PRODUCTS

Scooter listrik 15000W

  • Bicicletta electric scooter folding e scooter bicicleta electrica 15000w

    Tilepan scooter listrik Bicicletta e scooter bicicleta electrica 15000w

    Bahan - Pigura: Alloy Aluminium, Ban Hareup: Ban Karét Anu dieusi Udara (bermotor), Ban Belakang: Honeycomb Airless
    Brek: Rem Cakram
    Motor: 7500W Hareup Hub Motor
    Modeu Nyupiran: 3 Modeu Laju, Kontrol Cruise
    Konéktipitas: iOS sareng Android App ngalangkungan Bluetooth,
    Max. Speed ​​Throttle: 85 mph / 135 km / jam
    Mile Range: 90 mi / 140 km
    Kapasitas Nanjak: 20 °
    Batré: Litium-Ion 72V 70Ah
    Muatan Waktos: 8 jam
    Asesorisna: Bell, Headlight, Kickstand
    * Jarak perjalanan diukur dina kaayaan sapertos kieu: 420 lbs (200 kg) momotan, trotoar datar tanpa angin anu kenceng, 60% tina maks. kagancangan. Kinerja tiasa bénten-bénten dumasar kana beban beurat anu béda, rupa bumi, kagancangan angin, gaya tunggang gunung, sareng faktor sanés.
    * Tekanan ban panginten parantos turun nalika pengiriman sareng neundeun, anu bakal ngirangan kecepatan sareng jarak maksimum. Punten parios sacara berkala. Tekanan ban anu disarankeun nyaéta 28 psi.

  • monopattino elettrico pro 72v electric scooter with seat 15000w

    monopattino elettrico pro 72v skuter listrik sareng korsi 15000w

    Fitur:
    ● 15000W motor roda dua nyayogikeun maksimal 85km / jam.
    ● 80Ah (Ningkatkeun tina 70Ah) batré Li-ion 72V (kalebet dina produk) pikeun mileage maksimum 160km.
    ● Desain tilepan gancang pikeun gampang dibawa dina batang mobil anjeun.
    ● Cangkang alloy aluminium pikeun muatan maksimal 400kg.
    ● Cocog pikeun déwasa sareng nonoman pikeun senang-senang.
    Pakét Kalebet:
    1 x Scooter listrik
    1 x Manual

  • 13Inch Double Shock Absorption Folding 15000w electric scooter

    13 Inch Shock Shock nyerep tilepan skuter listrik 15000w

    Controller: china Brand, 72V / 200A

    Motor: 72V / 7500W Brushless Motor (7500W * 2pcs)

    Batré: Batré Litium 72V70A

    Sistem rem: 2 roda rem minyak

    Lampu: Lampu LED payun & Rear, Lampu hurung

  • Hot Sale 72V 15000w bicicleta electrica scooters electric

    Panas Dijual 72V 15000w bicicleta electrica scooters listrik

    Kandaraan listrik mangrupikeun sarana transportasi anu ramah lingkungan, ekonomis, praktis sareng pikaresepeun. Dina sababaraha taun ka pengker, suplai skuter listrik, sapédah listrik, carousels sareng skateboards parantos ngembang sareng dirobih.
    Cara transportasi énggal ieu, baheulana kawanoh salaku skating listrik, beuki narik pangguna lalu lintas kota sareng padumuk kota anyar. Mobilitas lemes berkembang pesat. Skuter listrik, sapédah listrik, skuter listrik, ATV listrik sareng motor listrik beuki seueur di daérah perkotaan sareng padesaan. Naha éta perjalanan jarak jauh atanapi perjalanan skala leutik, aya seueur merek anu nyayogikeun produk transportasi kota anu béda-béda pikeun nyumponan kabutuhan saréréa.

  • new electric scooter bike 15000w trotinettepedal adult scooter with seat

    sapédah Scooter listrik anyar 15000w Scooter dewasa trotinettepedal kalayan korsi

