PRODUCTS

Taros Kami

Perusahaan: Dongguan Haiba Electronic Technology Co., Ltd.

Alamat: No.2, daérah industri Yinling, Tian tou jiao, Kota Qiaotou, Kota Dongguang, Guangdong, Cina.

Telepon: 86-0769-83567127

Telepon: +8613267350716

Jam: Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami