PRODUCTS

Scooter listrik 13 inci

  • Dual motor electric scooter 15000w 2 Wheel patinete electrico

    Skuter listrik motor dobel 15000w 2 Roda patinete electrico

    Motor hub 7500W anu kuat tunggal nyorong skuter listrik anu canggih di 125-145KM / H dina kaayaan anu khusus, anu tiasa kalayan gampang ngungkulan lamping sareng halangan anu sanés nalika naek, langkung saé tibatan motor Tunggal tina seueur skuter.

  • 84v folding electric bicycle 15000w electric scooter for sale

    84v tilepan sapédah listrik 15000w skuter listrik pikeun dijual

    Gantung Motor-grade Hidrolik Gantung
    Dina raraga ningkatkeun stabilitas anu mayoritas E-skuter dina perjuangan pasar, Yume ngajantenkeun prioritas pikeun fokus kana ngaoptimalkeun suspénsi shock shock. K13 ngagunakeun suspénsi shock-nyerep hareup motor-grade duaan dipasangkeun sareng gantung dual-spring shock-nyerep, ningkat pisan kinerja shock-nyerep k13 sareng masihan k13 tingkat kanyamanan anu anyar sareng unik anu bakal béda ti anu sanés. E-skuter dina pasaran. Pangalamanana lemes sapertos mentega, naha anjeun aya di jalan kota anu kasar, dina pasir, sawah leueur sareng anu paling penting dina kecepatan luhur.

  • New style fat tire scooter electricos electric scooter 15000w

    Gaya anyar ban gajih Scooter éléktrik listrik 15000w

    SISTEM SUSPENSI GABUNG
    HAIBADZ ngagabungkeun gantung hareup sareng gantung variabel tukang sareng 3 setélan tingkat anu béda. Ieu nyayogikeun kalenturan anu pas pikeun nyocogkeun sareng lingkungan tunggang anu béda sareng beurat pengendara pikeun kenyamanan perjalanan anu optimal.
    SUKSES LENGKAP SUSPENSI SUSPENSION (REAR)
    Jangkungna gantung tiasa disaluyukeun janten:
    Tingkat 1 (LOW) Jalan urban
    Tingkat 2 (Mid) Default
    Lépél 3 (Luhur) Pareum kaayaan jalan
    MOTOR Didesain BARU
    Sistem drive unik HAIBADZ kalayan motor output 15000W BLDC kaluaran maksimum anu lengkep sareng nembé dirarancang. Super lightweight! Ngalaman kakuatan tina papan tajong listrik dua roda drive aslina.
    5 JENIS KARTU RUBBER GANTI
    Anjeun tiasa sacara gampil ngagentos kartrid karét gantung pikeun nyaluyukeun kakuatan skuter listrik ngagantungkeun karesep anjeun. Kartrid karét dinilai pikeun tingkat élastisitas anu béda. (Sayogi pikeun gantung payun sareng tukang)

  • cheap bicicleta electrica electric scooter electro scooter 15000w

    murah bicicleta electrica scooter listrik éléktro scooter 15000w

    [umur batre panjang] 72V, 70ah, 15000W kapasitas batré motor duaan, nyayogikeun kakuatan anu kuat pikeun nyetir jarak jauh 165km (hasilna tiasa bénten-bénten sareng beurat, laju sareng jinis jalan, scooter listrik sawawa haibadz nawiskeun tilu pilihan gancang pikeun minuhan nyetir anu béda kabutuhan. Anjeun tiasa milih kecepatan nyetir anu béda-béda numutkeun peraturan lokal. Laju maksimum 145 km / jam cocog pikeun nyetir di luar jalan. Scooter listrik kecepatan tinggi ieu tiasa nyandak déwasa anu beuratna kirang ti 220 kg. Penampilan tiis, lamping 35 derajat , cocog pikeun jalan perkotaan sareng di luar jalan. Lampu sareng LCD cerdas] LCD nunjukkeun kagancangan, jarak tempuh, waktos, kakuatan batre, modeu speed, sareng sajabana. dua lampu lampu LED ageung nyorot jalan, sahingga anjeun tiasa ngajalankeun aman dina wengi. [ Desain anu saé: réspon gancang payun sareng tukang mangrupikeun salah sahiji rem cakram, anu ngajantenkeun langkung aman. Ban inci 13-tahan ban honeycomb anu tahan kuat ngajantenkeun nyetir anjeun langkung aman sareng langkung raoseun.

