PRODUCTS

Plat slide listrik listrik gedé

  • New 84v electric scooter foldable 15000w 13inch electric scooters

    Scooter listrik 84v anyar dilipat 15000w skuter listrik 13 inci

    Garansi
    kami gaduh garansi sataun pikeun skuter, anjeun tiasa nyandak gambar sareng ngirim ka kami upami aya sababaraha bagian rusak dina jangka waktu jaminan, henteu kalebet karusakan buatan manusa, kami bakal ngirim suku cadang énggal pikeun anjeun dina waktosna sareng ngabantosan anjeun ngagentos anu rusak saléngkah demi léngkah dina gambar atanapi pidéo. janten punten tong hariwang perkawis eta.

  • hot sale adults 5600w-15000w electric scooter fat tire 11-13inch

    diobral panas déwasa 5600w-15000w ban gajih Scooter listrik 11-13inch

    Gantung Motor-grade Hidrolik Gantung
    Dina raraga ningkatkeun stabilitas anu mayoritas E-skuter dina perjuangan pasar, Yume ngajantenkeun prioritas pikeun fokus kana ngaoptimalkeun suspénsi shock shock. K13 ngagunakeun suspénsi shock-nyerep hareup motor-grade duaan dipasangkeun sareng gantung dual-spring shock-nyerep, ningkat pisan kinerja shock-nyerep k13 sareng masihan k13 tingkat kanyamanan anu anyar sareng unik anu bakal béda ti anu sanés. E-skuter dina pasaran. Pangalamanana lemes sapertos mentega, naha anjeun aya di jalan kota anu kasar, dina pasir, sawah leueur sareng anu paling penting dina kecepatan luhur.

  • China factory sales 5600w-15000w electric scooter for adults

    Jualan pabrik Cina skuter listrik 5600w-15000w pikeun jalma déwasa

    Kapasitas batré (AH) 72v 70ah
    Max. Laju (km / jam) Maksimum 130 km / jam
    Kisaran Max 145km
    Kamampuh Kelas 40 gelar
    Parobihan gancang 3 parobahan gancang
    Ban ban 13 inci (ban jalan / ban jalan)
    Bahan pigura Aluminium alloy + Beusi
    Tampilan Warna tampilan
    Beban maksimum 250kgs
    Kakuatan motor 7500 Watt * 2 Motor
    Marake Minyak Rem + rem éléktronik
    Gantung Suspensi Hidrolik

  • patinete electrico Hot Selling 2 Wheels Foldable electric Scooter For Adult

    patinete electrico Hot Jual 2 Roda Scooter listrik lipat Pikeun Sawawa

    Kualitas k15
    haibadz ngamimitian produksi skuter listrik deui dina 2015. K15 mangrupikeun solusi anu inovatif pisan sareng kreatif pikeun mobilitas kota! haibadz tetep ngamutahirkeun e-scooter na teu lami saatos inovasi anu munggaran, teras ningkatkeun sareng ngajaga pangguna. Nambahkeun gantung sareng tampilan ngajantenkeun skuter panganyarna kami, Merlin, bahkan langkung raoseun sareng ramah pangguna. Produksi kualitas luhur dicampur sareng layanan purna jual anu hadé anu diciptakeun ku merk Swiss sareng naon anu urang jaga ku Belgian ngeunaan pisan. Dipilih salaku pasangan pikeun e-scooter ku mérek premium sapertos BMW, janten jelas yén Micro Mobility langkung milih kualitas, palayanan sareng daya tahan tibatan jumlah massal.

  • 2 wheel 13 inch lithium battery best folding 20000w electric scooter

    2 roda 13 inci batré litium tilepan skuter listrik 20000w pangsaéna

    Aya deui kaamanan pikeun ngarencanakeun jalur anjeun sareng ngahindaran patalimarga gancang-gancang. Éta ogé penting nalika naék di jalan pikeun taat ka sadaya hukum lalu lintas, ngagem alat-alat kaamanan anu pas, sareng pikeun jelas nunjukkeun niat anjeun ka supir, pengendara sepeda, pejalan kaki, sareng pengendara skuter anu sanés. Kaseueuran skuter listrik anu (atanapi kedah) dilengkepan lampu lampu, lampu tukang lampu, sareng lampu marake kanggo pisibilitas. Skuter ogé biasana ngagaduhan tanduk atanapi loncéng anu tiasa ngingetkeun batur, tapi éta moal didangukeun ku supir, janten pengendara skuter henteu kedah ngandelkeun aranjeunna dina lalu lintas mobil.

