PRODUCTS

Skuter listrik 11 inci

  • trottinette electrique Bike scoter electric scooter patinete electrico

    trottinette electrique Sapédah scoter scooter listrik patinete electrico

    Sorotan
    1. 11 Inci Pneumatik & Anti-Selip Ban
    2. Pakem Kuat, Paké-nolak sareng Aman. Cocog pikeun Rupa-rupa Jalan.
    3. 10000W Motor: Kakuatan Kuat sareng Ngajalankeun 100-115km / h
    4. Lampu LED Hareup & Kasalametan Peringatan Tilightight, Lampu Beureum Caang pikeun mastikeun kasalametan tunggang wengi anjeun.
    5. Sistem Mitigasi Shock: Sistem mitigasi shock duaan tiasa ngabantosan anjeun dina tunggang gunung anu raoseun.
    6. Pakem tilepan: Bantosan kéngingkeun ukuran alit nalika skuter ngalipet.
    7. Sistem Rem: Scooter listrik dilengkepan marake disk duaan dina roda payun sareng roda tukang.
    Ngarojong Pengiriman Cepot-bébas tugas pikeun 26 nagara ieu:
    Dénmark, Spanyol, Irlandia, Belanda, Portugal, Lituania, Hungaria, Slowakia, Romania, Finlandia, Bulgaria, Kroasia, Austria, Italia,
    Swédia, Perancis, Céko, Bélgia, Polandia, Éstonia, Yunani, Jérman, Luksemburg, Latvia, Slovenia, Inggris.
    * Saham Éropa, Pengiriman Tugas Gancang Gratis. Nawiskeun Saatos Jasa Dijual di Éropa.
    Pikeun alesan kaamanan, punten henteu nganggo dinten hujan, sareng henteu ngaleos skuter listrik.

  • Manufactory wholesale foldable electric scooter 72v 10000w

    Pabrik borongan dilipat skuter listrik 72v 10000w

    FAQ
    1. Dimana perusahaan anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka ditu?
    A: Pabrik kami aya di Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina. Wilujeng sumping didatangan kami.
    2. Dupi abdi kéngingkeun sampel sareng sabaraha lami waktosna?
    A: Leres. Urang tiasa nyayogikeun conto, tapi anjeun kedah mayar biaya sampel sareng momotan.
    Ngan ukur peryogi 7 dinten damel saatos nampi pamayaran
    3. Naon ari MOQ?
    A: MOQ kami nyaéta 10 pcs.
    4. Naha kuring tiasa gaduh produk khusus nyalira?
    A: Urang tiasa ngepaskeun ukuran, clocr, logo numutkeun kabutuhan anjeun
    5. Naon istilah pamayaranna?
    A: T / T, L / C, paypal, western union, jsb
    6. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
    A: Leres, kami gaduh tés 100% sateuacan pangiriman.
    7. Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
    A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan palanggan.
    Kami ngagaduhan tim jasa anu saé pisan, aya masalah anu tiasa direngsekeun.

  • Wholesale China trottinette electrique foldable scoter electric scooter

    Grosir Cina trottinette electrique dilipat skuter listrik skuter listrik

    Naha Pilih Kami
    * Tés tahan cai, 5000W / 10000W Brushless hub motor terpadu - gancang-gancang
    * Langkung 200 lampu LED warna-warni, strip lampu terpadu sareng 4 lampu langkung cerah
    * Sambungan Bluetooth APP & 3-Speed ​​Gears Derailleur
    * Ngeusi batre telepon salaku power bank & Remote control key unlock (gratis)
    * Lima nyerep shock, Marake Dobel
    * Aerospace - kelas alloy aluminium, pigura anu lega
    * Korsi anu tiasa dilipat & adjustable sareng Handbar
    * Layar LCD HD multi-fungsi, fender tukang lega, Korsi lemes gratis

  • New Hot electric scooters,11inch 10000W electric scooter 72v

    Skuter listrik Anyar Anyar, skuter listrik 11 inci 10000W 72v

    Kumaha cara kerja skuter listrik?
    Hayu urang ayeuna tingali, ku cara anu pondok sareng saderhana, naon fungsi tina skuter listrik. Kami parantos nyarios yén pikeun tuang aranjeunna peryogi batré, seringna mah ion lithium, tapi aya ogé modél sareng batré asam timah.
    Jinis batréna ngamungkinkeun anjeun ngecas énergi anu cekap pikeun ngarambat antara 90 sareng 110 km (tunduk kana parameter anu disebatkeun tadi).
    Dina praktékna ieu kumaha jalanna: mesin, dipasang dina chassis, nampi muatan listrik tina batréna berkat sistem kabel. Mesin anu muterkeun ngahasilkeun kakuatan anu dipindahkeun kana roda, anu ku cara muterkeun ngamungkinkeun kendaraan tiasa ngalih.
    Mesinna langkung kuat, mesin scooter listrik bakal langkung gancang, rata-rata ieu henteu ngaleuwihan 32 km / jam.