  • newest style electric scooter 13Inch 15000w powerful scooter electric

    gaya Scooter listrik paling anyar 13 Inch 15000w listrik Scooter anu kuat

    K13 Electric Scooter fungsi utama:
    Model k13 15000W, skuter listrik anu tiasa dilipat
    Fitur utama 13 inci kalayan ban jalan kaluar, 15000w, batré 72v 70Ah, alarm
    Warna Sadaya hideung
    Kecepatan maksimal 145km / h ~ 150km / h tés nyata, 140km / h tanggapan pelanggan anu saleresna
    Rentang 130-140KM gumantung kana batré sareng motor
    Batré Li-batré
    Ngecas waktos 9 jam
    Umur batre 5000 ~ 5500 kali
    Motor Motor tanpa sikat
    Lampu Lampu hareup, lampu rem tukang
    Rem Rem Minyak / rem cakram
    Bahan Aluminium sareng paduan beusi
    Gelar gelar 40 °
    Maksimum beban 250KG
    Ban pneumatik ban, off road, jalan kota opsional
    Ukuran ban 13 inci

  • 15000w electric scooters from china bicicleta electrica 72V

    15000w skuter listrik ti china bicicleta electrica 72V

    Kami tujuan pikeun nunjukkeun inpormasi produk anu akurat. Pabrikan, pembekal sareng anu sanésna nyayogikeun naon anu anjeun tingali di dieu, sareng kami teu acan diverifikasi. Tingali Bantahan kami
    Go green with this great haibadz Electric Scooter. Ban tabung pneumatik 13 ″ na dina roda anu nyarios hayu pengendara ngalaman kanyamanan anu teu aya tandinganna sareng kanyamanan anu teu tiasa dipungkir. Scooter listrik 72V ieu henteu peryogi béngsin, janten pilihan sapédah ramah lingkungan. Éta ogé ngagaduhan dek ageung. Bingkaina mangrupikeun bérés bubuk-dilapis, anu tetep sakumaha énggal-énggal anjeun kéngingkeun éta. Tambih Deui, decals hip anu geulis amis. Rem cakram belakang mastikeun pangabisa ngeureunkeun anu kuat sareng nyayogikeun anjeun kontrol anu hadé pikeun skuter. Rear wheel drive ngamungkinkeun langkung seueur daya tarik nalika dina kakuatan ogé ngalancurkeun gumpalan pikeun kontrol anu hadé sareng manuver. Razor EcoSmart Metro Electric Scooter ieu kaasup korsi sapédah anu tiasa diganti anu tiasa nyaluyukeun kana jangkungna anu dipikahoyong pikeun pas anu dipersonalisasi. Scooter listrik ieu ngagaduhan kecepatan luhur 85 mph sareng tiasa nahan muatan dugi ka 8 jam. Éta cocog pikeun perjalanan anu langkung lami sareng perjalanan gancang.