  • Hot Sale Two Wheel Self Balancing electric Scooter with cheap price

    Dijual Panas Dua Roda Diri Ngimbangan Scooter listrik kalayan harga murah

    Scooter Saham Tétéla Ngarobih Solusi Komuter kana Masalah Umum
    Naon lepatna saham Scooter? Ayeuna, aranjeunna moal kabur upami anjeun cicing di ampir kota-kota besar di dunya: saham Scooter listrik dockless ti Bird, Jeruk Nipis, sareng pesaing sanésna parantos ngambil alih juru jalan, trotoar, sareng jalur sapédah. Aranjeunna janten paningalian wilujeng sumping pikeun seueur palanggan sareng gangguan pikeun batur anu mendakan aranjeunna ngaganggu jalan satapak sareng nyumbang kana patalimarga sareng cilaka.
    Pikeun anu gaduh cacad fisik, saham skuter malahan janten bahaya serius nalika aranjeunna ditingalkeun dina trotoar, tanjakan, crosswalks, sareng curbs. Kusabab diwanohkeun, saham skuter nyababkeun kontropérsi sareng gangguan pikeun komuter kota sareng pejabat kota. Sababaraha gugatan hukum anu ditunda ngalawan perusahaan saham sareng pamaréntahan kota nyatakeun sadayana tina "kelalaian pisan" dugi ka "ngabantosan sareng nyerang serangan" sareng nyababkeun "kerusuhan sipil." Salaku résponna, kota-kota di sekitar Amérika Serikat parantos ngamimitian ngalarang sareng nambihan jilidna pikeun jaringan bagi skuter.

  • 2 wheels 72v-84V 10000w dual motors electric scooters

    2 roda 72v-84V 10000w motor dua skuter listrik

    Naon pentingna kapasitas beban dina skuter listrik sareng korsi?
    Kapasitas muatan dina istilah anu saderhana nyaéta kapasitas maksimum skuter listrik anjeun ku korsi tiasa tahan tanpa dibungkus.
    Scooter listrik anu tiasa linggih tiasa janten cara anu pikaresepeun pikeun ngajalankeun padamelan sadidinten. Ieu leres-leres leres upami skuter na dilengkepan ku karinjang anu tiasa anjeun anggo pikeun nyimpen barang-barang. Nanging, beban maksimum mangrupikeun acuan kana jumlah total beban dina skuter - beban pengendara ogé kargo naon waé.
    Scooter listrik anu ngagungkeun gedong anu beurat ngamungkinkeun sawawa ageung pikeun numpang sareng manuver kalayan raoseun sareng stabilitas. Nanging, desain sapertos kitu sering ngagaduhan motor sareng aki-aki anu langkung ageung. Langkung ageung motor sareng batréna, beuki skuter listrik anjeun bakal beuratna sareng éta ngajantenkeun kirang portabel.
    Aman pikeun nyatakeun yén skuter listrik anu tugasna beurat tiasa janten pilihan anu cocog pikeun anjeun upami anjeun badé mésér modél anu anjeun bawa kalayan gampang.

  • Cheap 84v electric scooter 20000w wholesale speedway electric scooter

    Scooter listrik 84v murah 20000w skuter listrik borong speedway

    Seueur jalma panginten yén harga skuter listrik sakitar pas. Modél rata-rata henteu teuing mahal, sedengkeun modél low-end ogé henteu murah kokotor.
    Henteu janten masalah kumaha pendapat anjeun ngeunaan harga harga sakabéh skuter, hayu urang ngali langkung jero sareng terang naon faktor anu nyumbang kana harga umum hiji e-Scooter.
    Naha skuter listrik mahal pisan?
    Tanpa ragu, bagian anu paling mahal tina skuter nyaéta batré ion litium. Batré biasana mangrupikeun komponén anu paling mahal tina gadget ayeuna, sabab pabrik ngartos yén kualitas sareng kapasitas batre langsung ditarjamahkeun kana umur panjang tina alat éléktronik.
    Dina kasus skuter listrik, calon pembeli bakal milih pilihan dumasar kana kisaran maksimum skuter. Langkung luhur kapasitas batréna, beuki lami jangkauan skuter na. Aya faktor sanés anu nyumbang kana kisaran, sapertos motor, tapi batréna mangrupikeun komponén anu paling penting.