  • 7000w-10000w high speed long range 11inch/13inch china electric scooters

    7000w-10000w kecepatan luhur jarak jauh 11 inci / 13 inci skuter listrik china

    Produk ieu dikaitkeun kana saluran transportasi laut sareng rél. Amérika Serikat nganggo transportasi laut sareng Éropa nganggo transportasi rel. Duanana bébas pajak sareng dikintunkeun kana panto. Salami epidemi, Australia sareng Kanada ngan ukur ngadukung transportasi udara, punten tong pesen.Salila wabah éta, nagara Éropa bakal ngahubungi palayanan palanggan pikeun kiriman khusus sareng bakal ngabales dina 2 jam.

     

  • Patinete electrico Hot Selling cheap 10kw electric scooter For Adult

    Patinete electrico Hot Selling scooter listrik murah 10kw Kanggo Sawawa

    Rincian garansi:
    1. Kami nyayogikeun perbaikan gratis 6 bulan pikeun motor, 12 bulan kanggo motherboard.
    2. Kawijakan balik: Anu mésér tiasa ngirimkeun motherboard anu rusak atanapi motor deui ka pabrik urang pikeun diropea gratis tapi kedah nyumponan kaayaan kieu:
    a. Dina 2 bulan kahiji (1—2 sasih ti produk anu ditampi), anu mésér mayar pengiriman barang ka Cina sareng urang mayar pangiriman ku China Post, upami anu mésér hoyong DHL, kedah mayar bédana.
    b. Dina bulan ka-3 — bulan ka 12, pembeli mayar biaya pengiriman bulat.
    c. Upami sanés masalah produkna, insinyur urang bakal mariksa sacara saksama sareng masihan hasilna teras urang bakal ngepak sareng ngintunkeun deui ka pembeli tapi anu mésér kedah mayar beban tina sadayana biaya.

     

  • Two wheel electric scooter with good quality cheap electric scooter

    Scooter listrik dua roda kalayan skuter listrik murah kualitas saé

    Scooter listrik: Naon aranjeunna sareng kumaha jalanna?
    Skuter listrik (atanapi skuter listrik balancing mandiri) langsung langsung ti Cina, dimana, kumaha ogé, éta henteu disebat unik ku nami ieu, kalayan tilu atanapi opat definisi pikeun produk anu bersangkutan. Sacara harfiah, aranjeunna ngahutang kasuksésanna pikeun pikagumbiraeun fiksi ilmiah… anu teu émut, dina kanyataanna, papan luncur ngapung anu dianggo ku Marty McFly, palaku Michael J. Fox, dina saga “Back to the Future”? pesawat revolusioner geuwat janten bagian tina imajinasi koléktif salaku "objek kahoyong" Palasik, sareng titik awal pikeun kasuksésan di pasar kulon nyaéta penampilan umum seueur selebriti Amérika "di perusahaan" tina sarana transportasi anu petualang ieu.

     

  • 11 inch trottinette electrique electro foldable electric scooter made in china

    11 inci trottinette electrique electro foldable electric scooter made in china

    10000W performa tinggi motor tanpa sikat gancang-gancang, batré litium 72V 40AH, kuat, gampang naék, jarak tempuh sekitar 90-100km, kalayan kecepatan nepi ka 110km / jam.
    Ban inci kaluar-jalan ban off-road ban vakum ledakan-buktina, mawa kapasitas langkung kuat, nyerep shock langkung saé, cekelan langkung kuat, aman sareng nyaman nyetir.
    Scooter listrik tilepan portabel tiasa dilipet, narilep janten desain anu gampang, gampang dilipet, ieu mangrupikeun kendaraan pribadi anu saé tiasa gancang dilipet kanggo disimpen di bumi, kantor atanapi dina kalapa, nyayogikeun jalan tol anyar, nyaéta wahana idéal pikeun dipaké sapopoé.
    Ban off-road 11 inci, tiasa naklukkeun bukit, numpak di jalan-jalan kota ogé raoseun pisan. Dua toko dukungan damping, maénkeun pangaruh bantalan shock shock anu pang hébatna.