  • For European 8000w 10000w 15000w electric scooter trotinettepedal adult

    Pikeun Éropa 8000w 10000w 15000w skuter listrik trotinettepedal sawawa

    Scooter Éléktrik mandiri
    Kiwari, skuter listrik anu nyaimbangkeun ku dirina parantos trend tinggi. Sakumaha namina nunjukkeun, skuter ieu sacara otomatis tiasa nyaimbangkeun dirina nyalira tanpa peryogi sisi samping pikeun disandarkeun. Jenis ilahar diantarana:
    Hoverboards - $ 200 dugi ka $ 1.000
    Janten, ayeuna anjeun terang ngeunaan sababaraha jinis skuter listrik, naon anu dianggo pikeunna sareng sabaraha hargana, milih e-skuter anu pas kedah janten tugas anu gampang.
    Harga skuter listrik bakal gumantung kana sababaraha hal, sapertos ukuran alat, fitur, warna, gaya, jenis, sareng mérekna. Biaya rata-rata skuter listrik aya dina kisaran $ 500 dugi ka $ 1.000, anu bakal langkung luhur ditambah fitur canggih sapertos rem hidrolik, ABS, dilipat, ban tubeless, jarak anu diperpanjang, langkung gancang, sareng sajabana.

     

     

  • 84V 15000w/10000w promotion electric scooter,scooter electrico for adults

    84V 15000w / 10000w promosi skuter listrik, scooter electrico for geus dewasa

    Naon Éta E-Scooter?
    Scooter listrik atanapi e-scooter mangrupikeun skuter umum anu dijalankeun ku motor listrik. E-skuter mangrupikeun bentuk transportasi mikro. Ieu ramah lingkungan sabab henteu ngajalankeun bahan bakar nanaon. Scooter ieu ngagaduhan dek ageung kanggo nangtung anu langkung ageung tibatan skuter sanés motor. Hiji gagang disayogikeun kanggo muter-muter nalika tunggang gunung.
    Rupa-rupa skuter ieu beuki populér unggal poé. Aranjeunna gaduh kecepatan umum mimitian ti 15 kmph dugi 30 kmph umumna sareng tiasa ngajalankeun jarak ti 5 kms dugi 50 kms numutkeun spésifikasi batré modél na. Éta ogé tiasa narilep nalika teu dianggo. E-skuter tiasa ngarambat 6 kali langkung gancang tibatan kagancangan leumpang.

     

  • 72v-96V vespa electric scooter electro scooter 6000w-15000w

    72v-96V vespa skuter listrik skuter éléktro 6000w-15000w

    Nalika anjeun kedah angkat jarak anu pondok, teu aya pilihan anu langkung saé tibatan skuter listrik. Aranjeunna murah, merenah sareng pikaresepeun numpak. Sareng ku pamaréntah dunya janten langkung sadar ngeunaan ngamajukeun panggunaan kandaraan listrik pikeun ngahémat lingkungan, peraturan ngeunaan ngagunakeun é-skuter ieu di jalan langkung saderhana ayeuna.
    Mangpaat E-Scooter
    Anjeun terang naon anu kuring paling resep ngeunaan e-scooter - éta sipatna langkung saé (langkung gancang, langkung éfisién) tibatan sapédah tapi épéktip biaya tibatan kaseueuran pit / motor.
    Ieu sababaraha kauntungan sanés anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun mésér e-skuter.
    Éta praktis - Numpak e-Scooter gampang sareng merenah, sareng éta henteu katingalina ganjil bahkan nalika dianggo ku déwasa.

     

