PRODUCTS

Tentang Kami

Tentang Kami

Haiba Technology Limited aya di Dongguan. Kami ngupayakeun ngawangun mérek TOP skuter listrik di Cina. Ngaliwatan sababaraha taun pamekaran, kami parantos dipikaterang duanana di jero negeri sareng luar negeri. Tim profesional kami khusus kana skuter listrik, hoverboard sareng desain skateboards, manufaktur, pamasaran sareng jasa. Kami bakalan nyayogikeun alat transportasi jarak jauh anu hadé pikeun manusa ku taat kana tanggung jawab sosial hemat energi, karbon handap sareng perlindungan lingkungan.

Perusahaan kami nyepeng jumlah hak cipta intelektual bebas sareng téknologi inti. Kalayan tujuan ngembangkeun hémat énergi, perlindungan lingkungan, urang ngagaduhan sertipikat CE, FCC, RoHS sareng sacara ketat nempel kana sistem manajemen ISO9001. Ngaliwatan mangtaun-taun ngembang, kami ngaluncurkeun éléktronika trotinét sababaraha skuter modél anyar.

Produk kami utamina gaduh éléktronika trottinette, monopattino eletrico, patinete electrico, bicicleta electrica, scooter motor listrik, scooter listrik sareng seueur dianggo dina kendaraan pribadi, pulisi anu nuju tugas, ngabawa metro, bandara sareng paviliun ageung, tempat-tempat indah sareng lapangan golf, sareng sajabana.

kami parantos nampi kapercayaan konsumén sareng ayeuna ngekspor skuter kasaimbangan listrik ka langkung ti 80 nagara sareng daérah di panjuru dunya, sapertos Éropa (Dénmark, Norwégia, Jérman, Swédia, Polandia, Perancis, Italia Rusia, sareng sajabana), Afrika (Afrika Kidul), Asia Tenggara (Malaysia, Filipina) sareng Amérika (AS, Kanada sareng Brasil), Austria & Selandia Anyar.

Perusahaan kami ngadukung konsepsi perusahaan sieun alam, sareng kami yakin yén élmu ngarobih kahirupan pikeun ngawangun desain komprehensif sareng sistem R&D produk olahraga outdoor anu pinter sareng kendaraan pribadi.

Kami gaduh tim desain anu paling propésional sareng anu ngalaman di lapangan, sareng kami ogé ngagaduhan téknologi patén bebas kritis, alat uji canggih sareng basis manufaktur anu mastikeun produk anu sampurna. Kamampuan R&D mandiri kami parantos diaku pisan ku industri, sareng kami parantos dikenal ku persatuan perusahaan berteknologi tinggi.

Hatur nuhun pisan pikeun anjeun didatangan, upami anjeun resep kana produk kami, punten henteu ragu sareng ngahubungi kuring iraha waé, wilujeng sumping!