Ban ban 13 inci (ban jalan / ban jalan)
    Bahan pigura Aluminium alloy + Beusi
    Tampilan Warna tampilan
    Beban maksimum 250kgs

  • Dual motor fat tire electric motorcycle electric scooter 7500w*2

    Dobel listrik motor listrik ban listrik skuter listrik 7500w * 2

    Kakuatan: 7500w * 2 = 15000w
    Batré: 72v 70AH
    Maksimum beban: 250kg
    Kecepatan maksimal: 140 km / jam (Gumantung kana beurat pengendara & medan)
    Mileage Max: 150 km (Gumantung kana beurat pengendara, rupa bumi, condong sareng gaya tunggang gunung)
    Waktos ngeusi batre: 8 - 9 jam
    Beurat Kasar: 65kg
    Beurat Bersih: 57kg

  • 2 Wheels Smart china electric scooters with colour lights Wholesale

    2 Roda Skuter listrik china pinter kalayan lampu warna Grosir

    Entong Sieun Ku Lampu LED Dua Poék di payun sareng dua di tukang.

    K11 nambihan desain lampu tabung vertikal, lampu pedal sareng lampu buntut, anu ngajantenkeun langkung tiis sareng langkung éndah numpak wengi.

    Kaamanan penting pisan. K11 mastikeun yén anjeun tetep katingali bari tunggang wengi upami maturan lampu pikeun anjeun tiasa ditingali, ogé pikeun anjeun tiasa ditingali.

  • 72v 15000w fat tire electric scooter with lithium battery

    Scooter listrik ban 72v 15000w gajih nganggo batré litium

    Lg sareng bédana batré Samsung
    Kaseueuran skuterna nganggo batré lg, ngan ukur sababaraha anu nganggo skuter batré Samsung ngirimkeun sakedik. Tapi batré Samsung sareng lg nyaéta
    sami ti aki sareng batréna anu sami saé. Éta sababna pabrik aslina nganggo duanana aki mérek. Ngarah disada hébat.

  • New products 72v 15000w cheap electric scooter for adults

    Produk anyar 72v 15000w Scooter listrik murah pikeun jalma déwasa

    Ngan scooter e-scooter UL2272 anu diijinkeun dina jalur umum dugi ka 1 Januari 2021. Disebutkeun, upami e-skuter anjeun ayeuna teu disertifikasi non-UL2272, anjeun ngan bakal tiasa nganggo e-scooter anjeun dugi ka 31 Désémber 2020.

  • folding portable china electric scooters 72v for young

    tilepan scooter listrik china portabel 72v pikeun ngora

    Skuter listrik janten bagian angkutan anu langkung ageung sareng ageung, janten janten raos yén perusahaan éléktronik Cina Haibadz, anu paling dikenal ku smartscooter sareng home tech na, parantos lebet kana balapan. Éta anu dilakukeun ku éléktrik trotinét, sareng ayeuna aya varian éléktrik trotinét anu langkung ageung.

  • Manufacture Price 84v-92v Two Wheel Foldable china electric scooters 15000w/20000w

    Pabrik Harga 84v-92v Dua Roda Foldable skuter listrik china 15000w / 20000w

    Kami henteu nyumponan kaamanan, ogé, saolah-olah anjeun badé numpak wengi, anjeun kedah milari skuter anu gaduh lampu anu pas. Kakiapak anu lega (langkung saé ku cara henteu dicekel) ogé tiasa ngajantenkeun skuter langkung stabil, sareng rem anu ditulungan sacara listrik bakal masihan anjeun katenangan nalika anjeun kedah lirén.

  • 2 wheel electric+scooters,72v 15000w electric motorcycle scooter

    2 roda listrik + skuter, 72v 15000w skuter motor listrik

    Pajak Pabean:
    Pajak Gratis ka UÉ, AS, Inggris, Rusia, Kanada, Australia, Thailand, PAJAK bakal dibayar ku kami. Nalika anjeun nampi bungkus, anjeun henteu kedah mayar pajeg. Nagara sanés panginten henteu ngagaduhan tarif atanapi ngan ukur sakedik tarif.
    Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga konsultasi palayanan pelanggan.

  • 10000W motor powerful 13 inch fat tire electric scooter with seat

    10000W motor kuat 13 inci ban gajih Scooter listrik kalayan korsi

    Trotoar kontémporér jauh tina jalan tol jalma-jalma di jaman baheula. Skuter, sapédah, skateboard, sareng versi listrik tina sadaya tilu trotoar ti New York City dugi ka Kathmandu. Sareng sanaos di sababaraha tempat - sapertos Venice, CA - kandaraan sélulér mikro parantos cicing sasarengan sareng pejalan kaki salami mangtaun-taun, ngan ukur sababaraha taun ka pengker peryogi pengendara pikeun tetep waspada aktip pikeun pengendara anu sanés. Salah sahiji kaayaan anu paling umum dina skotering nalika nyanghareupan pengendara anu nuju janten arah anu sabalikna. Anjeun angkat kamana? Leres! Sok ka katuhu. Pastikeun anjeun ngagaduhan perhatian sareng patepung panon sareng pengendara anu nuju caket, sareng nunjukkeun - mimiti - ku panon anjeun atanapi cara ngadengdekkeun sirah anu anjeun leres-leres bakal leres. Upami diperyogikeun, perhatoskeun pangendara anu sanés nganggo tanduk atanapi bel. Pastikeun anjeun duaan silih kenal bakal ngajauhan anjeun tina tabrakan!

12 Teras> >> Halaman 1/2