  • American bicicleta electrica 2 wheels electric scooter 10000w/15000w

    Amérika bicicleta electrica 2 roda skuter listrik 10000w / 15000w

    Pikir ngan ukur barudak anu resep kana kendaraan urang? Nya, anjeun salah!
    Scooter tendangan listrik (eScooter) mangrupikeun skuter sépak sawawa anu dikuatkeun nganggo motor listrik abad 21 sareng sistem komputer pikeun dikontrol. Éta parantos atra yén mobilitas listrik mangrupikeun gelombang tina waktos payun. monopattino elettrico nangtung di garis payun téknologi muncul ieu. eScooters nyayogikeun kecepatan tinggi, dipercaya, transportasi Urban pikeun jalma déwasa anu digawé.
    eScooters tiasa nganggo jalur sapédah sareng henteu tunduk kana macét di kota. Aranjeunna henteu nyababkeun polusi. Dina kasus Tangga atanapi halangan sanés, eScooter tiasa dilipat sareng tiasa gampang dibawa ngalangkungan halangan éta. Teras setelkeun sareng mimitian nunggang deui. Harga eScooter umumna kirang tina biaya perawatan taunan mobil. Sareng parkir henteu hariwang; bawa nepi ka kantor anjeun. eScooters gaduh kurva diajar anu pondok pisan sareng kaseueuran jalma tiasa numpak hiji menit saatos ningali éta.
    monopattino elettrico nyaéta halaman wéb online utama pikeun balanja pikeun eScooter for geus dewasa di Amérika Kalér.

     

  • Best selling 8000w-15000w electric motor scooter folding electric scooter 84V

    Pangalusna jual 8000w-15000w motor listrik skuter tilepan skuter listrik 84V

    monopattino elettricor Fitur & Spésifikasi
    E-Scooter monopattino elettrico dirancang kalayan fokus kana kabutuhan pengendara pikeun kakuatan sareng stabilitas. Sareng ngahijikeun fitur-fitur industri anu hadé sapertos -
    Motor Kuat Max 15000W
    Monopattino elettrico e-scooter ngahijikeun motor Max 15000W BLDC Dual Hub anu pangsaéna di kelas anu ngamungkinkeun alat pikeun ngahontal kecepatan luhur dugi ka 85 mph (140 kmph) dina kaayaan anu pikaresep. Nanging, wates kecepatan idéal sakumaha anu disarankeun ku pabrikan nyaéta 85 kmph.
    Batré Samsung SDI Litium-ion?
    Monetattico monopattino hadir nganggo batré Samsung SDI 72V 70Ah H35E Li-ion 100% asli sareng buatan lokal tina kapasitas tinggi 4950 W. Atuh kana batréna ageung, alat éta tiasa sacara gampil nawiskeun kisaran puncak dugi ka 85 mil (135 km) dina muatan tunggal. Ogé, éta ngagaduhan sistem pangisian daya dobel anu bakal ngeusi batre alat dina dua kali laju.

     

  • China import 90mph adult electric scooters 10000w/15000w for sale

    Cina ngimpor skuter listrik sawawa 90mph 10000w / 15000w kanggo dijual

    Kalayan dua motor 7500W sareng pengendali 100A, ogé nyerep shock tingkat motor sareng istirahat spring tukang, hibrid skuter-motor ieu pasti tiasa ngatasi sagala rupa bumi anu kasar anu anjeun candak sareng dugi ka 30% condong. Tapi, langkung ti éta, éta masihan anjeun kecepatan luhur 95mph anu luhur sareng dugi ka 85 mil jarak dina muatan tunggal. Éta bari nawiskeun waktos ngecas salapan jam, anu henteu goréng pikeun merhatikeun e-Scooter has dugi ka dalapan jam kanggo ngeusi batre. Scooter bermotor ieu pastina sanés pikeun anu lemah lembut, sareng anjeun bakal ngalakukeun kahadean diri anjeun sorangan ku nanem modal dina helm motor. Tapi, upami off-roading mangrupikeun hal anjeun, ieu mangrupikeun taruhan anu padet (atanapi langkung tepat, kasar). Panyekel gunung anu nyatakeun diri ieu ngagaduhan batré 72V 70aH sareng dua motor 7500W di handapeun kap mesin, janten, janten kalayan murni usaha pikeun naék gunung rupa bumi dugi ka 20 darajat sapertos numpak hiji-hiji tempat anu langkung saé. San Franciscans bakal kéngingkeun seueur kagunaan, sareng kisaran 90-mil sareng kecepatan luhur 95mph kedah ageung dianggo pikeun perjalanan panjang.

     

123 Teras> >> Halaman 1/3