     

     

  • innovative products adult two wheel 10000w 11-13Inch fat tire electric scooter

    produk inovatif déwasa dua roda 10000w 11-13Inch ban listrik skuter listrik

    Naon panerapan Italia ngeunaan skuter listrik? Naha aranjeunna tiasa medar di jalan? Aya sababaraha kabingungan sareng fragméntasi dina hal ieu: urang kedah émut sababaraha référénsi dina panerapan éta, anu kami ngarepkeun bakal mekar dina waktos anu teu jauh teuing, kalayan paraturan ad hoc pikeun alat transportasi alternatif ieu.
    Urang ngadeukeutan poko tina sudut pandang ngahususkeun istilah "kendaraan", ditetepkeun ku Pasal.46 tina Kodeu Jalan salaku "sadaya mesin naon waé anu ngalir dina jalan anu didorong ku manusa. Aranjeunna henteu asup kana watesan kendaraan:
    (a) mesin pikeun panggunaan barudak, anu ciri-cirina henteu ngaleuwihan wates-wates anu ditetepkeun dina Peraturan;
    (b) mesin pikeun panggunaan jalma cacat, anu ditutupan ku bantosan médis saluyu sareng ketentuan Komunitas anu berlaku, bahkan upami éta dijalankeun ku mesin.

     

     

  • fashion skateboard,haibadz Sunport 11inch cheap electric scooter

    skateboard pantun, haibadz Sunport 11 inci skuter listrik murah

    Ngonci Helm
    Kolaborasi caket kami sareng Déwan Kota Brisbane mingpin urang pikeun nyieun Helm Lock anu dikawasa aplikasi munggaran di dunya. Fiturna ngamankeun helm kaamanan ka e-Scooter antara perjalanan, ngaleupaskeun nalika mimiti perjalanan. Fitur kaamanan anu penting ieu ningkatkeun kasadiaan helm sareng éta ogé ngirangan 'sampah helm' anu tiasa janten hanjelu di kota.
    Babagi data
    Inpormasi ngeunaan gerakan e-scooter, kagancangan, drop-off sareng poin pick-up tiasa dianggo pikeun ngabantosan kota-kota langkung saé ngatur sistem transportasina. Kami ngabagi data anu henteu anonim sareng déwan ngarah tiasa langkung hadé ngarencanakeun kota-kota ka hareup.

     

     

  • 8000w/10000w 72V Adult 11inch electric Scooter trottinette electrique manufacturer

    8000w / 10000w 72V Sawawa 11 inci listrik Scooter trottinette electrique produsén

    Sateuacan mésér Scooter pikeun nonoman sareng ditumpurkeun, éta pantes pikeun nganalisis jinis panggunaan anu bakal dihaja, sabab faktor-faktor sanés anu diperhatoskeun dina pilihan, nyaéta umur batre sareng kagunaan anu tiasa kahontal tina kendaraan, bakal ngahasilkeun tina jinis panggunaan nyalira. Janten, upami skuterna tiasa dianggo di luar ruangan, dina jalur anu panjang sareng dina medan anu parah, modél roda opat disarankeun, langkung stabil sareng aman; upami, sabalikna, skuter tiasa dianggo di bumi, pilihan anu disarankeun nyaéta modél kalayan kalenturan rotasi anu langkung ageung. Kitu hiji nepi ka tilu roda, kalayan radius setir pang sempitna kusabab ngan hiji-hijina roda hareup, anu tiasa lebet langkung seueur lingkungan sareng ngarobih langkung juru.

     

     

  • Low price trottinette electrique adulte long-range electric scooter 72v 10kw

    Harga murah listrik trottinette adulte jarak jauh skuter listrik 72v 10kw

    Naha anjeun peryogi helm?
    Scooter elétric sabagéan ageung di Itali sareng panerapan Italia ogé adaptasi sareng léngkah-léngkah alit. Titik konci pikeun netelakeun nyaéta ngagunakeun hélem.
    Numutkeun kana Kaputusan Toninelli, anu dikuatkeun dina Juli 2019, hélem pikeun skates tunggal, skuter éléktrik sareng hoverboard henteu wajib. Tapi perhatosan kana sirkulasi, sakumaha anu urang ngajelaskeun dina alinea salajengna.
    Keputusan Toninelli: kumaha sareng dimana monoskat sareng skuter éléktronik tiasa medar
    Upami, dugi ka sababaraha sasih ka pengker, panggunaan segway, monoskates sareng hoverboards henteu sacara teratur diatur, panggunaan anu beuki nyebar nyababkeun Pamaréntah Italia nyiptakeun hukum khusus pikeun anu disebut kendaraan mikro-mobilitas.
    Numutkeun kana Kaputusan Toninelli, diterbitkeun dina Jurnal Resmi dina bulan Juli 2019, cara micromobility tiasa dikawin di jalan kota tapi ngan di daérah anu diidentipikasi sareng dilaporkeun ku masing-masing kota atanapi nagara.
    Dina bulan Nopémber 2019 cobaan pikeun pangunjung jalan dimimitian di sababaraha kota Italia. Ieu kasus Milan, Verona, Turin, Katolik sareng Rimini.

     

     

123 Teras> >> Halaman 1/3