    13 inci 72V 15000W dual drive ganda shock absorber disc marake skuter motor dobel
    Spésifikasi:
    Kakuatan motor: 7500W * 2 dual motor drive
    Kuantitas motor: 2 (motor roda payun sareng motor roda tukang)
    Kacepetan maksimal: 145-150km / jam
    Kisaran maksimal: 150km
    Langkung raoseun: Total genep gantung
    Langkung alit: Dilipat
    Jauh kadali: 2 PCS
    Warna: Hideung
    Ukuran ban: 13 inci tiup
    Genep gantung mangrupikeun anu munggaran ngadegkeun skuter listrik déwasa.
    Langkung raoseun teu kabedag!
    Pilihan motor:
    72V 10000W (Hareup 5000W + Rear 5000W, motor Brushless)
    72V 8000W (Hareup 4000W + Rear 4000W, Motor tanpa sikat)
    72V 15000W (Hareup 7500W + Rear 7500W, motor Brushless, pangkuatna)
    Beban Maksimum: 250Kg
    NW: 55-95Kg
    Ukuran kabayang: ban ban ledakan vakum 11-13 inci atanapi ban nagara Lintas
    Kapasitas batré: 72V 55A / 70A

  • 100% waterproof 10000W/15000w electric scooter,scooter electricas

    100% waterproof 10000W / 15000w scooter listrik, scooter electricas

    Jarak: Dugi ka 90 mil (140 km) dina hiji muatan
    Laju: Hingga 85mph (135 km / jam)
    Waktos Ngajalankeun: Ngantos 60 menit panggunaan kontinyu
    Motor: per motor7500-watt, variabel-speed, torsi tinggi, tanpa sikat, hub roda-disetir tukang
    Throttle: pulas-keupeul
    Brek: Dioperasikeun ku tangan, di tukang
    Pigura: Baja
    Pakem: Lemes, karét
    Geladak: alloy aluminium
    Roda Hareup: Disebut nganggo ban 13 ", ban pneumatik
    Ban Belakang: 13 ", pneumatik
    Kickstand: Ditarik
    Batré: 72V tiasa diisi ulang
    Ngawengku: Carjer batré
    Umur: 16+
    Beurat Max Rider: 450 lbs (250 kg)
    Sababaraha majelis diperyogikeun
    Diménsi Produk Dirakit: 57.28 ″ x 20.67 ″ x 45.28 ″ (145.5 cm x 52.5 cm x 115 cm)
    Beurat Produk: 140 lbs (75 kg)

  • China electric scooter price 10000w/15000w electric Scooter for Adult

    Harga skuter listrik Cina 10000w / 15000w Scooter listrik pikeun Dewasa

    Pamastian kualitas
    1.Siap prosés produksi gaduh jalmi khusus kanggo diuji pikeun mastikeun kualitas
    2. Gaduh insinyur propésional pikeun mariksa kualitasna
    3. Sadaya produk parantos lulus CE, FCC, ROHS, UL sareng sertifikasi sanés
    Palayanan palanggan
    1, Sateuacan nandatanganan kontrak resmi sareng konsumén kami kami bakal ngabantosan nganalisis sareng nyayogikeun solusi propésional dumasar kana inpormasi proyék palanggan sareng kaluar kalayan solusi anu optimal.
    2, Panilitian anjeun anu aya hubunganana sareng produk atanapi harga kami bakal dibales dina 24 jam
    3. Tetep ngawartosan prosés produksi pelanggan kami sareng ngabantosan ngatur kualitas mariksa di pabrik upami diperyogikeun.
    4, Anu Mésér tiasa ngintun teknisi ka pabrik urang pikeun latihan gratis sateuacan pangiriman.

  • High speed two wheel electric scooters for adults 15000w e scooter

    Scooter listrik dua roda gancang pikeun déwasa 15000w e skuter

    MAX LOAD: 450 POUND
    Kénca sareng Kéngingkeun Lampu SINGNAL: DIKASUKKEUN
    KOTAK PANASIHAN: DIKASUKKEUN
    Panyekel telepon sélulér sareng USB Plug kanggo ngasuh: kalebet
    Eunteung: kaasup
    ALAT: DIKASUKKEUN
    MANUAL OPERARISI JEUNG LAYANAN: DIKASUKKEUN
    BATERI CHARGER: DIKASUKKEUN
    Konci: 4 Konci Kalebet
    Ngawangun dina SISTEM ALARM: DIKASUKKEUN
    MIMPUNAN KUNCI: DIKASUKKEUN
    KULIT: DUA KORÉ
    (Pencét) Pikeun GOLF RACK / SHOPPING BASKET: DIKASUKKEUN
    GOLF RACK: PILIHAN $ 162.50
    BENAR REAR: PILIHAN $ 36.89
    TAS Hareup: Pilihan
    Sésa Deui Deui: Kacaturkeun
    SCOOTER HORN: DIKASUKKEUN

