PRODUCTS

skuter kasaimbangan listrik

  • Fold 72v 10000w patinete electrico 2 wheels electric Scooter for Elderly

    Melu 72v 10000w patinete electrico 2 roda Scooter listrik pikeun Sepuh

    Scooter listrik Haibadz Pangsaéna pikeun déwasa Fitur utama:

    [MOTOR Kuat sareng Laju]: Kuat 9000W kecepatan tinggi DC motor DUAL brushless, ngahontal kecepatan 65mph

    [JANGJANG PANJANG]: Batré litium 72V 50AH sareng kisaran pangpanjangna 65 / 72mil.

    [DOUBLE DAMPING] HÉSÉS hareup sareng struktur shock shock shocker. Langkung raoseun sareng aman

    [OFF ROAD TIRE] 11 inci / 13 inci roda ageung tina ban jalan, Adaptasi kana sagala jinis trotoar. Nyerep shock anu hébat sareng tapak anti-slip

    [RÉKA FOLDABLE] Mékanisme tilepan gancang ngamungkinkeun dilipet sareng diliput dina sababaraha detik sahingga gampang dilebetkeun kana batang mobil, cocog pikeun perjalanan di bumi.

  • china 72v 10000w electric scooters,trottinette electrique with suspension fork

    skuter listrik cina 72v 10000w, éléktrik trottinette kalayan garpu gantung

    Motor 72V 10000W motor tanpa sikat – laju max 100km / h-115km / jam
    Modeu inisiatif PAS sareng throttle
    Batré SHUANGYE 72V 40AH / 50AH litium batréna disumputkeun kalayan konci
    (Siklus Kahirupan: 600 siklus 0,5C> 80%)
    Pintonan LCD tampilan tiasa nunjukkeun Jarak, Mileage, Suhu, Tegangan, kode Eerror, Cruise Control sareng seueur deui.
    Ngecas waktos 8-9 jam
    Kecepatan maksimal 100-115km / jam (opsional)

  • cheap folding patinete electrico foldable electric scooter for adults

    murah tilepan patinete electrico foldable scooter listrik for geus dewasa

    Batré 72V 45Ah panasonic
    Kabayang 11 inci
    Tipe ban Front & pneumatik tukang
    Rem payun sareng rem minyak HYD tukang
    Rentang Ngeunaan 110km Dual
    Laju Top 110-120km
    Gantung payun sareng gantung hidrolik spring tukang

  • LCD Display Screen trottinette electrique 10000w electric Scooter

    LCD Display Screen trottinette electrique 10000w Scooter listrik

    Ukuran 142 * 38 * 55cm
    Beurat produk 54kg
    motor duaan 72v 5000w * 2
    Mnt ngarobah radius 0 derajat
    Sudut panjat maksimal 20-50 derajat
    Ngecas 100-240V 50 / 60Hz
    Ngecas waktos 8-9 jam
    Ngagunakeun waktos 8 jam

  • Support Drop shipping High quality 72v 10000w electric scooter

    Pangrojong Serelek pangiriman Scooter listrik kualitas luhur 72v 10000w

    Daya motor 5000w * 2
    Ukuran ban 11-13 inci
    Batré tipe 72V batré litium
    Ngecas waktos 8-12 jam
    Kecepatan maksimal 90-110km / jam
    Rem sistem hareup sareng tukang minyak
    Beban maksimum 200 kg
    Bahan pigura Alloy aluminium + beusi
    Angkat naék 40 ° -50 °

  • International version china electric scooters with Two Spare Tires

    Skuter listrik china versi internasional nganggo Dua Spare Ban

     

    Motor 5000W Brushless DC dual Motor
    Batré 72V 45AH Batré Litium
    Max Speed ​​90-110km / h (Gear 1: 15-40km / h; Gear 2: 70km / h; Gear 3: 80-110km / h)
    Max Beban 180KG
    Gantung Air Front gantung * 2 pcs;
    Suspénsi Spring Rear * 1pc
    Naék Gelar 250
    Awak Aluminium + pigura alloy
    Ngecas Waktos 8-9 jam

  • hot sale trottinette electrique,self balancing 10000w electric scooters 72v

    diobral panas electrottette trottinette, balancing diri 10000 skuter listrik 72v

     

    Batré skuter listrik Batré jinis Batré litium
    Dipeunteun tegangan (V) 72 V
    Tegangan input (V) 84v
    Kapasitas batré (AH) 72v 45ah
    Motor skuter listrik Motor tipe DC motor tanpa sikat
    Motor dipeunteun kakuatan 5000 Watt * 2 Motors
    Dipeunteun kaluaran kakuatan 20000w
    Dinilai tegangan 72v

  • 2021 hot sale best 84v 20000w 13inch electric scooter

    2021 jual panas skuter listrik 84v 20000w 13inch pangsaéna

    Tumingkatan karesep pikeun batré litium-ion
    Kusabab paménta anu gancang ningkat pikeun dua roda listrik, pabrik sareng pamaréntah, narékahan pikeun ningkatkeun jumlah stasiun pengisian daya di seluruh dunya. Batré litium-ion (Li-ion) beuki populér unggal taun kusabab palaksanaan téknologi anyar ningkatkeun kapasitas, kaamanan sareng ngirangan harga na. Ngaronjatkeun jajaranana, nerapkeun téknologi muatan gancang, sareng ningkatkeun kakuatanana ka tingkat anu ngalangkungan motor ICE parantos ngabantosan mimiti nyoko kana pabrikan sapertos haibadz ngalangkungan, kirang ti 10 taun, kinerja motor ICE kahontal salami 100 taun épolusi .. Nyatana, salami sababaraha taun ka pengker kami parantos nyaksian pabrik ngarah sapertos Ducati, BMW, KTM, Triumph sareng pabrik terkenal sanés anu kaluar kalayan motor listrikna nyalira. Salaku tambahan, opat raksasa Yamaha, Honda, Suzuki sareng Kawasaki migawé babarengan pikeun ngabakukeun batre pikeun motor listrik masa depanna pikeun nguatkeun posisi ka hareupna di pasar anu ningkat ieu kalayan gancang.

  • 13inch trotinette electrique electro foldable electric scooter made in china

    13inch trotinette electrique electro foldable electric scooter made in china

    Gantung hareup mangrupikeun bagian anu paling tiasa dibédakeun tina sapédah ieu. Pananganna diwangun ku paduan komposit aluminium paling hese anu sayogi. Aranjeunna dipasang ngalawan bagian tengah anu mantap kalayan ujungna sacara bébas ngambang dina arah orthogonal. Braket rocker dilebetkeun kana luhur panangan anu narjamahkeun gerakan nangtung tina roda kana gerakan horizontal tina haibadz k15. Serepan shock-spring shock-bilerer tetep duanana roda sajajar sareng mastikeun tilting lemes tina gantung. Cinyusu nyayogikeun résistansi ngalawan tilts sudut anu seukeut, janten kakuatan lawan pikeun beurat pengendara. Dua belas bantalan SKF ngadukung unggal tungtung panangan. Sadaya bushings sareng bolts didamel tina waja anu dikeras ku lapisan titanium nyegah deformasi logam bahkan dina kaayaan anu paling telenges. Dua nyerep hidrolik nangtung dina unggal tungtung nyegah guncangan tina palu dina kaayaan anu ekstrim. Sadaya titik sambungan ditutupan ku mémbran karét pelindung lebu.

  • CE 84v 20000w Powerful project 13inch electric scooter with seat

    CE 84v 20000w Proyék kuat 13 inci skuter listrik sareng korsi

    Di New York, jasa Sadaya-aksés ayeuna bakal sayogi di sadaya lima boroughs, sadayana Long Island, di seueur kabupatén Westchester, sareng di seberang Northern New Jersey (kalebet di Bergen, Hudson, Essex, Middlesex, Morris, Passaic , Kabupatén Somerset sareng Union).
    patinete electrico k15 ayeuna bakal sayogi ngalangkungan daérah Los Angeles anu langkung ageung, kalebet komunitas di Westside, di Tenggara LA, Lembah San Fernando sareng di Orange County.
    Babarengan, daérah-daérah ieu mangrupikeun pasar langkung ti 30 juta konsumén - nempatkeun jasa k15 patinete electrico's jangkauan 1 tina unggal 10 urang Amérika. Nalika kota dibuka deui dina usum semi ieu, Sadaya-aksés bakal masihan warga kota cara anyar anu lincah sareng gaya pikeun ngajalajah kotana ku cara anu langkung palinter, langkung sustainable.

  • Outdoor sports foldable electric scooter self-balancing scooter electric

    Ruangan luar olahraga tiasa dilipat skuter listrik balancing listrik Scooter listrik

    Survey anyar anu ditugaskeun ku Forum Ékonomi Dunya mendakan yén diantara 4.600 komuter di salapan nagara, langkung ti satengah (52%) ngalaporkeun asa teu raoseun nyandak subway sareng beus, ngaevaluasi résiko sapertos mirip sareng "ngahadiran konser, acara olahraga, atanapi konperénsi." Diantara anu nganggo transportasi umum sacara teratur, 41% ngaréspon yén maranéhna bakal ngirangan éta kirang. Angka ieu nyaritakeun carita anu hanjelu pikeun pangasilan transit massal. Upami agénsi transit teu tiasa ngarobih artos, hasilna tiasa dikirangan salamina jam, stasiun ditutup, atanapi jalur beus anu dibatalkeun.
    Para ahli ogé paduli kana paningkatan lalu lintas mobil anu masif kusabab langkung seueur jalma milih pikeun ngajalankeun damel, janten parah dua krisis tina kamacetan lalu lintas sareng polusi udara. Tapi sanaos kakurangan pikeun ngahindaran angkutan umum, kasieunan para komuter panginten tiasa didirikeun. Panilitian anyar nunjukkeun yén résiko pangiriman kana karéta sareng beus kalintang lemahna, asalkeun yén pengendara niténan jarak sosial sareng topeng ngagem. Nanging, tingkat serangan naék 10 kali atanapi langkung pikeun pengendara anu linggih di gigireun — atanapi bahkan hiji korsi jauh — jalma anu katépaan.

  • Best trotinette electrique electric scooter for EU and US Market

    Scooter listrik éléktronika trotinét pangsaéna pikeun Pasar UÉ sareng AS

    Nalika anjeun ningali pandangan panon manuk ngeunaan kamungkinan résiko sareng kauntungan anu ngiringan pilihan kencan kendaraan anjeun, aya hiji juara anu jelas (enya, éta kami). Pendak sareng kencan anjeun mawa éléktrik trotinette tambahan, sareng sanés ngan ukur anjeun ngadaptar salaku warga anu setia lingkungan kalayan pilihan estetika anu minimalis, tapi, anu pangpentingna, anjeun bakal pikabitaeun sakumaha pikaresepeun, petualangan, sareng luar kotak ! Ayeuna urang parantos ngaliput modeu transportasi anjeun, hayu urang jaga pitfall tanggal poténsial utama anu sanés: tempatna. Kami milarian Amérika Serikat pikeun nyayogikeun anjeun 4 tempat tanggal anu hadé, teu biasa, skuter listrik anu disatujuan di sababaraha kota favorit anjeun: NYC, LA, SF, sareng MIA. Janten lirén setrés, angkat ka Unagi anjeun, sareng coba!

12 Teras> >> Halaman 1/2