  • Project 10000w-15000w trotinettepedal adult electric scooter 72v

    Proyék 10000w-15000w skuter listrik sawawa trotinettepedal 72v

    Spésifikasi
    • Laju: 85 mph
    • Jangkauan: dugi ka 80 - 90 mil
    • Motor: 7500W 72V motor tanpa sikat.
    • Pigura: Pigura baja tarik tinggi sareng dek aluminium.
    • Sistem Drive: Drive chain. Gantung hareup sareng gantung tukang dua. Throttle pulas.
    • Batré: batré litium 72v / 70ah.
    • Waktu Muatan: 8 - 9 jam.
    • rem: rem minyak payun sareng tukang.
    • Diménsi: Panjang: 60 ″
    Lebar dina setang: 20 ″
    Jangkungna: 46 ″
    • Beurat: 120 lbs.
    • Kapasitas Ngalaksanakeun: 400 lbs.
    • Ban: Ban pneumatik ageung.
    • Garansi: jaminan pabrikan 356 dinten kalayan dukungan téknis seumur hirup.
    Fitur Standar
    • Lampu dobel.
    • Speedometer / Odometer.
    • kétang lipat.

  • E scooter trotinette electrique/scooter elettrico 10000w 15000w

    É scooter trotinette electrique / scooter elettrico 10000w 15000w

    Nalika milih skuter listrik anu pangsaéna kanggo dipésér, pilihan na tiasa katingalina ageung, utamina Upami anjeun énggal dina dunya skuter listrik. Padahal, dina kanyataanana, panginten langkung hésé milih laptop atanapi TV salajengna tibatan milih skuter listrik anu pangsaéna pikeun panggunaan pribadi anjeun.
    Éta sabagean kusabab transportasi héjo ieu lumayan langsung dina fiturna sareng naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun. Anjeun moal peryogi élmu téknis super pikeun terang mana anu paling cocog pikeun anjeun, sareng anjeun henteu kedah ngalangkungan daptar cek anu panjang.
    Nyatana, ngan ukur aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun, kalayan jarak sareng umur batre, kecepatan luhur, beurat sareng portabilitas, sareng biaya janten métrik luhur. Éta ngabantosan ngémutan ngawangun ogé.

  • 72v 10000w 15000w motor folding hot patinete electrico electric scooter from China

    72v 10000w 15000w motor tilepan scooter listrik electrico patinete panas ti Cina

    Upami anjeun pikir skuter listrik anu saé ngan ukur pikeun perjalanan lokal sareng henteu tiasa nawiskeun kecepatan tinggi, pikir deui. E-skuter modéren dirarancang pikeun nawiskeun kamampuan anu langkung saé dina hal motor (kecepatan) sareng batré (mileage). Éta tiasa nyandak anjeun dimana waé anu anjeun pikahoyong sareng dina kecepatan anu saé saluyu sareng kaseueuran motor.

    Naha anjeun badé mésér skuter listrik anu cukup kuat pikeun nawiskeun kecepatan luhur anjeun? Teras, anjeun dina tempat anu leres. Hayu atuh ngenalkeun anjeun kana Currus Panther - skuter listrik anu kuat sareng seukeut sapertos panther. Sareng geulis ogé!

  • International version electric Scooter with Two Spare Tires

    Skuter listrik vérsi internasional nganggo Dua Spare Ban

    Aranjeunna nawiskeun pangiriman gratis di Kanada sareng Amérika Serikat sareng aranjeunna leres-leres ngadorong pesaingna ku nawiskeun jaminan anu hadé anu dina gilirannana hartosna aranjeunna percanten kana produkna. Éta diarahkeun ku roda pneumatik 13 inci, spring payun sareng gantung hidrolik tukang sareng motor 15000 watt.
    Sadayana, éléktronika trotinette cocog pikeun jalma anu milari anu tiasa dipercaya di luhur skuter tingkat lebet.
    Kami pikir kami bakal ngiringan skuter performa tinggi pikeun nunjukkeun yén aya tingkat skuter listrik anu béda-béda di ditu. K15 mangrupikeun monstrositas mutlak kalayan kecepatan maksimal 110 MPH sareng kisaran luhur 115+ mil dina muatan.
    trotinette electrique cukup saé pikeun ngirim kuring salah sahiji skuter éléktronika trikinette haibadz pikeun uji sareng kuring leres-leres ditiup ku unggal aspek dina skuter ieu.

12 Teras> >> Halaman 1/2